سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: خواهش میکنم این مطلب را بخوانید. اگر جوان بودم
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4
مطالب بالا برگرفته از یادداشت دوست عزیزم m-jalalvand هستش که چون محروم شده اند از من خواستند که در این تایپیک قرار بدم و اونو عینا در این انجمن قرار میدم :
اگر جوان بودم :
1 - من جوانی را در سن و سال نمیبینم.جوانی را در اعتماد بنفس و نشاطی که در درون من است باید جستجو کرد.حرکت کردن ما اصلا بستگی به زمان و حتی سن و سال ما ندارد.همه ما میتوانیم کارآفرین باشیم البته با تکبه بر داشته ها و اطمینانی که به خود داریم.
من اگر زودتر با این انجمن آشنا میشدم سعی میکردم همه تایپیک ها را چند بار بخوانم تا در ذهن من ملکه شوند.هدفهایم را که در روی دیوار چسبانده بودم با شوق و ذوق وصف ناشدنی میخواندم.اطمینان داشتم و دارم که بهترین هستم.باید بهترین بود.
من اگر زودتر با این انجمن آشنا میشدم سعی میکردم به جای شعار دادن عمل کنم.همه ما بهتر است کمی از شعارهای زیبا و جذابمان کمتر کنیم و بجای آن به عملی کردن آن بپردازیم.
من اگر زودتر در این انجمن ثبت نام میکردم به قول استادم آقای قربانیان زودتر مراحل کسب و کار البته با دوستان انجمن را طرح و برنامه ریزی میکردم.سفرهای زیادی میرفتم و با همه دوستان از نزدیک اشنا میشدم.
من اگر جوانتر بودم خیلی خیلی زیباتر به این جهان نگاه میکردم.جهانی که همه خوشبختی و بدبختی ما در آن ساخته و پاخته ذهن ماست ...

با آرزوی موفقیت برای همه بچه های پاک انجمن
یا علی
من که هنوز جوونم10_003 اما اگه به پنج سال پیش برمیگشتم:
1. درسم رو با جدیت بیشتر می خوندم و روی رشته تحصیلیم تسلط بیشتری پیدا می کردم.
2. از ترس مصاحبه و تست دادن (اعتماد به نفس پایین) موقعیت شروع کار زودتر با دارالترجمه ها رو از دست نمی دادم.
3. برای شروع هرکاری حتما با کسانی که تجربه این کار را داشته اند حتما مشورت می کردم(این تجربه رو با از دست دادن 2-3 میلیون که تو چند سال جمع کرده بودم به دست آوردم)
4. تو دوران دانشجویی حتما به عنوان کارآموز تو یه جا مشغول به کار می شدم. رابطه و تجربه دو اصل مهم تو موفقیته.
اگه به سالها قبل برمی گشتم
1. وقت بیشتری صرف یادگیری مهارت های مختلف می کردم و ساعت هایی که تلف شد رو بهتر استفاده می کردم(متاسفانه این چیزیه که تا بهش نرسی درس عبرت نمی شه، مثل الان که هر چی به خواهر کوچیکم می گم وقتتو تلف نکن، این روزا حیفه یا پای بازی کامپیوتریه یا خوابه...)
2. دوستان بهتری انتخاب می کردم. دوستانی که هدف های بلندی واسه زندگی داشتن رو انتخاب می کردم.
و خیلی چیزای دیگه
نوشتم : اگر جوان بودم.بمعنی این است فردی زمان را از دست داده است.
مهم : حالا که همه ماشالله جوان هستید , برای رسیدن به موفقیت و اهداف خود چکار میخواهید انجام دهید؟
نگذارید در زمان پیری افسوس امروزه خود را بخورید.
باسلام به همه دوستان

