سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: مجرد ها اصلاً نخوانند !!( روش های ثروتمندی متاهل ها)
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
سلام به همه ... من مجردم... ولی چند مورد از این کارها رو در دوران دانشجویی که دستم تو جیب بابام بود انجام می دادم .. واقعا روش عالی ای هستش برا کنترل مخارج خودمون.......... من دوستام از این مشکلات مالی که در طول ماه پیش میومد داشتند................ البته من الان هم متاسفانه دستم تو جیب بابام ....
آقا راستی دقت کرده اید هیچ زنی چک برگشتی ندارد؟ یا حد اقل به خاطر چک برگشتی به زندان نرفته است؟
به نظرتان علتش چیست؟
در مورد دوستی که گفته بود خانوما مدیرای اقتصادی خوبی نیستن باید در جوابشون بگم با این حرفتون موافق نیستم. اگر من تو زندگی مشترکم دخل و خرج رو به عهده نگرفته بودم و همسرم رو در مورد مسائل مالی راهنمایی نمی کردم به هیچ کدوم از چیزایی که الان داریم نمی رسیدیم هیچ, چیزایی که داشتیم هم از دست می دادیم.
در مورد حساب مشترک هم من چندان موافق نیستم. ممکنه در مورد چگونگی خرج کردن و پس انداز کردن دو طرف به تفاهم نرسن در این صورت حساب مشترک باعث می شه که یک طرف مدام پس انداز کنه و طرف دیگه مدام خرج کنه و یکی از طرفین هیچ درکی از سختی کسب درآمد نداشته باشه و یک طرف احساس پوچی پیدا کنه که هرچی کار می کنه به هیچ جا نمی رسه. حساب مشترک تنها در صورت داشتن اهداف مالی مشترک و شیوه خرج و پس انداز مشابه خوبه در غیر این صورت باعث بحث و مشاجره می شه.
جا داره از آقای رضایی یه تشکر ویژه بکنم. ایشون با پستای فوق العاده آموزنده ای که می ذارن دیدگاه منو کلا نسبت به امور مالی عوض کردن. من بخش عمده ای از موفقیتم رو مدیون ایشون و نوشته های خوبشون هستم. مخصوصا اون مبحث آموزش کسب و کار و چهار ربع کسب درآمد و....
جناب رضائی عزیزم بخاطر مطالب بسیار عالی و تاثیرگذارت صمیمانه تشکر میکنم.
متشکرم از همه دوستان بابت ابراز محبت هایشان

استاد عزیز ممنون و انشاءالله که مطالب ارائه شده توانسته باشد کمک اندکی به تغییرات مثبت در همه دوستان کرده باشد .
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع