سلام خدمت دوستان عزیز
چند وقتی هست که این موضوع ذهنم رو مشغول کرده
اگر کسی ایده ای داشه باشه که تمامی راه و چاه اون ایده رو هم بلد باشه تا به عمل برسونه
اما هزینه انجام اون ایده رو نداره!
حالا
اون طرف میخواد این ایده رو واگذار به کسی بکنه که توانایی هزینه کردن اون رو داشته باشه
حتی این ایده تا حدی که مورد سوء استفاده قرار نگیره ، به شهرداری اصفهان ارائه شده
و شهرداری هم حاظر به گرفتن اون ایده هست
چون وقتی این ایده عملی بشه ، سود بسیار خوبی خواهد داشت
حالا شخص مورد نظر نمیدونه که چطوری روی این ایده ، هزینه تعیین کنه!
سوال من از دوستان اینه که
چه ملاک هایی هست که بشه روی ایده بررسی کرد و هزینه اون رو مشخص کرد؟
ممنون

آقا محمد دو تا روش وجود داره
اولین اینه که اگر بخوای روی اجرای ایده خودت هم باشی 15 تا 25 درصد از صود به تو تعلق می گیره فقط بخاطر ارائه ایده
دوم اگر بخوای بفروشی باید کل هزینه و کل سودی که انتظار داری طی 5 سال در بیاد را محاسبه کنی و بعد از کسر هزینه 25 درصد روی طرحت قیمت بگذاری
سلام
خوب بستگی به ایده تون داره
اول از همه اگر ایده تون کارآمده ثبتش کنید ، باز از هیچی بهتره
ساده ترین کار اینکه یه برآورد هزینه کنید و با احتساب سود حاصله ، اونو ارائه بدید ( البته یه طوری که دورتون نزنن) و بگید با توجه به سود و سرشار و غیره و ذلک ما درصدمون رو برمیدارم یا یه مبلغی تعیین کنید و طرح رو واگذار کنید
روش دیگه اینه وقتی ایده رو ثبت کردید ، یه شرکت هم ثبت کنید و با نام شرکت برید جلو
تا با سرمایه ارگان مربوطه کار رو انجام بدید و البته سود بیشتری هم عایدتون بشه
من شخصا ایده هایی که تو ذهنم هست و این اطمینان را دارم که قابل اجرا هست به هیچ قیمتی نمیفروشم و با تمام قدرت سعی میکنم هر طور شده اونرو به عمل برسونم.
به نظرم اقا محمد در مورد ایده شما از یک رابط قوی که با مسئولین شهرداری ارتباط نزدیک داشته باشد استفاده بکنید و یا با افرادی در این کار شریک بشوید که قدرت سرمایه گذاری را دارند و از طرفی میتونند رابط بین شما و شهرداری باشند و محصولتون رو به اونها بفروشند.
از زمانی که این ایده به شهرداری گفته شده ،تا الان 4 بار تماس گرفتند تا همکاری کنند
ولی اصرار به این دارند که تمامی راه و روش انجام اون ایده هم بهشون گفته بشه
و بعد از اینکه تمامی موارد رو گفتیم ، بررسی کنند و اگه بودجه رو داشتند انجام بدند
خوب الان میخواند یه جورایی زرنگ بازی دربیارند دیگه !!!
وقتی کل ایده و راه و روشش رو بهشون بگیم که دیگه چیزی دست ما نیست!
و درضمن
بهشون هم گفتیم که میخواییم توی انجام این ایده شراکت داشته باشیم و فقط سرمایه از شما باشه
که مخالفت میکنند!!!
نمیدونم چیکار کنم
محمد جان
ببینید که ایا می توانید ایده را به نوعی ثبت کنید؟
و حتما با وکیل هم مشورت کنید چون این نهادها توانایی و تجربه زیادی در بستن قراردادهای یک جانبه دارند.
حالا که هم می خواهند خودشان فقط ایده را انجام دهند و سرمایه گذاری کنند پس حتما ابتدا ثبتش کنید و هم اینکه خودتون مستقیم جلو نرید.
دقت کنید به هیچ عنوان ریز ایده را به آنها نگویید قبل از بستن قرار داد و گرفتن چک
به نظر من شما زمانی که مطمئن به عقد قرارداد شدید آنهم با امضاء رسمی از زمان به بهره برداری رسیدن در صدی را متناسب با ایده درخواست کنید که بصورت روزانه یا هفته و ماه پرداخت داشته باشند بسته به حجم قرارداد و نوع در آمد . که گاها میتونه تا 49 % هم باشه موفق باشید
متاسفانه چون قانون کپی رایتی نداریم هیچ روش مطمئنی برای فروش ایده وجود نداره.
باز بشه به شخص فروخت یه حرفیه ولی ارگان ها که قربونشون برم ایده رو تحویل میگیرن بعدم میگن برو بچه جون به زندگیت برس. ( حواست باشه )