سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: بهترين راه فروش و پخش مواد غذايي در تهران چيست؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
[si[/font][/size]
دوستان عزيز من در شركتي توليدي و بازرگاني مشغول به كار هستم كه به دلائل گوناگون با مشكلات فراوان روبرو است شركت ما بيشتر به كار توليد محصولات كشاورزي و بازرگاني اين محصولات مشغول است .
چند سال پيش براي اينكه محصول توليديمان - برنج ميوه خشك و حبوبات بسته بندي و...- را مستقيم و بدون واسطه به دست مصرف كننده برسانيم اقدام به بازار يابي در تهران نموديم كه با مشكلات فراوان روبه رو شديم.
اولين مشكل ما در پايتخت ارتباط با سوپر ماركت دارها بود كه رقبتي به خريد برنج محلي خالص نداشتند و رسما مي گفتند شما هم برويد برنج را قاطي كنيد فقط قيمت را ارزان كنيد و با توجه به اينكه ما همان برنج خالص را هم به قيمت ارزان در اختيارشان مي گذاشتيم باز هم مورد قبول ايشان نبود!!! كه فرض را گذاشتيم بر اينكه ايشان محصولي بهتر در اختيار دارند
اما مشكل دوم چگونگي مراودات مالي بود در صورت پذيرش محصول ما كه بر سر دريافت پول يا ضمانتهاي ايشان با هم كنار نمي آمديم.
مشكل سوم ما چگونگي پيدا كردن سوپر ماركتهاي معتبر و قديمي و در يك مسير معين رفت و برگشت بود كه حد اقل خيالمان راحت باشد كه يك ماه ديگر كه براي حساب و كتاب ميرويم مغازه اجاره اي نبوده باشد و طرف حسابمان مفقود نشده باشد.
در چند ماه اخير مجددا مديريت شركت كه يا بايد تحولي ايجاد نمايد يا همين چند نفر- من جمله من - را هم مرخص نمايد مي خواهد مجددا براي بازار يابي در تهران اقداماتي را انجام دهد و من از دوستان صاحب نظر و دست اندركار تقاضا دارم براي رفع مشكلات اشاره شده هر راه كار و پيشنهادي در نظر دارند دريغ نفرمايند.
تا هم ما بيكار نشويم و هم بتوانيم از خجالت بهترين پيشنهاد دهنده بر آييم
با تشكر
جهت فروش محصول از یک مدیر فروش موفق و جهت بازاریابی از ویزیتورهای ماهر با پورسانتهای بالا استفاده کنید.
موفق باشید
(01-23-2013 09:55 PM)faramarzeparsi نوشته شده توسط: [ -> ][si[/font][/size]
دوستان عزيز من در شركتي توليدي و بازرگاني مشغول به كار هستم كه به دلائل گوناگون با مشكلات فراوان روبرو است شركت ما بيشتر به كار توليد محصولات كشاورزي و بازرگاني اين محصولات مشغول است .
چند سال پيش براي اينكه محصول توليديمان - برنج ميوه خشك و حبوبات بسته بندي و...- را مستقيم و بدون واسطه به دست مصرف كننده برسانيم اقدام به بازار يابي در تهران نموديم كه با مشكلات فراوان روبه رو شديم.
اولين مشكل ما در پايتخت ارتباط با سوپر ماركت دارها بود كه رقبتي به خريد برنج محلي خالص نداشتند و رسما مي گفتند شما هم برويد برنج را قاطي كنيد فقط قيمت را ارزان كنيد و با توجه به اينكه ما همان برنج خالص را هم به قيمت ارزان در اختيارشان مي گذاشتيم باز هم مورد قبول ايشان نبود!!! كه فرض را گذاشتيم بر اينكه ايشان محصولي بهتر در اختيار دارند
اما مشكل دوم چگونگي مراودات مالي بود در صورت پذيرش محصول ما كه بر سر دريافت پول يا ضمانتهاي ايشان با هم كنار نمي آمديم.
مشكل سوم ما چگونگي پيدا كردن سوپر ماركتهاي معتبر و قديمي و در يك مسير معين رفت و برگشت بود كه حد اقل خيالمان راحت باشد كه يك ماه ديگر كه براي حساب و كتاب ميرويم مغازه اجاره اي نبوده باشد و طرف حسابمان مفقود نشده باشد.
در چند ماه اخير مجددا مديريت شركت كه يا بايد تحولي ايجاد نمايد يا همين چند نفر- من جمله من - را هم مرخص نمايد مي خواهد مجددا براي بازار يابي در تهران اقداماتي را انجام دهد و من از دوستان صاحب نظر و دست اندركار تقاضا دارم براي رفع مشكلات اشاره شده هر راه كار و پيشنهادي در نظر دارند دريغ نفرمايند.
تا هم ما بيكار نشويم و هم بتوانيم از خجالت بهترين پيشنهاد دهنده بر آييم
با تشكر
یکی از مشکلات بزرگ کارخانجات تولیدی شبیه شما اینه که،شخصا دوست دارید هم تولید و هم فروش و غیره رو با هم انجام دهید.باید توجه داشته باشید که هر کدام از این کارها(تولید و بسته بندی و فروش)خود مقوله ای جداست و نیاز به افراد ماهر خاص خودش رو دارا میباشد. شما باید با واسطه های خوب و بازاریابهای قوی وارد معامله شوید. محصولات شما چیست؟ اگر نوع محصولات رو اعلام بفرمایید. بهتر میشه راهکار ارائه داد. برای سوالات بالای شما هم پاسخ هایی هست . که بعدا عرض میکنم. مرسی
دوست من!

