سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: همکاری در ثبت املاک خرید ، فروش و اجاره در سامانه جامع مسکن رشت
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت تمامی دوستان این انجمن مدتی بود که این طرح را در سر داشتم که کاری کرد در یک شهر مردم بتوانند بدون اینکه هزینه و وقت زیادی صرف کنند به خواسته های خود برسند .
طرح من این بود که سامانه ای ایجاد شود تا از کل شهر املاک بصورت فروش ،خرید یا رهن و اجاره در این سامانه ثبت گردد تا کسانی که در این دوره تکنولوژی یا به اصطلاع وقت طلاست زمانی را برای یافتن مسکن مورد نظر خود نکنند اگر از تمامی مناطق این شهر یا استان املاک مورد معامله در این سامانه ثبت گردد هر کس حتی در خانه خود یا فقط با یک شماره ملک مورد نظر خود را انتخاب کرده و آن را معامله کند لذا از دوستان رشت و حومه در خواست دارم در صورت امکان جهت همکاری با اینجانب نظرات خود را اعلام دارند با تشکر فراوان به امید روزی نزدیک با یک زندگی ایده آل
نشانی این سامانه
پارس نگار شمال pars.amlak118.com
با سلام. جناب اقای بابایی خوشحال شدم. که شما خسته نشدین و این حرکت رو با تمام مشکلاتش شروع کردید.من میتونم تعداد زیادی قطعه زمین و مسکن (اجاره و فروش) در اختیارتان بگذارم. موفق باشید
تبریک جناب بابایی.
یه همچین چیزی توی استان گیلان کم بود.
بعدها سود خوبی از تبلیغاتش میتونید ببرید.
موفق باشید
ممنون از همه عزیزانی که در این قسمت نظر دادن و اعلام همکاری کردند از تک تک شما دوستان تشکر فراوان دارم
بنده هم آماده همکاری و شراکت هستم روزی 8 ساعت به اینترت دسترسی دارم در رشت هم ساکن هستم
(02-05-2013 01:24 PM)caspi نوشته شده توسط: [ -> ]بنده هم آماده همکاری و شراکت هستم روزی 8 ساعت به اینترت دسترسی دارم در رشت هم ساکن هستم

سلام دوست خوبم تشکر از اعلام همکاری شما ما می توانیم یک نشست داشته باشیم و به تمام مسائل گفتگو داشته باشیم و به کمک هم بتوانیم این را در رشت خوب جا بندازیم اگر بتوانیم خوب و حساب شده طبق طرح پیش رویم در اینده میتوان به سرمایه زیادی دست پیدا کرد اگر دوست دارید با من تماس بگیرید تا به کل موارد صحبت کنیم
لینک مرجع