سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: اگر بجای شما عزیزان بودم این مطلب را می خواندم
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
هر مطلبی که با باور کامل در ضمیر ناخودآگاه ذهن ما برنامه ریزی شود خیلی سریع ما را به اهداف می رساند.
این فرمول حرکت انجمن است.
هر مطلبی که در چهارچوب فرمول بالا باشد مورد نظر عزیزان بوده و به راحتی اهدافشان را به واقعیت نزدیک میکند.
2 نوع پیشنهاد وجود دارد
1- اگر سرمایه داری حرکت کاری را شروع کنید و اگر ندارید با شاگردی پول به دست بیاورید.
2- به هیچ عنوان دست بکاری نزنید مگر اینکه ذهن را آماده کنید

عزیزان شماره 2 مورد نظر است.اگر میخواهید موفقیت به دست بیاورید و اگر می خواهید به اهدافتان برسید فقط و فقط دوره موفقیت را طی کنید.
1- اهدافتان را مکتوب کنید. اگر مکتوب نکرده اید اشتباه بزرگی است که به امید رسیدن به آن باشید.
2- اعتماد بنفس خود را زیاد کنید.
3- باور و ایمان کامل داشته باشید که به اهدافتان می رسید
4- جملات تاکیدی را مرتب تکرار کنید.آقا - خانم اعجاز میکند . باور کنید اعجاز میکند.
مگر نه اینست که بیکارید
مگر نه اینست که بدهکارید
مگر نه اینست که جلو خانواده خجالت میکشید
مگر نه اینست که به چکنم چکنم افتاده اید.
عزیزان کلید را بگیرید و این قفل ذهن را باز کنید و جملات تاکیدی را درآن بریزید.
برای عزیزی که میخواهد موفق شود از زمان شروع تا گرفتن نتیجه از یکماه تا سه ماه فقط زمان نیاز دارد.
مثال:
عزیزی میخواست صاحب خانه شود .سه ماه با این فرمولها حرکت کرد. نمی دانم چگونه.من از راز شگفت خدا آگاه نیستم ولی به همان نام قسم میخورم که خانه خریده شد. چگونه:
نمی دانم. به خدا نمی دانم.
من از راز شگفت خدا آگاه نیستم ولی فرمول راز را فقط می دانم و به آن عزیز گفتم.

این فرمول در تمام تایپیکها و پست های من و دیگر عزیزان وجود دارد.
سئوال اینست که :
واقعا این مسئله ای که جهان آگهی میگوید درست است؟
آیا باور دارید؟
آیا در این مدت عضویت تغییری در شما ایجاد شده است؟
منتظر نظرات خوب شما هستیم.

مطلبی بسیار عالی بود استاد

بله این مطالب کاملا درست هستند و تنها راه دیدن واقعی بودنش باور بهش و عمل کردن به اونه

من یه چیز رو خوب میدونم

از زمانی که هدف هام رو نوشتم همه چیزایی که می خواستم خواسته و ناخواسته به طرفم اومد
حتی فکر می کنم انجمن هم همین طوری پیدا کردم

و انجمن فوق العاده ترین جایی بود که از هر کتاب و از هر چیز دیگه ای بیشتر زندگیم رو تغییر داد

ممنون از اساتید عزیز و ادمین خوب و گرامی

استاد قربانیان سپاس ویژه از شما
بله استاد قربانیان کاملا" تاثیر گذار میباشد.

فقط این را میدانم که برای من یکی که بسیار مفید بوده.

امیدوارم دوستان از این تجربه های شما نهایت استفاده را ببرند تا با این فرمول راه موفقیت را به آسانی برای خود هموار نمایند.
با سپاس از استاد قربانیان که کلیدی ترین رموز موفقیت را مرور دوباره می کنند ،
گاهی اصول و رموز در میان انبوه عادات رفتاری از یاد می روند و مرور دوباره و همیشگی لازم است .

1- اهدافتان را مکتوب کنید. اگر مکتوب نکرده اید اشتباه بزرگی است که به امید رسیدن به آن باشید.

ذهن انسانهایی که به حرف و گفته خود اهمیت می دهند بعد از اجرای رمز اول ثروتمندی که در بالا ذکر شده ، چنان شرطی می شود که راهی جز رسیدن به آنها باقی نمی ماند .

ذهن و ضمیر ناخود آگاه می گوید : حرفی که گفته ای باید انجام دهی ، راهی غیر از رسیدن به گفته ها نداری !

و آنقدر این جملات با تکرار و تلقین و اشتیاق سوزان توام می شوند که در زمان مشخص به آنها می رسی .

در حقیقت شما با نوشتن اهداف :

1- انتهای مسیر موفقیتتان را مشخص می کنید

2- مشتاق رسیدن به آنها می شوید

3- جاده و راه رسیدن به آن را پیدا می کنید و در مورد آن بررسی و تحقیق می کنید ( هر گونه راه و روش که به هدفتان دست بیابید )

4- از راهی که شروع به حرکت در آن می کنید لذت می برید و با فراز و نشیب هایش آشنا می شوید و آنها را پشت سر می گذارید .

5- می دانید به کجا دارید می روید و از مسیر خارج نمی شوید ( اگر قطب نما و نقشه راه داشته باشد )

6- می دانید که طی زمان معین با اندازه ای که راه می پیمایید به مقصد خواهید رسید ، پس همیشه امیدوار و فعال باقی می مانید .

بازهم بگویم : اثرات نوشتن اهداف بسیار است و ختم کلام اینکه با دانستن و انجام این عمل ؛

شمـــا حتـــماً به موفقیــت خواهیـــد رسیـــد .
دیشب چند ساعتی بخاطر مشکلات سرور از هم دور بودیم. در این مدت بفکر افتادم مطالب مورد نظر عزیزان را بیکباره بالا کشیده تا مروری باشد بر مطالبی که می تواند تاثیرگذاری بیشتری داشته باشد.موفقتر باشید.
با سپاس از استاد بزرگ به علت ایجاد شور و حال فراوان در تمام انجمن

عاشق این هستم که بتونم ولوله ایجاد کنم تا بتونم انرژی رو گسترش بدم

و شما عزیز بزرگوار اینکار رو خوب انجام میدهید تا همه شروع کنند

بسیار عالیه 12_002 10_004
به من که بسیار کمک شده و از تمومی دوستانم تشکر میکنم و باید بگم که نمیتونم هذف اصلیمو انتخاب کنم
عزیزی میخواست صاحب خانه شود .سه ماه با این فرمولها حرکت کرد. نمی دانم چگونه.من از راز شگفت خدا آگاه نیستم ولی به همان نام قسم میخورم که خانه خریده شد. چگونه:
نمی دانم. به خدا نمی دانم.
من از راز شگفت خدا آگاه نیستم ولی فرمول راز را فقط می دانم و به آن عزیز گفتم.
سپاس سپاس

و شكر خداي بزرگ و بلندمرتبه را
برای من که صد در صد تاثیر داشته
و همیشه سعی دارم روی همین برنامه باشم
ممنون استاد عزیزم
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع