سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: گروه استانی سیستان و بلوچستان
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
سلام به بچه های خوب سیستان و بلوچستان
تو یه جا می خوندم که قبل از حمله تیمور انقدر سیستان آباد بود که بهش لقب هندوستان ایران داده بودن اما الان...
بگذریم اما الان دوباره می خوایم سیستان هندوستان ایران کنیم همه موافقین؟
پس بزنین قدش12_002
اینجا کسی عضو نیست؟
سلام
من پدر بزرگم در دهه 40 در سیستان تاجر بوده
از زاهدان مواد غذایی با کامیون راهی سیستان میکرده و بالعکس
اما الان دیگه کشاورزی در سیستان رونقی نداره
بهترین راه حل برای علاقه مندان به کشاورزی در سیستان اجرای گلخانه های بزرگه که با ایجاد تیمهای متخصص میشه این مهم رو انجام داد
من خودم گلستان زندگی می کنم اما همیشه به عنوان یک سیستانی دغدغه سیستان رو داشتم و دارم.
در رابطه با تجارت یکسری کالاها به سیستان و صادرات اون به استانهای دیگه دوستان سیستانی چه نظری دارند؟
سلام
منم جوادي از زاهدانم .
اگه از دوستان كسي ايده اي داشته باشه در خدمتم ...
سیستان و بلوچستان یا فقط سیستان ؟

من اهل سراوانم
منم هستم بروبچ.
به نظرتون با 30 میلیون سرمایه چه کاری راه بندازم تو زاهدان یا سراوان؟؟؟
سیستان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! واقعاً جای تاسف داره که شما استان سیستان وبلوچستان رو سیستان تلقی میکنی !!!!!!!! اینو بگم تنها چیزی که مانع پیشرفت استان شده همین شمایید با این کاراتون
سلام.من از سیستان و بلوچستانم.لطفا نام گروه رو اسم کامل استان بذارید .تا با هم ودر کنار هم پیشرفت کنیم.کسی در بورس هم فعالیت داره؟؟؟
از گزینه ای گذارش در پست اول استفاده کنید تا مدیران حتمن بعد برسی تغییر نام بدن راستی دوستان طبق تحقیقاتی که من کردم شهر زاهدان هیج ابی نداره به جز یه جشمه اب که زیاد اب نداره واوضاع کشاورزی خوبی نداره اب شرب ام از زابل میاد میگم چرا توی زابل عوض کشاورزی سنتی کشاورزی نوین استفاده نمیشه؟ گلخانه وام خوبی دادهدمیشه الان جهاد کشاورزی یا ساخت استخر پرورش ماهی های گرم ابی جواب میده چاه نمیه ام که ابش داره به صورت جیره بندی به روستا ها میرسه ولی از نظر امنیت همون طور که دکتر شهریاری نماینده مجلس زاهدان سخنرانی کرد امنیت نداره وسرمایه گذاری خارجی میترسن سرمایشوم توی این استان بزارن . . . باید.

شهر خوب یافتنی نیست شهر خوب ساختی است شهر خوب شهروندای خوب میسازن
لطفا نام گروه رو تغيير بدين ! از مديريت محترم سايت ميخوام اين كارو بكنه ! من بچه بلوچستانم !
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع