02-02-2013, 01:33 PM
دوستانی که از برنامه 91 عقب هستند منتظر 92 نباشند ( معمولا آدم به خودش بزار 92 بشه فلان کار را خواهم کرد) زیرا 45 روز هم کلی زمان هست و می توان تا حدودی عقب ماندگی را جبران نمود.
(02-02-2013 01:25 PM)yu3f نوشته شده توسط: [ -> ]عالیه اقا یوسف ،تبریک میگم ماشاالله بمب انرژی هستید ،امیدوارم به همه برنامه هات به موقع برسی .اگر گزارش کاری رو در زمانهای تعیین شده بدی انرژی مضاعفی به بچه های انجمن خواهی بخشید.
- گسترش فعالیت های چارسوق (از لحاظ کاری و جغرافیایی) --> در حال حاضر هماهنگی های اولیه ای با گیلان و گرگان انجام شده. کم کم انشاالله استان های دیگه
- شروع صادرات (چارسوق) --> فعلا برای شروع برای صادرات یک محصول ب کانادا اقدامات اولیه انجام شده
- شروع بسته بندی با برند اختصاصی (چارسوق) --> هنوز نام برند رو انتخاب نکردیم
- شروع کار ساخت و ساز در تهران (مشارکتی) --> در حال مذاکره با یک بنده خدایی ک اینکاره است
برنامه اینه تا قبل از اسفند کار رو شروع کنیم.
- شروع فروشگاه لباس زنانه در شمال (بابل) --> مطالعات انجام شده. استارت عملی باید خورده بشه
- شروع تولیدی لباس زنانه با برند خودم (شروع در بابل) --> برای شروع تولیدی هم حتی ۲ نفر رو پیدا کردم ک کارشون خیلی خوبه. فقط باید استارت عملی رو بزنم
- تولید محصولات جدید امنیتی (حمله و دفاع) --> اولین محصول رو شروع کردیم و یک خروجی هم داریم. انشاالله اولین خروجی خرداد ماه ۹۲
اینطوری خوبه میرعباس جان؟
پ.ن: البته خیلی از این موارد رو اینور سال (ازچند وقت قبل تا آخر سال) شروع کردم و خروجی رو امیدوارم سال ۹۲ ببینم
(02-02-2013 02:03 PM)yu3f نوشته شده توسط: [ -> ]حتما میرعباس عزیزخوشحال میشم اقا یوسف عزیز خدمتگذارتون باشم و اگر بشه یارو رو هم یارو کنیم.
فردا انشاالله حضورا خدمت میرسیم یارو کنیم
(02-02-2013 01:03 PM)mir abas نوشته شده توسط: [ -> ]خودمم گیج شدم.نمیدونم چکار کنم از وقتی اومدم اینجا بهتر شدم اما نیاز به یه مشاور خوب دارم.کاش این سایت یه روانشناس و مشاور هم میداشت(02-01-2013 09:23 PM)habib tousi نوشته شده توسط: [ -> ]سردرگمم.میخوام سوپر مارکتمو بزرگ کنم . روز به روز فروشم بیشتر بشه اما از یک طرف دوست دارم درسمو در خارج از ایران ادامه بدم.میخوام زندگی غیر ایران رو تجربه کنممهمترین مسئله اینه که ادم با خودش کنار بیاد و تصمیمش رو بگیره که میخواد چکار کنه .
بیشترین سردرگمیها بین سنین 20 تا 26 سال هست که اکثرا در تصمیم گیری بین انتخاب شغل ازاد یا دولتی و یا انتخاب ادامه تحصیل و وارد بازار کار شدن رو دارند که واقعا فکرشون رو مشغول کرده.امیدوارم شما بهترین تصمیم رو بگیرید و بعد از تصمیم گیری روی فعالیتتون تمرکز کنید و دیگر شک و دو دلی رو گنار بگذارید.
(03-02-2013 12:56 AM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]متاسفانه اهداف سال دیگه ی من تغییر کرده ، من سال 92 میخوام فقط استراحت کنم و مسافرت برم ( حداقل تا اخر تابستون ) ، متاسفانه امروز فهمیدم که فشاری کاری سال 90 و 91 به قلب من صدمه زدهسبحان جان زود جا زدی؟