سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: شروع کارزدن وبلاگ
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
با سلام خدمت دوستان عزیز من کار خود را با زدن وبلاگ زیر شروع کردم امیدوارم از پیشنهادات خود ما را محروم نکنید. با تشکر

www.parkeng.mihanblog.com
دوست عزيز.خيلي خوشحال شدم وقتي ديدم شما هم شروع كرديد.وب لاگتون هم زيبا و داراي مطالب خواندني بود.ايده جالبي بود انشالله موفق تر شوي
دوست عزیز وقتی کسی نظری نمیده حتما تخصصی نداره و نمی خواد چیزی بگه که نمیدونه
من فعلا ایرادات وبلاگ شما رو میگم:
قالب بسیار ساده است و اصلا بازدید کننده رو جذب نمی کنه
نوع و اندازه فونت اصلا مناسب نیست
موضوع وبلاگ هم که مشخص نیست . من به عنوان بازدید کننده نفهمیدم وبلاگ شما درباره چیه
امیدوارم اگه واقعا میخوای یه وبلاگ قوی و پربازدید داشته باشی نکاتی رو که گفتم رعایت کنی
(01-28-2013 03:43 AM)faresmad2 نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام خدمت دوستان عزیز من کار خود را با زدن وبلاگ زیر شروع کردم امیدوارم از پیشنهادات خود ما را محروم نکنید. با تشکر

دوست عزیز در قوانین انجمن ذکر شده که چنانچه لینک سایت و یا وبلاگ خود را در انجمن ذکر میکنید حتما باید لینک انجمن را در سایت و وبلاگ خود بگذارید. در غیر اینصورت لینک حذف می شود .ممنون.
بذار برات توضیح بدهم حرفه ای حال بکنی . رفیق . نگاه کن اول باید هدفت را مشخص بکنی برای چی وبلاگ زدی .
ایا هدفت کسب درامد بوده . اگر اره چرا خرج بیشتر نکردی و سایت نزدی که زمانی خواستی بفروشی حداقل به قیمت بیشتر بخرند .
بعد وبلاگت اصلا قالبش حال نمی ده . عنوان سایتت را زدی پارکینگ ولی همه نوع مطالبی دارد .
پس بیا عنوان سایت را عوض بکن .
بعد نگاه کن دسته بندی بسیار کم داره سایتت .
مطالب را وقتی می نویسی . سعی بکن بیشتر مطالبت را ویرایش بکنی . مثلا تگ ها را خودت بنویسی.
عنوان را به نحو زیبا عوض بکنی . در اخر متن ها منابع را بزنی .
در ضمن در مطالبت احتیاج نیست این قدر با فونت درشت بنویسی منبع سایت خودت را
در اخر در اولین مطلبت در صفحه اول دو تا دبلیو گذاشتی . باید سه تا بگذاری .
سعی کن با سایت های که بیشتر در زمینه موضوعی شما کار می کنند تبادل لینک داشته باشی.
سعی کن فونت هایت را کوچک تر انتخاب بکنی . نه بیش از اندازه بزرگ باشد .
در قسمت درباره وبلاگ زدی . مطالب روز و تازه
ولی عنوان هست پارکیگن اصلا ارتباط برقرار نمی کنه این دو تا با هم .
در کل نگاه کن . روی مطالبت بیشتر کار بکن .
قالبت را بهتر بکن . دسته بندی خوبی انتخاب بکن . سعی بکن مطالب جذاب را بگذاری.
سعی بکن تبادل لینک بکنی . سعی بکن با بازدید کنندگان وبلاگت ارتباط برقرار بکنی .
در اخر این را جواب بدهید برای چی وبلاگ زده اید .
سلام دوست عزیز .. من خودم دوتا وبلاگ دارم ولی کلا نگرفتم این چه نوع وبلاگی هست و درباره چیه ؟ و چجوری میخای درآمد بدست بیاری؟ به نطر من موضوع وبلاگتو عوض کن چون پارکینگ اصلا مناسب نیست و ذهن خواننده منحرف میشه 10_004
با تشکر از اساتید وب سایت راهنمایی شما را مد نظر قرار می دهم
(01-28-2013 07:04 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]
(01-28-2013 03:43 AM)faresmad2 نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام خدمت دوستان عزیز من کار خود را با زدن وبلاگ زیر شروع کردم امیدوارم از پیشنهادات خود ما را محروم نکنید. با تشکر

دوست عزیز در قوانین انجمن ذکر شده که چنانچه لینک سایت و یا وبلاگ خود را در انجمن ذکر میکنید حتما باید لینک انجمن را در سایت و وبلاگ خود بگذارید. در غیر اینصورت لینک حذف می شود .ممنون.

دوست عزیز متاسفانه به پیشنهادی که دادیم توجه نفرمودید.لینک وبلاگ شما تا زمان ثبت لینک انجمن حذف خواهد شد.هر زمان اقدام فرمودید اعلام تا لینک قرار داده شود.
دوستان لینک سایت شما را قرار دادم با تشکر لینک را پاک نکنید

دوسنان کارشناس من را از راهنمایی خود محروم نسازید چون به سایت شما اعتقاد دارم

http://www.parkeng.mihanblog.com
(01-30-2013 02:09 AM)faresmad2 نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان لینک سایت شما را قرار دادم با تشکر لینک را پاک نکنید

دوسنان کارشناس من را از راهنمایی خود محروم نسازید چون به سایت شما اعتقاد دارم

http://www.parkeng.mihanblog.com

ممنونم. چشم. لیتک مجددا فعال خواهد شد. موفقتر باشی.
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع