سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: از آدمها بُت نسازید...!
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
این از اون جمله هاست که نمیشه مفهومش را واسه کسی توضیح داد، فقط وقتی برات اتفاق می افته با تمام وجود میفهمیش، تک تک سلول هات درک میکنن.
وقتی از کسی بت میسازی، وقتی خدای تو میشه، با کوچکترین اشتباه هم از چشمت می افته، چون انتظار اشتباه ازش نداری. نه فقط اون بت، که احساس میکنی تمام سقف دنیا روی سرت خراب شده.
اما وقتی به چشم یک آدم دیگه مثل خودت بهش نگاه کنی و دوستش داشته باشی شاید بتونی اشتباهات بزرگترش را هم ببخشی.
همه ی کسانی که اینجا نظر میذارن به احتمال زیاد خودشون دچار این اشتباه شدند.پس زیاد نگران نباش، تو تنها کسی نیستی که بت ساختی ، پرستیدی، و یه روزم مجبور شدی با دستای خودت خوردش کنی.
البته شنیدن حرفهای اون بت هم خودش جای بحث داره ولی چون ایجا همه شاکی هستند فعلا بی خیال میشویم(:
راست می گی من خودم جایی کار می کردم ،یکی رو بهش بها دادم تا کمی جا افتاد روبروی خودم ایستاد!چون بی جنبه بود!

البته این باعث نمیشه که به دیگران خدمت نکنیم ولی مهم اینه که به کی خدمت می کنی!
خودم بتش کردم برای خودم اون از قدرتی که بهش دادم سو استفاده کردو خوردم کرد الان که دارم مینویسم با این که 1سال گذشته اما هنوز دلم میگیره وقتی ازش مینویسم
با این اهنگ جدید گروه سون به اسم (اعتراف) خیلی حال میکنم اولش میگه:
این که دلم گرفته و نمیتونم دل بکنم
دلیل دل تنگی من تنها فقط خوده منم

35اوف خودمونیما چقد دلم پر بوده و بروز نمیدادم35
آقا محمد بهت پیامکی هم گفتم این جمله را باید شعار خودمون کنیم و بهش عمل کنیم!!
من خودم بارها با عمل نکردن به این جمله ضربه خوردم
خیلی ها را "بت کردم" که ارزششون اونقدر نبود
کاش لاقل از این به بعد دیگه اینکارا تو جامعه کوچیک خودمون نکنیم. فرمول موفقیت خودمون را خودمون کشف کنیم
نگاه برابر باعث میشه روابط برد-برد تعریف بشه.
چه در عشق و چه در شراکت و چه در عالم همکاری
من اگر کسی بهم از بالا نگاه کنه دچار مشکل میشم. اگه اون رابطه برام مهم باشه سریعا در صدد بازسازی جایگاه خودم بر میام.
اعتقاد دارم باید همدیگر رو در یک سطح نگاه کنیم.
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع