سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: گرانول(صنعت اینده)
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4
با سلام
همون جور که همه دوستان میدونند در سالهای اخیر اهمیت بازیافت بالا رفته و میتوان گفت در این صنعت در آینده در ایران سهم به سزایی خواهد داشت
و یکی از عمده ترین محصولاتی که میتوان در ایران بازیافت کرد و در همه جا به فراوانی یافت میشود پلاستیک است
و از دوستانی که در این زمینه فعالیت داشته اند و یا اطلاعاتی در این مورد دارند لطفا در این تاپیک قرار دهند.
دوست عزیز به چند روش می شود در این زمینه کار کرد:
1- جدا سازی و پرس و فروش خام.مقوا - پت - آهن آلات
2- تبدیل پت به گرانول
3- تبدیل گرانول به کیسه های نایلونی و طناب
در هر سه رشته تخصص کامل دارم.
در چه زمینه ای میخواهید فعالیت کنید؟
(02-11-2013 09:56 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]دوست عزیز به چند روش می شود در این زمینه کار کرد:
2- تبدیل پت به گرانول

استاد فکر میکنم که ابتدا در مورد مرحله اول بحث کنیم و به سرنجام بروسنیمش و بعد مراحل بعد رو هم مورد بحث قرار دهیم تا کسانی که به این پست می آیند صفر تا صد کار رو بفهمند و بعد وارد عرصه شوند.(استاد برای همه دلسوزیهایتان و این که برای جوانان مملکت وقت میزارید ممنون)
(02-11-2013 09:56 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]دوست عزیز به چند روش می شود در این زمینه کار کرد:
2- تبدیل پت به گرانول

سلام
در مورد گزینه 2 و 3 توضیح کامل بدید

ممنون
(02-12-2013 12:15 AM)YashaR1989 نوشته شده توسط: [ -> ]
2- تبدیل پت به گرانول

سلام
در مورد گزینه 2 و 3 توضیح کامل بدید

ممنون

آقا یاشار من فکر کنم همه مراحل رو تک تک برسی کنیم خیلی بهتر باشه10_004

افرادی هستند که با چرخ سطلهای آشغالی را هر روز بازدید کرده و مقوا و پت و .... را جمع میکنند. محلی را بعنوان انبار در نظر گرفته و این قبیل مواد را از آنان خریداری فرمائید.(در زمان خرید حتما درصدی را بعنوان افت در نظر بگیرید.البته خودشان هم به این مسئله واقف بوده و اعتراض نمی کنند.) سپس با توجه به نوع جمع آوری مشتریان مخصوص به آن را پیدا کرده و بفروشید.
این قبیل مشتریان بیشتر در مسیر جاده بهشت زهرا و باقرآباد هستند. و بیشترشان چینی بوده و پس از خرید به چین صادر میکنند.
این مورد نیاز به پرس ندارد و خودشان این کار را انجام می دهند.
اگر خواستید پرس کنید می توانید دستگاهش را در همان باقرآباد که مرکز ساخت چنین دستگاههائی است خریده و پرس کنید. (دستگاهها را باید از فردی بگیرید که کارانتی در محل کند.متاسفانه اگر دستگاه خوب ساخته نشود خیلی به مشکل میخورید.)
(02-12-2013 12:50 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]1- جدا سازی و پرس و فروش خام.مقوا - پت - آهن آلات

افرادی هستند که با چرخ سطلهای آشغالی را هر روز بازدید کرده و مقوا و پت و .... را جمع میکنند. محلی را بعنوان انبار در نظر گرفته و این قبیل مواد را از آنان خریداری فرمائید.(در زمان خرید حتما درصدی را بعنوان افت در نظر بگیرید.البته خودشان هم به این مسئله واقف بوده و اعتراض نمی کنند.) سپس با توجه به نوع جمع آوری مشتریان مخصوص به آن را پیدا کرده و بفروشید.
این قبیل مشتریان بیشتر در مسیر جاده بهشت زهرا و باقرآباد هستند. و بیشترشان چینی بوده و پس از خرید به چین صادر میکنند.
این مورد نیاز به پرس ندارد و خودشان این کار را انجام می دهند.

در زمان خرید حتما درصدی را بعنوان افت در نظر بگیرید.البته خودشان هم به این مسئله واقف بوده و اعتراض نمی کنند.
میشه بگید کسر این درصد برا چیه و چطونه باید درصد کثر محاصبه گردد
مقوا خیس باشد. داخل پت آب و یا باقیمانده نوشابه مانده باشد قسمتی از آهن آلات که قابل استفاده نباشد و موارد دیگر.
2- تبدیل پت به گرانول

این مورد نیاز به مکانی دارد که انبار برای جمع کردن پت (بطریهای نوشابه و آب ) .
حتما آب چاه باشد تا مصرف آب برای شستن و سرد کردن نوار گرانول ارزان تمام شود.
پت در در دستگاه خرد کردن , خرد می شود و با این دستگاه گرانول تولید می شود.
این دستگاه هم با سرچ در جسحوگرها می توان پیدا کرد و در باقرآباد هم ساخته می شود.

این شکل گرانول است.

[img][تصویر: 7lf0n7di8z9ns3hfywt.jpg][/img]

دستگاه ساخت گرانول. البته طرحهای مختلفی دارد.

[img][تصویر: jwmpfcgbbfbog53jz971.jpg][/img]

شکل دستگاه :

[img][تصویر: busewnavhsiu8o91hke.jpg][/img]

این دستگاه را هم می توان با سرچ در جستجوگرها پیدا کرد.
صفحه ها: 1 2 3 4
لینک مرجع