سلام خدمت همه دوستان خوبم
من خیلی دوست دارم یه حرفه و کار جدیدی رو یاد بگیرم .... حالا کسی از اساتید یه شاگرد بی مزد و مواجب نمیخواهد؟
ارادتمند - کامبیز
ما شاگرد نمیخوایم،ولی یه سرور میخوایم تا باهامون بیاد دوتایی کار کنیم...
تو زمینه چاپ و هدایای تبلیغاتی
(01-14-2013 08:07 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: [ -> ]ما شاگرد نمیخوایم،ولی یه سرور میخوایم تا باهامون بیاد دوتایی کار کنیم...
آقا مهدی شما خیلی محبت دارید ، اما من هیچ اطلاعاتی تو زمینه کاری شما ندارم اگر این افتخار رو به من بدین که در کنار شما کار یاد بگیرم بسیار بسیار خوشحال میشم ، البته استعدادم تو یاد گیری خوب هستش

هیچ مشکلی نیست من بارها گفتم که حاضرم شغلمو به همه بچه ها آموزش بدم....
شما تهران تشریف دارید؟؟کجای تهران؟؟
(01-14-2013 08:07 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: [ -> ]ما شاگرد نمیخوایم،ولی یه سرور میخوایم تا باهامون بیاد دوتایی کار کنیم...
با سلام.1- رییس کل 2- مدیریت3-سرمایه گذار، این پستها در گروه برتر خالیه،افتخار میدین؟ در خدمتیم
(01-14-2013 08:21 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: [ -> ]هیچ مشکلی نیست من بارها گفتم که حاضرم شغلمو به همه بچه ها آموزش بدم....
شما تهران تشریف دارید؟؟کجای تهران؟؟
ممنونم ، بله تهران هستم البته غرب تهران ( آریاشهر )
(01-14-2013 08:25 PM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط: [ -> ] (01-14-2013 08:07 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: [ -> ]ما شاگرد نمیخوایم،ولی یه سرور میخوایم تا باهامون بیاد دوتایی کار کنیم...
با سلام.1- رییس کل 2- مدیریت3-سرمایه گذار، این پستها در گروه برتر خالیه،افتخار میدین؟ در خدمتیم
سلام
جناب قربانی شما محبت دارید ، برای شروع همون شاگردی کفایت میکنه ... البته برای شروع چون اول از همه دوست دارم کار یاد بگیرم بعد دست به کارهای بزرگتر بزنم
ما جنوب تهرانیم(منطقه چهاردانگه)
اگر دوست دارید تشریف بیارید در خدمتتون باشیم...
ما شب عیدی کم کم داره سرمون شلوغ میشه نیاز به نیرو داریم....
(01-14-2013 08:36 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: [ -> ]ما جنوب تهرانیم(منطقه چهاردانگه)
اگر دوست دارید تشریف بیارید در خدمتتون باشیم...
ما شب عیدی کم کم داره سرمون شلوغ میشه نیاز به نیرو داریم....
باعث افتخار من هستش ، فقط آدرستون و اینکه چه جوری ( چون اون منطقه رو بلد نیستم ) بیام و کی بیام رو بفرمایید ممنون میشم
بزرگواری شما....
آدرس:بزرگراه آیت الله سعیدی-چهاردانگه-شهرک مطهری-نرسیده به میدان-نبش ک دستغیب.پلاک 476-چاپ راکا
تلفن:09194842723-02155249044
از روز یکشنبه یک بهمن
سوال بعدی اینکه مهارتتون تو بازاریابی چطوره؟؟؟اصلا تجربه داشتید تا بحال؟؟
یا کلا بگید چی بلدید؟؟؟
(01-14-2013 08:46 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: [ -> ]بزرگواری شما....
آدرس:بزرگراه آیت الله سعیدی-چهاردانگه-شهرک مطهری-نرسیده به میدان-نبش ک دستغیب.پلاک 476-چاپ راکا
تلفن:09194842723-02155249044
از روز یکشنبه یک بهمن
سوال بعدی اینکه مهارتتون تو بازاریابی چطوره؟؟؟اصلا تجربه داشتید تا بحال؟؟
یا کلا بگید چی بلدید؟؟؟
نه متاسفانه بازاریابی تا به حال نکرده ام و هیچ استعدادی هم تو این زمینه ندارم

من یه زمانی دانشگاه کامپیوتر خوندم ، بعد دوباره رفتم دانشگاه مهندسی پرواز خوندم ... ( که فکر کنم هیچ کدوم از این چیزها به درد رشته کاری شما نمیخوره )