09-22-2011, 08:29 AM
11-01-2011, 07:41 PM
با دوازده میلیون نمیشه دوست خوبی پیدا کرد که رایگان همه این اطلاعاتی که در این تاپیک پیدا کردم بهم بده
11-01-2011, 08:54 PM
امیدوارم موفقتر باشی.
11-01-2011, 09:10 PM
مهمتر از همه با هر مبلغ کمتر ازاینم میشه میلیاردر شد فقط وفقط اگر واقعاً بخواهی
05-26-2014, 11:31 AM
(08-30-2011 01:43 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]دوست عزیز نیاز به حضور دائمی شما ندارد.فردی را که به فروشندگی پوشاک خصوصا مانتو فروشی تسلط دارد استخدام و خود با ایشان برای خرید اولیه به تهران بروید. کارگاه های تولید مانتو در خیابان ولیعصر- ساختمان پلاسکو (از طبقه 4 به بالا). خیابان جمهوری و چند جای دیگر است که در شروع کار شما را کاملا آشنا میکنم. مانتوی که فروش خوبی داشته باشد می توانید خودتان با مزدی دوزی تولید کرده و سود بیشتری ببرید. نهایت این شغل : تک فروشی - مزدی دوزی - تولید خودتان با خرید چرخ های لازم و توزیع و زدن شعبه. جای مانور زیاد دارد. هر وقت تصمیم به این حرکت گرفتید اعلام تا کامل راهنمائی شود.
صرفا یک مغازه تک فروشی نمی تواند کسی را میلیاردر کند.موفقتر باشی.
05-26-2014, 01:01 PM
نمیشه پراید خرید... 

08-15-2014, 02:45 PM
سلام همراه پولکی
شما میتونی تاپیک دو درآمد همزمان رو بخونید و با 12 ملیون سرمایه به همکارانتون خدمات بدید
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=11911
شما میتونی تاپیک دو درآمد همزمان رو بخونید و با 12 ملیون سرمایه به همکارانتون خدمات بدید
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=11911
05-07-2015, 11:24 AM
12 میلیون ؟؟؟؟
برای استارت یه میلیاردر خیلی پوله ....
یه میلیاردر اول خودش کاری رو شروع نمیکنه، طبق اصول ، اول میره توی یه صنف شاگردی میکنه، بله شاگردی میکنه تا حساب کار بیاد دستش و بعد از روی اعتباری که توی اونکار بدست میاره کار خودش رو شروع میکنه ...
شما با 10 میلیون هم میتونی دفتر فروش راه بندازی و سفارشاتت رو از روز اون اعتباره که گفتم خدمتتون جور کنی ....
موفقتر باشید و به موفقتر بودن دیگران هم اهمیت بدهید
برای استارت یه میلیاردر خیلی پوله ....
یه میلیاردر اول خودش کاری رو شروع نمیکنه، طبق اصول ، اول میره توی یه صنف شاگردی میکنه، بله شاگردی میکنه تا حساب کار بیاد دستش و بعد از روی اعتباری که توی اونکار بدست میاره کار خودش رو شروع میکنه ...
شما با 10 میلیون هم میتونی دفتر فروش راه بندازی و سفارشاتت رو از روز اون اعتباره که گفتم خدمتتون جور کنی ....
موفقتر باشید و به موفقتر بودن دیگران هم اهمیت بدهید
05-07-2015, 11:26 AM
دوست عزیز این یادم رفت بگم ....
این سوالتون هم مورد داره ....
همون با 12 میلیون چه کاری میشه کرد بهتره ...
البته اگر حدودی میگفتید خیلی بهتر بود
الان همه تمرکزشون روی 12 تومنه ولی اگر میگفتید تا 15 تومن خیلی بهرت جواب میگرفتید
روی اعتبار خیلی حساب باز کنید از روی تجربه الان خودم دارم میگم خدمتتون
این سوالتون هم مورد داره ....
همون با 12 میلیون چه کاری میشه کرد بهتره ...
البته اگر حدودی میگفتید خیلی بهتر بود
الان همه تمرکزشون روی 12 تومنه ولی اگر میگفتید تا 15 تومن خیلی بهرت جواب میگرفتید
روی اعتبار خیلی حساب باز کنید از روی تجربه الان خودم دارم میگم خدمتتون