سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: بهترین وام بانکی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
ناصر جان : چقدر وام ؟ برای چه چیزی؟ برای ودیع گذاشتن چی داری؟
توصييه مهم و كاربردي براي فعالان كسب و تجارت
بهتر است براي اخذ وام وجوه نقدي(سود حاصله از محل كسب وتجارت) را بتدريج در بانك هاي كشور سپرده گذاري كنيد مثلا اگه درآمدماهانه شمابميزان 500هزارتومان باشد بعد از يكسال6ميليون تومان ميشه اگه در اين حال تقاضاي وام كنيد بانك براحتي براي شما وام ميده و نيازي هم بمعرفي ضامن نخواهيد داشت در اينصورت هم سپردهاي شما بتدريج زياد ميشه و هم با يك تير دو نشان ميزنيديعني از دو محل درآمد خواهيد هم سودسپرده و هم سود حاصله از كسب وتجارت و هم ميتونيد بارها از محل سپرده هاي خود در فواصل زماني مشخص بدون دردسر وام مطالبه كنيد اين روش را جدي بگيريد .
lمردم ما همیشه دوست دارن مغروض باشن. شما هر جا بری وام می دن . بالاترین نرخ ها برای موسسه هاست شما به 12 یا 14 درصدی که میگن نگاه نکن سود مدت سپرده و مانده خودتون بعد از وام گرفتن که بلوک میشه تو حسابتون هم نیگا کن . آشنا کار سپرده و درصد رو برات راست و ریس میکنه .ببین 3000000000000 تومان وام دادن بی هیچی . یه سر برو بانک صادرات. ولی به دور از شوخی باید ببینی وام برا چی می خوای بعد جامعه هدف بانکیت رو مشخص کن . مهر وام میده با این شرایط
1000000سپرده 1 ماهه ، 10000000 می ده .2500000 رو تو حسابت تا زمان تسویه نگه میداره بادرصد 17 در 60 قسط ماهی 2300000 تومان
کل پرداختی شما میشه 14250000 تومان 2500000 پول شما برا پنج سال می خوابه به حکم سالی 16% میشه2300000 سود بانکی در اصل شما 6500000 سود رو 10000000 میلیون پرداخت کردی که درصد وام شما میشه21 درضمن شما عوض10000000 میلیون 7500000 گرفتی
متاسفانه کاملا درسته.
زياد روي وام حساب نكنيد چون واقعا بازپرداختش كمر آدمو ميشكنه من ماهي 800-700تومن قسط ميدم ديگه اسم وام كه مياد حالم بهم ميخوره!! ضمنا اگه وام با مبلغ كم ميخواهيد به بانك قرض الحسنه مهر ايران هم سري بزنيد ضرر نميكنيد ضامن كارمند هم خواستند در خدمتيم
(09-29-2011 06:30 PM)naseer2263 نوشته شده توسط: [ -> ]اگه دوستان بانک خوب با شرایط و تسهیلات خوب پیدا کردن در این تاپیک عنوان کنن ما هم استفاده ببریم منم خودم خیلی وقته دنبال وام میگردم از دوستان انجمن اگه کسی سراغ داره اطلاع بده ولی در کل فکر میکنم مهر بهتر باشه البته من خودم تا الان به این بانک مراجعه نکردم.

موسسه مالي فردوسي هم يه سر بزنيد خوبه
دوستان کسی میدونه گرفتن وام از صندوق مهر رضا چقدر طول میکشه
واسه احداث قند خرد کنی ( اصلا وام میدن؟)
(11-18-2011 12:28 AM)arash67 نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان کسی میدونه گرفتن وام از صندوق مهر رضا چقدر طول میکشه
واسه احداث قند خرد کنی ( اصلا وام میدن؟)

حدودا 3 ماه
اگر تو شهرتون این کار اشباع نشده باشه میدن
یک محل 20 متری برای این کار کافی است. تمام دیوار کاشی و یا سنگ باشد. مجوز از اداره بهداشت لازم است.موافقت اصولی را هم اگر بگیرید به راحتی وام کم بهره به آن تعلق میگیرد.
با تشکر از آقای قربانیان و خانوم کیمیا
یک سوال دیگر از اقای قربانیان با توجه به تجربه شما آیا خرید دستگاه دسته دوم را پیشنهاد می کنید یا نو
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
لینک مرجع