سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: قسمت دوم ،پیشگیری و بیمه کردن خودمان از نیرنگهای بازار
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
"بگذارید همگان بدانند تنها کسانی در سیستم شما ،شغلشان محفوظ خواهد ماند که کاراهای محوله را به نحو احسن انجام دهند .

بگذارید همگان بدانند که در سیستم شما تنها کسانی پیشرفت خواهند کرد که از سلامت کامل برخوردارند و کارهای محوله را با نوآوری انجام میدهند.ایده های نویی پیاده میکنند ،اینها لایق پیشرفت هستند ولی باز هم در هر صورت نظارت و اعتماد نکردن باید جزو اصولتان باشد."

!!!!!
فوق العاده تاثیر گذار!!!HeartHeart
سلام
ممنون از مطالب طلا خيزتون
من خيلي تو فكر شراكت بودم
مسائلا برام روشن كردين
ممنون
من شراکت و تجربه کردم اخر و عاقبت نداره .... حتی اگه با صمیمی ترین کست هم شراکت کنی باز هم تخر و عاقبت خوشی نصیبتون نمیشه ....
(01-16-2013 01:44 AM)mehdiseven نوشته شده توسط: [ -> ]من شراکت و تجربه کردم اخر و عاقبت نداره .... حتی اگه با صمیمی ترین کست هم شراکت کنی باز هم تخر و عاقبت خوشی نصیبتون نمیشه ....

اصول اصول اصول

با اصول میشه همه چیز رو به درستی پیش برد و خطرات احتمالی رو به کمترین مقدار ممکن رسوند
ممنونم جناب نامی،مثل همیشه عالی و فوق العاده10_00410_004
ممنون از آقای نامی عزیز
این مطلب فعلا بیشتر بدرد آقای فرهاد قربانی و شرکا میخوره !!!!!!!!!!!!!!!

امیدوارم همیشه موفق باشند10_004
شراکت در جاهایی که شما کمبود دارید و نیاز به یک مکمل دارید بسیار مفید و کارساز هست و میتواند زندگیتان و کسب و کارتان را دگرگون کند به شرط اینکه در انتخاب شریک دقت کنیم و مطالب ارزنده جناب نامی را سرلوحه کارمان قرار دهیم.
متشکرم استاد بزرگوار
متاسفانه من هیچ وقت از شراکت بخش خوبش را ندیده ام.
سلام خدمت استاد بزرگوارم

بسیار عالی و اموزنده بود
از زحماتتان بی نهایت سپاسگزارم
هیچ شرکتی،دشمنی،رقیبی،ابرقدرتی نمی تواند ضربه ای به بزرگی ضربه ای که از درون سیستم تان ممکن است وارد سازد.پس تمامی راهها را برای سوء استفاده شریکتان ببندید.
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع