سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: چگونه افکار خود را متمرکز کنم؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
امروز یه چیز دیگه در مورد خودم فهمیدم.
فهمیدم خیلی افکار پراکنده ای دارم و هرکار میکنم نمیتونم یه جا متمرکزشون کنم تو نت سرچ کردم اما چیز بدردبخوری پیدا نکردم. یه چیز دیگه هم که هست و خیلی وحشتناکه!! فهمیدم نمیدونم به چه شغلی علاقه دارم. باورتون میشه هرکس هر چیزی رو معرفی میکنه و بهش فکر میکنم میگم آره ازش خوشم میاد اما بعد از ورود به اون کار می بینم نه اصلا خوشم نمیاد
من خیلی موبایل و لپ تاپ رو دوست دارم. یه مدت (حدود 6 ماه) پیش یکی از اقوام که فروشنده موبایل بود کار کردم اما خیلی زود خسته شدم البته به نظرم دلیلش این بود که احساس می کردم این کار اصلا جای خلاقیت و پیشرفت نداره
همچنین متاسفانه هرچی فکر میکنم میگم خب من که باید 7 یا 8 ماه دیگه برم سربازی پس بشینم درس بخونم ولی خب درس رو هم دوست ندارم!! چقدر مشکل دارم من HuhHuh

هرچی تو ذهنم بود نوشتمExclamation
آقا رسول عزیز خوشبختانه در کاروان مشهد حضور دارید.انشالله حل می شود.
حالا تا اون موقع یک ماه مونده نمیشه یکمشو الان بگین؟؟؟
(در ضمن خیلی هم عجولم همش ...)
(01-15-2013 08:24 PM)toofan245 نوشته شده توسط: [ -> ]امروز یه چیز دیگه در مورد خودم فهمیدم.
فهمیدم خیلی افکار پراکنده ای دارم و هرکار میکنم نمیتونم یه جا متمرکزشون کنم تو نت سرچ کردم اما چیز بدردبخوری پیدا نکردم. یه چیز دیگه هم که هست و خیلی وحشتناکه!! فهمیدم نمیدونم به چه شغلی علاقه دارم. باورتون میشه هرکس هر چیزی رو معرفی میکنه و بهش فکر میکنم میگم آره ازش خوشم میاد اما بعد از ورود به اون کار می بینم نه اصلا خوشم نمیاد
من خیلی موبایل و لپ تاپ رو دوست دارم. یه مدت (حدود 6 ماه) پیش یکی از اقوام که فروشنده موبایل بود کار کردم اما خیلی زود خسته شدم البته به نظرم دلیلش این بود که احساس می کردم این کار اصلا جای خلاقیت و پیشرفت نداره
همچنین متاسفانه هرچی فکر میکنم میگم خب من که باید 7 یا 8 ماه دیگه برم سربازی پس بشینم درس بخونم ولی خب درس رو هم دوست ندارم!! چقدر مشکل دارم من HuhHuh

جناب شجاعی عزیز :
- علاقمندی به شغل فرمول خاصی ندارد که برای یک نفر تجویز شود و طرف علاقمند آن شغل بشود.باید هر کاری را که شروع میکنید به آن علاقمند شده و عاشقش شوید.فرمول عاشق شدن به کار را هم خود باید کشف کنید.
- همه جوانها عجول هستند و میخواهند در مدت کوتاهی به همه آرزوهابشان برسند ولی آیا این امکان دارد؟
- در هر کاری قدرت خلاقیت وجود دارد.
- خواهشی که از شما دارم با حوصله تایپیک اگر بمن اعتماد داری 1 و 2 را مطالعه کنید تا انشالله بقیه مطالب را در مشهد عرض میکنم.موفقتر باشی.
به نظرم یک کار موقتی تا وقت سربازی انتخاب کنید تا یک کم تجربه و پول گیرتون بیاد ،از کارهایی که میشه تو این مدت انجام داد مشارکت با مغازه های کفش و کیف و پوشاک هست که جنسهای تک رو به قیمت پایین بصورت دست فروشی بخصوص دم عید بفروشید ،مطمئنا راضی خواهید بود مهم اینه که یک کاری رو شروع کنید 8 ماه فرصت زیادیه.
با تعیین هدف
منم همین مشکل رو دارم
(01-15-2013 08:42 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]آقا رسول عزیز خوشبختانه در کاروان مشهد حضور دارید.انشالله حل می شود.

سلام وقت بخیر
من هم دقیقا" متوجه نشدم ، "در کاروان مشهد حضور دارید " یعنی چی ؟ من هم در مشهد ساکن هستم ؟
12_002
سلام
من هم 10-12 سال پیش مثل شما بودم ، عجول و مشتاق به شروع همه کاری و افکار نا متمرکز

باید تمرین صبوری کنید و پایان هروز همه ی افکار آنروز را در دفتر روزانه بنویسید و آخر هفته جمع بندی کنید ( ایده ها - راه حلها - تصمیمات- برنامه ها - اهداف و ... را در لیست مربوطه بیارید) و در آخر هر ماه دوباره جمع بندی کنید که به کدوم کارها پرداختید و کدامها کلا حذف شدند و ...
(01-15-2013 09:01 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]
(01-15-2013 08:24 PM)toofan245 نوشته شده توسط: [ -> ]امروز یه چیز دیگه در مورد خودم فهمیدم.

جناب شجاعی عزیز :
- علاقمندی به شغل فرمول خاصی ندارد که برای یک نفر تجویز شود و طرف علاقمند آن شغل بشود.باید هر کاری را که شروع میکنید به آن علاقمند شده و عاشقش شوید.فرمول عاشق شدن به کار را هم خود باید کشف کنید.
- همه جوانها عجول هستند و میخواهند در مدت کوتاهی به همه آرزوهابشان برسند ولی آیا این امکان دارد؟
- در هر کاری قدرت خلاقیت وجود دارد.
- خواهشی که از شما دارم با حوصله تایپیک اگر بمن اعتماد داری 1 و 2 را مطالعه کنید تا انشالله بقیه مطالب را در مشهد عرض میکنم.موفقتر باشی.

استاد می شه برای ما هم بگید، سوال منم همینه؟
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع