سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: دوستان لطفاراهنمایی کنید برای مغازه پوشاک
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام خدمت همه اساتید و اعضای انجمن
من مغازه پوشاک زنانه دارم میخوام برای هر خرید به ازای هر 10000تومان به مشتریان کارت جایزه بدهم .و یه روز خاص واسه قرعه کشی بذارم به نظرتون جواب میده یا نه !چه جوری شروع کنم بهتر است.

به نظرتون برای جایزه چی بذارم !!!!!!
عنوان متن تبلیغاتی را پیشنهاد کنید

ممنون از اینکه مرا راهنمایی می کنید.10_004
1- زدن تراکت در مورد جایزه.(متن تبلیغ را عزیزان پیشنهاد بدهند)
2- با هر خرید 10 هزارتومانی شماره ای به آنان داده شود.
3- قرعه کشی ماهیانه باشد.
4- براساس هر ......مبلغ بستگی به فروش ماهیانه دارد.یک کارت هدیه بانک 20هزارتومانی.
سلام
منم همین فکرو دارم ولی میترسم جواب نده؛ آخه یه بار یه سری شال داشتیم که به قیمت خرید تبلیغ کردم ولی هیچکی رغبتی نشون نداد و مجبور شدم قیمتشو بکشم بالا و منتظر بمونم تا مشتریش بیاد.
منم از این تاپیک استفاده میکنم. دوستان به عنوان مشتری نظراتشونو بگن لطفأ.
(01-16-2013 09:07 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]1- زدن تراکت در مورد جایزه.(متن تبلیغ را عزیزان پیشنهاد بدهند)
2- با هر خرید 10 هزارتومانی شماره ای به آنان داده شود.
3- قرعه کشی ماهیانه باشد.
4- براساس هر ......مبلغ بستگی به فروش ماهیانه دارد.یک کارت هدیه بانک 20هزارتومانی.

برای جایزه خیلی فکر کردم که چی بذارم بهتر است ممنون از آقای قربانیان به خاطر پیشنهادشون فکر کنم کارت هدیه از هرچیز دیگه بهتر باشه.

بازم اگر دوستان نظر و یا پیشنهادی دارند ممنون میشوم مرا راهنمایی کنن.
دوستان دنبال یه متن برای جایزه وطراحی خوب برای تراکت ماهیانه میگردم امیدوارم دوستانی که طراح هستند و دستی بر قلم دارند مثل همیشه بهم کمک کنند .
عزیزان انجمن که دستی بر قلم دارید و تجربه ای در کار لطفا در نوشتن متن تبلیغ همکاری فرمائید.
بهتره وب سایت و فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنی و از طریق وب سایت قرعه کشی و ثبت نام را انجام بدهی
(01-17-2013 09:04 PM)arsho نوشته شده توسط: [ -> ]بهتره وب سایت و فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنی و از طریق وب سایت قرعه کشی و ثبت نام را انجام بدهی

میخوام سایت هم بزنم اسمهای پیشنهادی دوستان درسا،میهن مد،پاک بانو است نمیدونم اسم هم چی بذارم بهتر است.

ممنون از دوستان اگر مرا راهنمایی کنند.
ممنون از راهنماییهای خوب همه اعضا
لینک مرجع