سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: کمک فکری برای استفاده ازیک طبقه ازمنزل اجارهای که نماومقعیت تجاری همداره
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان واساتید محترم من28 سالمه ومجردم کمک خرج خانواده ام 5ملیون سرمایه داشتم که مجبور شدم بزارم تو رهن واجاره منزل 10ملیون وماهی 300هرارتومن دریک کارخونه درشهرک صنعتی عباس آباد مشغول هستم ودرامدم با اضافه کاری 700 800 میافته من ساکن pakdashtهستم وماهی400تومان توحساب کارت بانکی میمونه وجمع میشه بدون اینکه سودی ازش در بیاد یه منزل 2طبق ای اجاره ای داریم دنبال یه روش کسب درامد ازین شرایط هستم با رایانه هم تاحدودی آشناهستم آیا ایده جدیدی به نظرتون نمیرسه کمک کنین
چه مدرکی تو چه رشته ای دارین؟
دیبلم ریاضی دارم دانشگاه رشته it فاوری اطلاعات 2 ترم خوندم استعدادم خوب بخاطر مشکلات ومالی خانوادگی مجبور شدم برم کارگری تا درآمدحداقلی داشته باشم هرچند بشیمونم ولی چاره ای نداشتم ایده های خوبی توسایت خوندم ولی کاری که عملی کنم نیافتم ممنون میشم اگه راهنمایی کنین
دوست عزیز با یک بررسی میتونی نیازهای سوپر مارکتهای محل رو بشناسی و جهت رفع اون اقدام کنید .این نیاز میتونه تهیه نانهای بسته بندی و یا بسته بندی و پخش سبزی و بسته بندی میوه و پخش ان و یا بسته بندی حبوبات باشه.
بهترین کاری که با شرایطون تطابق داشت و به نظرم می رسید را براتون پی ام کردم
(02-06-2013 11:35 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]بهترین کاری که با شرایطون تطابق داشت و به نظرم می رسید را براتون پی ام کردم

ممنون ازاینکه وقت گذاشتین تشکر
دوستان دیگه هم اگه نظر بدن خوشحال میشم مرسی
شما میتوانید مجوز مشاغل خانگی را بگیرید وغذاهای خانگی تهیه کنید وبه خوابگاهای دانشجویی و مدارس ومشتری های دیگه عرضه کنید اگر با کیفیت وبهداشتی تهیه شود وبتونی تبلیغات کنی باقیمت مناسب عرضه شودمطمئنا میتونی فروش خوبی داشته باشی
در مورد کسب و کارهای خانگی تحقیق کنید وام هم میدن بهتون
یاتشکر ازدوستانی که کمک کردن خواستم توضیحاتمو اصلاح کنم منزل ما قبلا مطب بوده ومیشه حتی به عنوان یه دفتر(مثلا نمایدگی بیمه) استفاده کرد چون بر خیابان اصلی است

دوستان بازهم نظر بدن مچکرم
لینک مرجع