فرمایش جناب قربانی کاملا صحیح می باشد.

شما فرمودید که هدفتان رساندن جنس , مستقیم و بدون واسطه به دست مشتری است. ولی شما جنس را به سوپرمارکت ها می دهید. اگر در فروشگاه خودتان عرضه می کردید , مستقیم و بی واسطه میشد.

شما می توانید با شرکت های پخش قرارداد ببندید و جنس را به آنها تحویل دهید و با شرکت پخش طرف حساب شوید. و دغدغه دریافت پول از سوپرمارکت ها را نداشته باشید. و ا زشرکت پخش سند و سفته می گیرید و به مقدار اعتبارشان جنس تحویل می دهید.

البته می توانید ویزیتور هم استخدام کنید و ضمانت بگیرید و خودشان مسئول دریافت پول هستند.

ولی به نظر من با شرکت پخش قرارداد ببندید
مدير فروش و ويزيتور با حقوق بالا كمي مشكله چرا كه حاشيه سود كار ما آنقدر نيست كه بتوانيم از پس اين كار بر آيم.
در مورد شركت پخش هم حرف شما درست ولي شركت پخش معتبر دنبال كار پر سود هست .و سود كار ما كلا كم است.
مثلا ما مي توانيم برنج دم سياه بوجار درجه يك و صد در صد خالص!! را حدود 4600 الي 4800 تحويل تهران ارائه كنيم در حالي كه در تهران برنج پر محصول مانند انواع ندا و رمضاني و فجر به اين قيمت و بيشتر فروش مي رود.
دوستان بیان نظر بدن.کجان اساتید بازاریابی
درود
دوستان خصوصا اساتيد محترم جناب قربانيان و قرباني جناب ايده آقاي كاظمي نامي و ...
بنده كماكان منتظرم تا با پيشنهاد هاي سازنده شما بتوانم راه كاري براي بقاي يك شركت كوچك ارائه كنم
ضمنا شايد بسياري از دوستان هم بتوانند از نظريات شما استفاده كنند
چرا كه بزرگترين بازار ايران با جمعيت بيش از بيست ميليون فقط تهران است و اگر بتوان به اين بازار راه پيدا كرد ...
محصول شما فقط برنجه؟ یا چیزهای دیگری هم دارید؟میتونید یک لیست از محصولاتتون اینجا بذارید؟ مرسی
درود
آقاي قرباني
فعلا فقط برنج البته ميوه خشك و گندم و جو سبوس هم در فصول خاصي
بيشتر ما مشغول كشت و زرع هستيم اما روي برنج بيشتر مي توانيم تمركز كنيم
(01-24-2013 03:55 PM)faramarzeparsi نوشته شده توسط: [ -> ]مدير فروش و ويزيتور با حقوق بالا كمي مشكله چرا كه حاشيه سود كار ما آنقدر نيست كه بتوانيم از پس اين كار بر آيم.
در مورد شركت پخش هم حرف شما درست ولي شركت پخش معتبر دنبال كار پر سود هست .و سود كار ما كلا كم است.
مثلا ما مي توانيم برنج دم سياه بوجار درجه يك و صد در صد خالص!! را حدود 4600 الي 4800 تحويل تهران ارائه كنيم در حالي كه در تهران برنج پر محصول مانند انواع ندا و رمضاني و فجر به اين قيمت و بيشتر فروش مي رود.

شما می توانید به این افراد درصد فروش بدهید. هم برای شما و هم برای آنان قابل قبول است.
فروش زیاد
سود آوری بیشتر
رضایت دو طرف
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع