سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: راهنماي در مورد چه چيزي بخريم سود بكنيم؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
سلام خدمت دوستان عزيز من 10 ميليون پول نقد دارم و مي خوام يه چيزي بخرم برا عيد بفروشم يا بعد از عيد ممنون مي شم راهنمايي بكنيد
تو این گرون بازاری تنها جنسی که گرون نشده زعفران هست که زمزمه هایی به گوش میرسه که میخواد گرون بشه ،با یک مشورت با چند کار بلد میتونید 3.5 کیلو بخرید و بعد عید حدود 4 تومن سود کنید .البته با مشورت.
ذوستان کجان؟بیان نظر بدن دیگه؛به نظرم اگه وانت بار داری میتونی تخم مرغ تقسیم کنی و گاماس گاماس کنارش میتونی اجناس دیگه هم پخش کنی
هر کسی یه نظری داره ولی به نظر من باید ببینی خودت در چه کاری مهارت داری همان کار را انجام بده .یا مثلا به قول دوست خوبمان که گفت زغفران بخر ولی اگر شما مهارت نداشته باشی همه پولت را از دست داده ای،میتونی هم برای خرید زعفران به یک کار درست که خودش توی کار زعفران است بگی تا برات خریدکنه و یا راهنماییت کنه امیدوارم موفق باشی.
بنزین ، روغن موتور ، انواع آجر
(01-29-2013 11:25 AM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]بنزین ، روغن موتور ، انواع آجر

HuhHuh

3939
والا روغن موتور خیلی بالا رفته تا الانشم!!
من بیشتر روی برنج یا روغن خوراکی موافقم البته ناگفته نمونه که زعفران همیشه مشتریش هست!!!
اگه یکسال به پولت نیاز نداری دینار عراق بخر سودی میکنی که دهنت وا میمونه .واگه تا چند ماه دیگه نیازش داری دلار بخر که میخواد بالاتر بره
سلام به نظرم اگه چار پنج ماه ميتوني صبر كني طلا بخر
درسته قيمت زياد بالا پايين ميشه ولي هميشه نمودار قيمت روند رشد داشته
به نظر من فعلا بذار بانک . وضعیت جوری شده که اصلا معلوم نیست چی پیش بیاد ممکنه چیزی که میخری فردا قیمتش نصف بشه .

نمیدونم سال 68 69 بود کی بود که گرونی شده بود و یک دفعه قیمت ها شکسته شد و خیلی ها زندگیشون به هم ریخت و از فشار سکته کردن .
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع