جون مادرتون یکی جلوی این کورش بزرگ رو بگیره،تخته گاز داره میره،همه صفحات انجمن رو پر کنه. !!موضوعات اصلی داره فراموش میشه...
کوروش بزرگ جهان را خواهد گرفت
موضوعاتی که ایشان می نویسند واقعا خوب و با ارزش است.فقط کاش این عزیز در تایپیکی بعنوان کارآفرینان برتر کل تایپیکها را درآن مرقوم فرمایند تا دسترسی ساده تر انجام شود.
مطالب کورش کبیر بسیار خوب و آموزنده است اگر ناظم محترم بتواند تایپیکی بعنوان کارآفرینان برتر باز کرده و کل تایپیکهای ایشان را درآن قرار دهد مجموعه با ارزشی خواهد شد.
مجید جان دست خودت رو می بوسه داداش! بیا ی تاپیک باز کن همرو بریز تو اون تاپیک و ب کوروش خان هم بگو همون تو بریزه همرو!
ماشاا... به این همه انرژی در کپی /پیست کردن
ایشون مثل یک ربات عمل میکنند
خواهش می کنم دوستان یه مقدار آروم تر، به نظر من متنهای ایشان اصلان هم مغایرتی با اهداف انجمن نداره و خیلی بهتر از متنهایی هست که در مورد شوهر خوب و نمیدونم زن خوب و ... ست، اگر ایشون اینا را بخونه خوب ناراحت می شه و باز تشنج ایجاد می شه
بزرگواران من از شما توقع بیشتری داشتم در برخورد با یک تازه وارد فعال
دوستان
لطفا این موضوعات را اینطور عمومی مطرح نکنید اگر ایشان هم این تاپیک را ببینند جالب نیست و بای دحق بدهیم اگر ناراحت شوند
مطمئنا نیت ایشان خیر است و اتفاقا مطالب انتخاب شده و مناسب است.
بهتر بود به ناظم ها این موضوع را پیشنهاد می دادید.
به هر حال موضوع را به یکی از ناظم ها ارجاع می دهم.
ایشون الان ناراحت شدند و پ خ دادند!!!! و حقم دارند، بنظر من داشتن یک گنجینه خوب درباره کارافرینای بزرگ ایرانی بسیار باارزشه حتی اگر کپی باشه
بفرمائید
همه درخواست داده اند لحن بد و عصبانیت این اقا برای ماست