سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: طرح من برای دوبرابر کردن پول آغاز شد
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5
کاربری پروژه سافت ور با تغییراتی جدید و همچنین تغییر سیاست خط مشی جدیدی را برای خود ترسیم نمود
همه کاربران و افراد می توانند فایلهای حجیم مورد علاقه خویش را که مایل به دانلود و استفاده هستند
می توانند با سفارش آن در سافت ور ، گروه سافت ور آن را برای شما تهیه و ارسال نماید.
زمینه های درخواستی شما می تواند یکی از موارد زیر باشد :
1. فیلم های آموزشی
2. سیستم عامل
3. نرم افزار
4. کتاب و مجلات و مقالات
5. فیلم های روانشناسی
6. کتاب های صوتی
7. بسته های گرافیک
8. نرم افزارهای مهندسی و برنامه نویسی و فنی و معماری و عمران
9. نرم افزارهای حسابداری
10. نرم افزارهای متن باز و رایگان
11. بسته های امنیت اطلاعات
12. بسته های آموزش برنامه نویسی

وبسیاری دیگر که به انتخاب شما و معرفی شما ما آن ها را برای شما فراهم و ارسال می نمائیم.

در ضمن نرم افزارها و فایل های درخواستی و موردنیاز خویش را مطرح نمائید تا در سافت ور Softver.ir قرار گیرد.

منتظر شما در سافت ور هستم http://www.Softver.ir
arsho عزیز از اینکه لوگوی انجمن را به زیبائی هر چه تمام در سایت خود قرار داده اید سپاسگزارم.
سایت خیلی خوبی است. الان عضو شدم .

من هم میخوام یه سایت فروشگاه بزنم برای محصولات مغازه ام نمیدونم از چه برنامه ای برای طراحی استفاده کنم .خیلی نمیخوام هزینه بذارم.
(01-29-2013 09:23 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ] arsho عزیز از اینکه لوگوی انجمن را به زیبائی هر چه تمام در سایت خود قرار داده اید سپاسگزارم.

به پاس تشکر و قدردانی از انجمن ، لوگوی انجمن را به مدت معین در وب سایت قرار داده ام.

به امید موفقیت همه
(01-29-2013 09:36 AM)soltan_sal نوشته شده توسط: [ -> ]سایت خیلی خوبی است. الان عضو شدم .

من هم میخوام یه سایت فروشگاه بزنم برای محصولات مغازه ام نمیدونم از چه برنامه ای برای طراحی استفاده کنم .خیلی نمیخوام هزینه بذارم.

محصولات فروشگاه شما در چه زمینه ای می باشد ؟
اطلاعاتی درباره کسب و کارتان ارائه دهید تا راهنمایی نمایم.
به امید موفقیت همه
درود
موفق باشی arsho جان
صفحه ها: 1 2 3 4 5
لینک مرجع