من الان در اوایل دهه چهل سالگی هستم اگر میشد به 10سال قبل برگردم یعنی موقعی که تازه 20سالم بود:
1- یه لیست از میلیونر ها تهیه میکردم ،زندگینامشون رو میخوندم، سعی میکردم به اونها دسترسی پیداکنم ،بفهمم تحصیلاتشون چیه ،توچه زمینه هایی کارمیکنن، واز تجربشون استفاده کنم و ازشون راهنمایی بخوام
2- حیف که دیر فهمیدم تحصیلات دانشگاهی تنها راه موفقیت نیست!
3- بدون داشتن مدرک وتحصیلات دانشگاهی هم میشه پولدارشد.
4- رقابت در کارهای مهندسی وتخصصی خیلی بیشتر از بسیاری از شغلهای بازارآزاد هست .که شاید اصلا باورتون نشه که چقدر راحت پول درمیارن!
5- سعی میکردم تو یک زمینه کاری بمونم واین شاخه اون شاخه نمی پریدم.
6- تکلیفم روباخودم مشخص میکردم که دنبال پول برم یا علاقم! چون خیلی سخته که دوتاییش رو درکنارهم داشته باشی.
--------------------------------------------------
خدایا درهای رحمت بیکرانت را برمن بگشا12_00212_00212_00212_002
باور بفرمائید اکنون در هر سنی هستید و در هر شرایطی هستید زمان حرکت بر روی ایده های زیبای خود تان است.
(07-16-2013 07:02 PM)مرتضی الهی نوشته شده توسط: [ -> ]باسلام به همه دوستان

من الان در اوایل دهه چهل سالگی هستم اگر میشد به 10سال قبل برگردم یعنی موقعی که تازه 20سالم بود:
1- یه لیست از میلیونر ها تهیه میکردم ،زندگینامشون رو میخوندم، سعی میکردم به اونها دسترسی پیداکنم ،بفهمم تحصیلاتشون چیه ،توچه زمینه هایی کارمیکنن، واز تجربشون استفاده کنم و ازشون راهنمایی بخوام
2- حیف که دیر فهمیدم تحصیلات دانشگاهی تنها راه موفقیت نیست!
3- بدون داشتن مدرک وتحصیلات دانشگاهی هم میشه پولدارشد.
4- رقابت در کارهای مهندسی وتخصصی خیلی بیشتر از بسیاری از شغلهای بازارآزاد هست .که شاید اصلا باورتون نشه که چقدر راحت پول درمیارن!
5- سعی میکردم تو یک زمینه کاری بمونم واین شاخه اون شاخه نمی پریدم.
6- تکلیفم روباخودم مشخص میکردم که دنبال پول برم یا علاقم! چون خیلی سخته که دوتاییش رو درکنارهم داشته باشی.
--------------------------------------------------
خدایا درهای رحمت بیکرانت را برمن بگشا12_00212_00212_00212_002
هنوزم دیر نیست تو این انجمن کسایی رو داریم که احیا زندگی خودشون رو از سنین بالاتر از اینی که شما عنوان کردی شروع کردن .
باید عاشق کاری که انجام میدید باشید و به نظر من نه اون کاری رو که عاشق اونید .
من اگر جوان بودم ...

تمام هوش و استعداد نهفته ام را در دوران کارمندی و ترس از دست دادن آب باریکه هدر نمیدادم و به قولی دکتر معظمی میترسیدم اما اقدام میکردم

اما خیلی خوشحالم که خیلی زمان از دست نداده ام و در این سن شروع کردم و لطف خداوند شامل حالم شد و با استادان و عزیزان این سایت آشنا شدم
اکنون اوج حرکت کاری شما است.

قبول دارید؟

همه با هم : نخیرSmile
جهان آگهی ناراحت شد و داشت می رفت که همه با لبخند Smileداد زدند بله.
جهان آگهی خندید.25r30wi از ته دل خندید.25r30wi خنده اش25r30wi را ببینید.25r30wi25r30wi
Heart
صفحه ها: 1 2 3 4
لینک مرجع