با سلام
من هم از تهرانم اما اصالتا بختیاری هستم...
بچه هایه لرستان کم کاری میکنن...
واین درصورتی است که در این استان فضای خالی برای سرمایه گذاری هست... و هنوز خیلی از مشاغل اشباه نشده است...
اعلام حضور کنید خووووب....ای بابا... بچه ها خرم اباد چیکار میکنید اخه؟؟؟!!!!
(01-23-2013 10:04 PM)کوروش بزرگ نوشته شده توسط: [ -> ]درود بر لرهای غیور ایران زمین
بیاین اینجااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ببینیم چند نفرید
(02-08-2013 10:59 AM)alisnice نوشته شده توسط: [ -> ]منم تازه اومدم
خوشحالم اینجا رو پیدا کردم
(02-26-2015 03:40 PM)bac9720 نوشته شده توسط: [ -> ] (01-23-2013 10:04 PM)کوروش بزرگ نوشته شده توسط: [ -> ]درود بر لرهای غیور ایران زمین
بیاین اینجااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ببینیم چند نفرید
(02-08-2013 10:59 AM)alisnice نوشته شده توسط: [ -> ]منم تازه اومدم
خوشحالم اینجا رو پیدا کردم
سلام منم خوشحالم ولی فعلا نمیدونم چ جوری اینجا
سلام من اهل کوهدشتم لیسانس منابع طبیعی دارم و بیکار دنبال کار ازادم سرمایم دهم حدود 20 تومن لطفا راهنماییم کنید با ای ن سرمایه میتونم چیکار کنم مهارت خاصی هم ندارم متاسفانه دلم می خواد بازاری شم ولی نمیدونم چ کاری موندم خواهشا کمک کنید . خیلی هم ا بیکاری اعصابم خورده کلا حالم بده . مرسی
سلام دوستان . . .
وقتتون بخیر . . .
من کیا هستم از خرم آباد . این اولین پستم توی این فروم هست. امیدوارم بتونم با دوستان فعال در سراسر ایران علی الخصوص استان و شهر خودمون ارتباط بگیرم و بتونم از تجربیات شما استفاده کنم و در خدمتتون باشم . . .
امیدوارم در کنار هم بتونیم این تاپیک رو فعال کنیم . . .
سلام اقا این گروه لرستان چرا کسی نمیاد خوبه همه بیکاریم ها. نظر بدین بابا به هم کمک کنیم. مثلا من 20 تومن دارم ولی نمیدونم باش چیکار کنم هیچتجربه کاری یا مهارتی هم ندارم ب نظرتون چیکار کنم.6 سال الاف دانشگاه و خدمت بودم اخرشم هیچی بیکارم