استاد بهداد عزیز،
فقط مغازه کافیه؟
نیاز به انبار نیست؟
یعنی ما سفارش رو که از کارگاه گرفتیم، به آدرس کارگاه درخواست میدیم و همونجا پیاده میکنیم؟ یا باید انبار داشته باشیم واسه تقسیم به جاهای مختلف حسب درخواست؟ یا همون فضای 20 متر مغازه کافیه؟
راستی هزینه حمل با کیه؟
حداقل سفارش برای هر بار چند متره؟
نزذیکترین نمایندگیوتون به اهواز کجا هست که اگه خواستیم بگیریم اول بریم شرایط کار رو ببینیم؟
نمایندگی انحصاری میدید دیگه؟
سلام دوست عزیز.من تازه وارد انجمنم.نمایندگی که اعلام کردید گفتید تبریز؟اگه اینطور باشه به شهرمون نزدیکه و فکر کنم واسه من به صرفه باشه.میشه در مورد انتقال کالا از شرکت به نمایندگی هم کمی توضیح بدید و بگید که نمایندگی در یک شهر انحصاری میشه یا نه؟
در تهران هم مجدد امکان واگذاری نمایندگی وجود دارد؟
سود نمایندگی چه درصدی از فروش هست؟
sinior عزیز :
سوال : در تهران هم امکان واگذاری نمایندگی وجود دارد؟
جواب = در تهران به علت گستردگی کار و وجود کارگاههای بسیار زیاد شاید بتونیم چند نمایندگی داشته باشیم البته شاید . هنوز تصمیم گرفته نشده است .
HadiMahmoodi - kurdboy و عزیز :
بجز شهرهای تهران مابقی شهرستانها بصورت انحصاری فقط یک نمایندگی داده میشود و مجاز به اعطای دو نمایندگی در یک شهر نیستیم . برای دریافت ریز اطلاعات از قیمت پایه / سود نمایندگی / نحوه ی حمل و نقل و مبلغشان / نیاز به انبار / شرایط سفارش و ..... با شماره متصدی این امر تماس تلفنی برقرار کنید .
شخص من کار تبلیغاتی و کارآفرینی این شرکت رو بر عهده گرفته ام .
از تمام عزیزان خواهشمندم تمام جوانب رو بررسی کنند تا مسئله یا مبحث نامفهومی برایتان باقی نمانده باشد . صرفا فقط چون من اینجا تدریس میکنم اکتفا نکنید از چند و چون این کار مطلع شوید و اطلاعات کسب کنید و در صورت شروع به این کار با جناب معین ( 09197163937 ) تماس برقرار کنید و بگوید از طرف ساجدی تماس می گیرم تا به شما پاسخ کامل سوالات شما را بدهد .
تمایل دارم اعضای این انجمن مشغول به کار شوند تا افراد غریبه ی دیگر . تنها کاری که می توانستم برای کار آفرینی برای این انجمن انجام بدهم همین است .
با سپاس

یک پیشنهاد عالی برای کسانی که دنبال سود خوب و پیشرفت هستند.
متشکرم جناب بهداد
درود
جناب بهداد پيشنهاد خوبي است اما اين داستان وثيقه 200 ميليوني كمي دردسر ساز هست
يعني اين شركت مثلا تا سقف 200 تومان اعتباري به نمايندگي جنس مي دهد !؟
ضمنا ميشه راهنمايي كنيد كه يك كاميون پروفيل چند تن بار مي شود و قيمت آن چقدر مي شود
و آيا شركت مرجوعي قبول ميكنه يا نه!؟
من با آقای معین صحبت کردم، به من گفتند وثیقه نیاز نیست و می تونیم جنس کمتری بدیم، در ضمن سودی که نماینده می بره 4 درصد هست.