(01-31-2013 08:00 PM)goldmen نوشته شده توسط: [ -> ]واما شهرستان میدان پرور شیروان 

درهردو شهر بزرگ وکوچ میشود موفق شد ولی باهم فرق میکنند روش های موفقیت باید پیدا کنی این روش هارو
کسی فکر نمیکرد سیب گرافیک بتواند شمال خراسان رو تامین کند ولی یک ایده درست واجرا درست به این نتیجه می رسد
میتونی اجناس روستایی رو خرید کنی وبه شهرهای برزگ ارسال کنی
محل این کار کوچه خانلق
میتونی نیاز های شهر رو بسنجی وکسری هاش رو تامین کنی قطعا شیروان کلی نیاز دارد هنوز
ولی اگر فکرت مثل شهر کوچک باشد انتظار نداشته باش که کارهای بزرگ در شهرهای بزرگ رو بتونی انجام بدی
میدان آور رو خوب اومدی خوشم اومد

سیب گرافیک به کوچک و بزرگی شهرش کاری نداشت چندتا گرافیک کار خوب با یک سرمایه هنگفت موفقیتش معلوم بود
این که اجناس روستایی رو خرید کنم هم نمیشه روستاهای اینجا خیلی چیز خاص یا ارزون ندارن
شیروان اصلا کمبود نداره همه چیزش کامله

جمله آخر رو هم نشنیده میگیرم

شاید هم رفتم آجیل آوردم جای فاروج رو بگیریم

درکل من منظورم شهر خاص نبود منظورم مزیت های شهرهای کوچک بود که هیچ مزیتی ندارن همش معایبه
در زمینه مصنوعات چوبی ، MDF و دکوراسیون منزل اوضاع به چه شکل هست ؟
جهازیه و سرویس سیسمونی کودک (تخت و کمد و ... )
اگه بگم شهر ما یکی از کاملترین شهرهاست باور میکنید!!!

آره از لحاظ چوب و تخت و مبل و ... دو سه تا فقط نمایندگی بزرگ هست مثل مبل داریوش و گالر متین که نمایندگی های مشهد و تهران هستند
کابینت ساز هم تا دلتون بخواد داره یه خیابون کامل کابینت سازه (خیابان دانشگاه اگه خواستید برین سفارش بدین!!!!)
توی اغذیه ها
اسنک چطور ؟
هات کیک چطور ؟
سلام
منم همین هفته پیش شیروان بودم ( البته به طور گذری در حد 20 دقیقه)
واقعا نسبت به شهر قوچان ، خیلی بزرگتر شده بود و پیشرفتش کاملا محسوس بود
توی هر شهری هم داره پیشرفت میکنه یا پیشرفت کرده ، همیشه یه سری نیازها وجود داره
تامین مواد و یا پخش هم می تونه خوب باشه
(01-31-2013 09:21 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]توی اغذیه ها
اسنک چطور ؟
هات کیک چطور ؟
اغذیه هرچی باشه بازم بازارش رو داره اما به نظرم به اندازه کافی هست. البته خودم علاقه چندای به بوی همبرگر ندارم!!
(01-31-2013 09:31 PM)M3HDI نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
منم همین هفته پیش شیروان بودم ( البته به طور گذری در حد 20 دقیقه)
واقعا نسبت به شهر قوچان ، خیلی بزرگتر شده بود و پیشرفتش کاملا محسوس بود
توی هر شهری هم داره پیشرفت میکنه یا پیشرفت کرده ، همیشه یه سری نیازها وجود داره
تامین مواد و یا پخش هم می تونه خوب باشه
همون بیست دقیقه رو خبر میدادین یه چای در خدمت باشیم.

این که شهر داره پیشرفت میکنه درسته اما خیلی کند
اصلا یادم نبود شما شیروان تشریف دارید
بیشتر تو فکرم بود احمد آقا شیروانه !
اقای شجاعی با توجه به موقعیت مکانی شما یک پیشنهادی برای شما دارم که اگر درست انجام بشه و قبل از شروع تمام پیش زمینه هاش توسط شما اماده بشه به سود سالیانه بالغ بر 30 میلیون میرسید.
در فصل برداشت زرشک ابگیری(برج 6 تا 8) که بیشترش در اطراف کوههای بجنورد یافت میشود شما میتوانید با تشکیل یک تیم چند نفره از افراد روستایی برای برداشت این محصول از کوههای اطراف اقدام کنید.اگر 5 کارگر داشته باشید و روزانه هر کارگر 100 کیلو بچیند و دستمزد هر کارگر روزانه 30 تومن باشد هزینه روزانه شما 150 تا 200 هزار تومان میشود و شما در قبال فروش 500 کیلو زرشک 800 تا یک میلیون عایدتون میشه که سودی بالغ بر 600 تا 700 تومن به مدت 3 ماه (مدت زمان برداشت )براتون داره .
در مورد فروش هم اگر با بنده در زمان فروش هماهنگ بشوید روزانه مصرف 500 کیلو رو دارم .
پس در شهرهای کوچک هم موقعیتهای نهفته ای هست که باید کشفشون بکنید و استفاده ببرید.
یک تحقیقی بکنید و در زمینه فروش من در خدمت شما هستم.
(02-01-2013 01:40 AM)mir abas نوشته شده توسط: [ -> ]اقای شجاعی با توجه به موقعیت مکانی شما یک پیشنهادی برای شما دارم که اگر درست انجام بشه و قبل از شروع تمام پیش زمینه هاش توسط شما اماده بشه به سود سالیانه بالغ بر 30 میلیون میرسید.
در فصل برداشت زرشک ابگیری(برج 6 تا 8) که بیشترش در اطراف کوههای بجنورد یافت میشود شما میتوانید با تشکیل یک تیم چند نفره از افراد روستایی برای برداشت این محصول از کوههای اطراف اقدام کنید.اگر 5 کارگر داشته باشید و روزانه هر کارگر 100 کیلو بچیند و دستمزد هر کارگر روزانه 30 تومن باشد هزینه روزانه شما 150 تا 200 هزار تومان میشود و شما در قبال فروش 500 کیلو زرشک 800 تا یک میلیون عایدتون میشه که سودی بالغ بر 600 تا 700 تومن به مدت 3 ماه (مدت زمان برداشت )براتون داره .
در مورد فروش هم اگر با بنده در زمان فروش هماهنگ بشوید روزانه مصرف 500 کیلو رو دارم .
پس در شهرهای کوچک هم موقعیتهای نهفته ای هست که باید کشفشون بکنید و استفاده ببرید.
یک تحقیقی بکنید و در زمینه فروش من در خدمت شما هستم.
آقاي خالدي اطراف بجنورد فكر كنم فقط زرشك هاي وحشي باشند؟؟ كه اينقدر هم زياد نيستن؟
حتما نباید در شهر خودت باشی.الان از بجنورد و سمت شما خیلی ها کالاهاشونو شهر ما میفروشن و سود خوبی هم دارند.گردو و تخمه و آبنبات خیلی اینجا آورده میشه