سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: مشاغل پر درامد سال 92
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت دوستان عزیز
همانطور که همه میدونیم بیشتر شغلهاز آزاد تو چند ماه اول سال با افت زیادی مواجه میشه و خرید کم میشه این تاپیک و زدم تا از نظر هم استفاده کنیم ببینیم چه کارایی تو او زمان درامدش خوبه تا وقتو از دست ندیم
منتظر نظرات هستیم
×××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××
به نظر خود من فست فود و رستوران
یه چیزی بهتون میگم که از من به یادگاری داشته باشین:

کاسب خوب اونه که تو اوج بازار خرابی ،بازارش رو داشته باشه و گرنه وقتی بازار خوبه واسه همه خوبه و اسه تو هم خوب!!!
به نظر من فروشگاه های زنجیره ای مواد خوراکی چرا؟ چون مواد خوراکی و مصرفی چون همیشه مورد نیازن مصرف میشن و اول و اخر سال نداره..دییییییییییییییییی
(01-15-2013 11:22 PM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط: [ -> ]یه چیزی بهتون میگم که از من به یادگاری داشته باشین:

کاسب خوب اونه که تو اوج بازار خرابی ،بازارش رو داشته باشه و گرنه وقتی بازار خوبه واسه همه خوبه و اسه تو هم خوب!!!

گل گفتي اي گل گفتي12_002
مثل يه بلبل گفتي12_002
جواب عالي دادي 12_002
غنچه بودي شكفتي12_002
در هر زمینه کاری میشه روی تجربه دقیقا تشخیص داد چه محصولی و در چه فصولی مصرفشون زیاده و چه زمانی کم، من تو حیطه خشکبار عرض میکنم
فروش انجیر 6 ماهه دوم سال فوق العاده است فروش لواشک و ترشی جات 6 ماهه اول سال خیلی خوبه ،حالا شما میتونید تو هر زمینه ای محصولاتی رو شناسایی کنید ببینید چه زمانی فروششان بالاست و چه زمانی فروش کمی دارند...
البته به حرف اقای قربانی اعتقاد راسخ دارم.
لینک مرجع