سلام اساتید محترم.بنده تازه با این سایت آشنایی پیدا کردم.خیلی سایت خوب و مفیدی می باشد و در همین ابتدای کار برای من خیلی اموزنده بود.بنده کوچیک شما علی هستم و تازه کارشناسی عمران گرفتم.وفعلا یک مغازه 30متری در داخل یک کوچه خلوت و یک ماشین و 4 تومن پول هستم.مدتی هست در فکر شروع کاری هستم ولی به نتیجه ای نرسیدم.میخواستم دوستان با تجربه در این امر کمکم کنند.مرسی
شما کجا تازه با این سایت آشنایی پیدا کردی؟ زمان عضویتت از من هم قدیمی تره
طبق معمول به این سوالها جواب بدین
اهل کجایین؟
چه چیزهایی بلدین؟
به چی علاقه دارین؟
اگه تو شهری بزرگ ساکنید به نظر من دستگاه سبزی خورد کنی بخرید
یه خانم هم استخدام کنید واسه سبزی پاک کردن و شستن
[quote='Bankdan' pid='68820' dateline='1359642220']
شما کجا تازه با این سایت آشنایی پیدا کردی؟ زمان عضویتت از من هم قدیمی تره
طبق معمول به این سوالها جواب بدین
اهل کجایین؟
چه چیزهایی بلدین؟
به چی علاقه دارین؟
دوست خوبم اهل چالوس هستم.اطلاعاتم در زمینه رشتم خوبه تا حدودی.علاقه خاصی ندارم هدفم فقط کسب درآمد خوبه

(01-31-2013 07:00 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ] (01-31-2013 06:34 PM)civilaj نوشته شده توسط: [ -> ]سلام اساتید محترم.بنده تازه با این سایت آشنایی پیدا کردم.خیلی سایت خوب و مفیدی می باشد و در همین ابتدای کار برای من خیلی اموزنده بود.بنده کوچیک شما علی هستم و تازه کارشناسی عمران گرفتم.وفعلا یک مغازه 30متری در داخل یک کوچه خلوت و یک ماشین و 4 تومن پول هستم.مدتی هست در فکر شروع کاری هستم ولی به نتیجه ای نرسیدم.میخواستم دوستان با تجربه در این امر کمکم کنند.مرسی
دوست عزیز کارشناس عمران بعدها با مجری شدن در آمد خوبی دارد. از الان از طریق نظام مهندسی بعنوان سرپرست کارگاه مشغول شوید تا تجربیات لازم را کسب کنید. البته بعد از سه سال پس از گذشت از آزمون و گرفتن رتبه میتوانید سالیانه فقط با حق امضا 7تا8 میلیون درآمد داشته باشید و این جدا از کار کردن شما می باشد.
استاد عزیز خیلی ممنون از نظرتون. ولی به عنوان سرپرست کارگاه چنجا رفتم.با توجه به رکود نسبی ساخت و ساز و ازدیاد مهندس عمران نتوانستم جایی رو پیدا کنم که مشغول شم و تو این چن ماه که درامدی ندارم برام خیلی ازار دهنده شده . خواستم با توجه به امکاناتی که دارم خودم کاریو شروع کنم
خیلی ممنون استاد قربانیان عزیز از نظرتون.استاد بنده تمایل دارم یه جورایی خودم دستم تو کار باشه و استارت یه کاریو بزنم که تا تهش بتونم گسترشش بدم
(01-31-2013 06:58 PM)صدفی نوشته شده توسط: [ -> ]اگه تو شهری بزرگ ساکنید به نظر من دستگاه سبزی خورد کنی بخرید
یه خانم هم استخدام کنید واسه سبزی پاک کردن و شستن
متاسفانه دوست عزیز شهرمون کوچیکه و این مساله هنوز درش جا نیفتاده
(01-31-2013 08:03 PM)civilaj نوشته شده توسط: [ -> ]خیلی ممنون استاد قربانیان عزیز از نظرتون.استاد بنده تمایل دارم یه جورایی خودم دستم تو کار باشه و استارت یه کاریو بزنم که تا تهش بتونم گسترشش بدم
رشته شما ازاون رشته های هست که باید سابقه کار داشته باشی تا بتونی خودت وارد این کار بشی
اگر واقعا قصد ورود به این کار رو داری حتی بصورت رایگان در شرکت های ساختمانی کار کن اینطوری هم میتونی سابقه جور کنی و هر تجربه عملیت بسیار زیاد می شود
یکی ازدوستام براساس همین کار درگرگان تونست کارکنه و6 ماه پیش شرکت خودش رو ثبت کرد وتا الان چند تا کار پیمانکاری برداشته
دنبال دردسرهم نمیگردی
یک شرکت معتبر پیدا کن ومدرکت رو کرایه بدی بهش
(01-31-2013 08:11 PM)goldmen نوشته شده توسط: [ -> ] (01-31-2013 08:03 PM)civilaj نوشته شده توسط: [ -> ]خیلی ممنون استاد قربانیان عزیز از نظرتون.استاد بنده تمایل دارم یه جورایی خودم دستم تو کار باشه و استارت یه کاریو بزنم که تا تهش بتونم گسترشش بدم
رشته شما ازاون رشته های هست که باید سابقه کار داشته باشی تا بتونی خودت وارد این کار بشی
اگر واقعا قصد ورود به این کار رو داری حتی بصورت رایگان در شرکت های ساختمانی کار کن اینطوری هم میتونی سابقه جور کنی و هر تجربه عملیت بسیار زیاد می شود
یکی ازدوستام براساس همین کار درگرگان تونست کارکنه و6 ماه پیش شرکت خودش رو ثبت کرد وتا الان چند تا کار پیمانکاری برداشته
دنبال دردسرهم نمیگردی
یک شرکت معتبر پیدا کن ومدرکت رو کرایه بدی بهش
بازم ممنون استاد قربانیان عزیز از راهنمایی دوستانه تان