سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: محل کارم را دوست دارم وقتی …………..
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
محل کارم را دوست دارم وقتی؟؟؟؟؟Heart
محل کارم را دوست دارم وقتی در آن احساس آرامش کنم-------- وقتی پیشرفت را احساس کنم--------- وقتی یکنواختی را حس نکنم
محل کارم را دوست دارم چون زمان زندگیم در آنجا میگذرد.
آرزوم هست دفتر کارم طبقه دوم یک سوله بزرگ چند هزار متری باشه و از اونجا دید به کل محوطه داشته باشم ، صدها نفر اونجا بدون دقدقه و با لذت تمام کار کنند و از کارشون لذت ببرن و من لذت از کار کردن اونها . مردم هم لذت از محصول تولیدی ما

اون روز می تونم بگم ، محل کارم را دوست دام چون خودم اون را ساختم 10_004

[تصویر: %D8%B3%D8%A7%D9%84%D9%86%20%D8%AA%D9%88%...%D8%AA.jpg]
محل کارمو دوست دارم وقتی بدونم برا کارهام ارزش قائل هستن.محل کارمو دوست دارم وقتی خواسته و ناخواسته ضررم به کسی نرسه.محل کارمو دوست دارم وقتی همکارام موفق و با فرهنگ باشن.محل کارمو دوست دارم وقتی بفهمند که ارزش آدما به احساس پاک شونه نه به نوع لباس پوشیدنو ریش گذاشتنو نذاشتن اووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو
آقا مهدی یکی از اهداف من هم همین بود که بهش رسیدم . وسوله کوچکی در تاکستان ساختم پنجره اش را مشرف به محل کارگاه و محوطه انداختم . وقتی دستگاه تولید نایلون (کیسه های پلاستیکی) زده میشد نگاه میکردم و لذت می بردم . حیف دستگاههای ایرانی فقط یک ماه بیشتر کار نمیکنند. تمام حساب کتاب من درست بود جز خیانت سازنده دستگاه. تعطیلش کردم.
محل کارم را دوست دارم وقتی در محیط کارم 1-دروغ گفته نشه 2- غیبت نشه 3-رونق کسب و کار خوب باشه و.....
محل کارم را دوست دارم وقتی ببینم که هر روز یک روز جدید با یک ایده جدیده برای من.
محل کارم را دوست دارم وقتی ببینم که هر روز یک پله به اهدافم نزدیک تر می شم.
محل کارم را دوست دارم وقتی میبینم که یک حس ارامش همیشگی در ان داشته باشم.
محل کارم را دوست دارم وقتی با جمعی کار کنم که مثل یک خانواده در کنار هم باشیم.
.......
آقا مهدی 1 ممنون از مطالبتون تصویرتون مشخص نیست
راستی یکی از اهداف بزرگ من هم همینه
اینکه اونهایی برام کار می کنند با لذت اینکارو انجام بدن و رضایت نسبی داشته باشند و مردم هم از محصول با کیفیت تولید شده لذت ببرن
دارم سنگ بناهاشو میزارم خدا میخواهد من هم میخوام
پس حتما شدنیه

آقا مهدی درست کردن عکس یادتون نره
با اجازه آقا مهدی عکسی که گذاشتن به خاطر اینکه اسمش فارسی بود مشکل داشت من با حروف لاتین ذخیره کردم که بیاد.

(01-13-2013 11:02 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]آرزوم هست دفتر کارم طبقه دوم یک سوله بزرگ چند هزار متری باشه و از اونجا دید به کل محوطه داشته باشم ، صدها نفر اونجا بدون دقدقه و با لذت تمام کار کنند و از کارشون لذت ببرن و من لذت از کار کردن اونها . مردم هم لذت از محصول تولیدی ما

اون روز می تونم بگم ، محل کارم را دوست دام چون خودم اون را ساختم 10_004
[تصویر: sal.jpg]
لینک مرجع