تبریک میگم به شما - بالاخره تموم شد حالا میبینید که اصلا کار دشواری نبود
وقتی دست به اقدام زدید همه چیز تغییر کرد و این است قدرت خالق
کد رهگیری را فراموش نکنید - سریعا به املاک فشار بیارید تا کد رهگیری را برای شما بزنه و به شما تحویل بده
شادم و مسرور
سلام
پرواز عزيز
تبريك منرا هم پذيرا باشين
به اقاي مشكات هم از طرف من تبريك بگين
(( دل گرمیم به اینکه خدا به زندگیمون برکت بده و به عشق همدیگه حالا که به آرامش رسیدیم برای تامین ادامه راه تلاش میکنیم))
خانم پرواز من 2 تا تبریک به شما میگم
اولی بابت خرید خونه
دومی بابت این عشق زیباتون به یکدیگر که همین باعث میشه همه چیز بدست بیاورید.چون پشت هم هستید و تو سختیها از همدیگه حمایت میکنید.
همیشه شاد و موفق باشید.
مبارک باشه
ان شاالله زودتر تحویلتو بدن

دوستان واقعا از همه ممنونم. از اینهمه محبت و تبریک دوستانی که حتی تا حالا تو تاپیک هام شرکت نکرده بودن خوشحال شدم. تا همینجاشم نظرات شما خیلی جاها راهگشا بوده. امیدوارم انرژی های مثبتتون رو از این به بعد هم از من دریغ نکنید.
فقط یه نکته:
(01-28-2013 08:24 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]با درود و تبریک فراوان
5 سال پیش یک آپارتمان پیش خرید کردم از یک شرکت معتبر نیمه دولتی که 25 پروژه موفق قبلی داشت ، تحویل 20 ماهه ، الان تازه نازک کاری را تمام کردن ، زیاد تو فکر زمان تحویل نباشید ، این شرکت ها و تعاونی های مسکن کارهاشون زیاد رو حساب و کتاب نیست ، دیر و زود داره ولی معمولا سوخت و سوز نه.
شما روی تحویل 48 ماه حساب کنید
(شوخی کردم ، انشالله که سرموعد تحویل می دن)

حقیقتش اونقدر نگران شدم که از دیشب اعصابم خورده! آخه ما خیلی تو پروژه های قبلیشون تحقیق کردیم. تو قرارداد هم ذکر شده که به ازای هر ماه تاخیر در تحویل، شرکت 300 هزارتومن خسارت میده و در صورت تاخیر بیش از یک ماه طرفین میتونن قرارداد رو لغو کنن و شرکت موظفه پول ما رو با 12 درصد سود بهمون برگردونه. ضمنا به ازای هر 10 میلیون از مابقی بدهیمون که تا قبل از تحویل خونه، به حسابشون واریز کنیم 3 میلیون تخفیف میگیریم
نکنه با وجود این نکات بازم اینهمه تاخیر داشته باشن؟! (همین الانش تو قرارداد تحویل 20 ماهه ذکر شده ولی ما روی 24 ماه حساب کردیم) پروژه ای که شما خریدین بابت هر ماه دیرکرد چقدر جریمه تعیین کردن؟
من هم تبریک عرض می کنم.
مبارک است انشاالله
.gif)
(01-30-2013 01:28 AM)پرواز نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان واقعا از همه ممنونم. از اینهمه محبت و تبریک دوستانی که حتی تا حالا تو تاپیک هام شرکت نکرده بودن خوشحال شدم. تا همینجاشم نظرات شما خیلی جاها راهگشا بوده. امیدوارم انرژی های مثبتتون رو از این به بعد هم از من دریغ نکنید.
فقط یه نکته:
(01-28-2013 08:24 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]با درود و تبریک فراوان
5 سال پیش یک آپارتمان پیش خرید کردم از یک شرکت معتبر نیمه دولتی که 25 پروژه موفق قبلی داشت ، تحویل 20 ماهه ، الان تازه نازک کاری را تمام کردن ، زیاد تو فکر زمان تحویل نباشید ، این شرکت ها و تعاونی های مسکن کارهاشون زیاد رو حساب و کتاب نیست ، دیر و زود داره ولی معمولا سوخت و سوز نه.
شما روی تحویل 48 ماه حساب کنید
(شوخی کردم ، انشالله که سرموعد تحویل می دن)

حقیقتش اونقدر نگران شدم که از دیشب اعصابم خورده! آخه ما خیلی تو پروژه های قبلیشون تحقیق کردیم. تو قرارداد هم ذکر شده که به ازای هر ماه تاخیر در تحویل، شرکت 300 هزارتومن خسارت میده و در صورت تاخیر بیش از یک ماه طرفین میتونن قرارداد رو لغو کنن و شرکت موظفه پول ما رو با 12 درصد سود بهمون برگردونه. ضمنا به ازای هر 10 میلیون از مابقی بدهیمون که تا قبل از تحویل خونه، به حسابشون واریز کنیم 3 میلیون تخفیف میگیریم
نکنه با وجود این نکات بازم اینهمه تاخیر داشته باشن؟! (همین الانش تو قرارداد تحویل 20 ماهه ذکر شده ولی ما روی 24 ماه حساب کردیم) پروژه ای که شما خریدین بابت هر ماه دیرکرد چقدر جریمه تعیین کردن؟
من خونه را خریدم متر مربعی 285 هزار تومان ، یکی دو سال بعدش یک جلسه گرفتن و گفتن داریم ضرر می کنیم اعضا قبول کردن بشه متری 360 هزار تومان. الان اون منطقه آپارتمان زیر متری 1.7 نیست .
من اگر بخوام مطابق قرارداد عمل کنم ، هر جوری که حساب کنم ، بخوام سود این مدت را بگیرم ، یا بخوام خسارت فسخ قرارداد را بگیرم ، یا بخوام همینجوری واگذار به غیر کنم و یا .... ضرر می کنم ، پس چاره ای نیست جز صبر کردن و تحویل گرفتن
شما هم نگران نباشید ، عرض کردم انشالله سرموعد تحویل می دن
بالاخره از تو هر 100 تا برجی که ساخته می شه 2 تاش هم سر موعد تحویل داده می شه

به ازای هر ماه تاخیر جریمه ای تعیین نکرده بودن؟
خانم پرواز!
مبارک باشه.
انشا... لحظات شاد و خاطره های به یاد ماندنی در خانه جدید داشته باشید.
افکر منفی را دور کنید. شما تحقیق کردید و با شرایطتان بهترین تصمیم را گرفتید پس توکل به خدا کنید و به فکر روزهای خوب آینده باشید. به فکر تزیین و خرید لوازم برای منزل جدید باشید.
در هر کاری ریسک و اتفاقات غیر منتطره وجود دارد و ما سعی می کنیم تا جای ممکن راه ها و اتفاقات بد را هم پیش بینی کنیم. و اگر بخواهیم دائم به اتفاقات نا خوشایند فکر کنیم , قدرت حرکت را از دست می دهیم.
پس ...

پرواز خانوم مبارک باشه
انشاله زودتر تحویل بگیرید و شاد و خوشبخت توش زندگی کنید.
انشاله این اتفاق میمون برای تمام افراد این انجمن بیافته