درود به همگی
مدتی پیس در یک سایت امنیت رایانه عضو شدم این سایت یه بخش داشت که تو قسمت اعلام کرده بودند اموزش حضوری امنیت میدن با شرایط زیر
حق عضویت در کلاس ها سیصدهزارتومن
حداکثر سی عضو
دو روز در تهران
با نهار و میان وعده
خوب من یه حساب کردم اینا با این کار نه میلیون تو دو روز بدست میارن فرض میکنیم یک ملیونش رو هم خرج نهار و غیره کنند که نمیکنند میشه هشت میلیون(واسه دو روز)
یه روز که داشتم به این موضوع فکر میکردم یه فکر توپ به ذهنم رسید
فکر من:
افرادی که یه کار خوب دارند مثل مزرعه پرورش قارچ میتونند این رو تو یه دوره یک روزه یا دو روزه به افرادی که میخواند اموزش بدهند سودش خیلی خوب هست مثلا اگه مثل سایت بالا سی نفر هم بگیرند با سیصد هزارتومن خودش میشه نه میلیون که این رو در کنار کار اصلیشون و به ازای اموزش کارشون دریافت میکنند
موفق باشید
پرورش قارچ شوخی نیست باید یه دوره شب و روز بالا سر قارچ ها بود تا آدم یاد بگیره.
اما در این زمینه میتونی خودت دوره ها رو بری و یاد بگیری(دوره های جهاد عالی هستند).مثلا ورمی کمپوست
بعدش بیای یه شرکت بزنی و برای دیگران کلاس اموزشی بذاری و بعد از اینکه یاد گرفتند با یه برند صادر کننده کود قرار داد ببندی و برای شاگردهات مزرعه راه اندازی کنی و یا یادشون بدی چه جوری گوشه پارکینگ و یا حیاط این کار رو انجام بدهند.هم کار تولیدی هستش و هم ارز اوری داره و هم سود خوبی داره.چون نه شما پرورش دهنده هستی و نه صادر کننده بلکه فقط یه لینک هستی(بازاریش میشه دلال)
(01-10-2013 12:56 AM)هومان هرمزدی نوشته شده توسط: [ -> ]پرورش قارچ شوخی نیست باید یه دوره شب و روز بالا سر قارچ ها بود تا آدم یاد بگیره.
اما در این زمینه میتونی خودت دوره ها رو بری و یاد بگیری(دوره های جهاد عالی هستند).مثلا ورمی کمپوست
بعدش بیای یه شرکت بزنی و برای دیگران کلاس اموزشی بذاری و بعد از اینکه یاد گرفتند با یه برند صادر کننده کود قرار داد ببندی و برای شاگردهات مزرعه راه اندازی کنی و یا یادشون بدی چه جوری گوشه پارکینگ و یا حیاط این کار رو انجام بدهند.هم کار تولیدی هستش و هم ارز اوری داره و هم سود خوبی داره.چون نه شما پرورش دهنده هستی و نه صادر کننده بلکه فقط یه لینک هستی(بازاریش میشه دلال)
داداش منظور این بود که این کلاسا میتونه خیلی درامد داشته باشه
پرورش قارچ هم یه مثالش بود که من زدم
معمولا افراد جايي هزينه ميكنند كه اولا ارزشش را داشته باشد و يك برند معتبر و معروف باشد(حالا شخص-نهاد- شركت يا هرچيزي)
مورد ديگر معمولا افراد دوست دارند در ازاي هزينه اي كه ميكنند يك مدرك معتبر بگيرند.
سازمان هاي مثل فني حرفه اي كه بطور رايگان اموزش ميدند در پايان يك مدرك ميدهند كه ميتوان با انها وام گرفت.
و فعاليت ها بايد يك فعاليت مفيد و جذب كننده باشند.
مورد اخر ايده شما كار دارد در حال حاظر يك ايده خام هست. اما ميشود جور ديگري انرا اجرا كرد و موفق هم بود.
خودتان فكر كنيد و به ايده كامل برسيد.
موفق باشيد.
بله آموزش کار بسیار خوب و درآمدزایی هست. شما می توانید در یک رشته خاص آموزش ببینید و اطلاعات خود را تکمیل کنید از طریق کتاب و اینترنت و حتی سایت های انگلیسی زبان و سپس از دو راه به ثروت برسید:
1- اولا که اون کار رو برای خودتان راه اندازی کنید و درآمد آن را روز به روز افزایش دهید با تکنیک های بازاریابی و افزایش مهارت ها
2- در ثانی می توانید در کنار آن کار دوره های آموزشی همان شغل را نیز برپا کنید.
شما می توانید برید و ببینید کسانی که آن دوره ها را برگزار می کنند به چه صورت هست و شما آموزشی با کیفیت بالاتر ارائه دهید.
در ثانی اگر در آن کار نیاز به نیرو داشته باشید می توانید از بین همین کارآموزان و به رایگان یا با هزینه کم تحت دوره کارآموزی نیرو جذب کنید.
اشکال کار فقط این می تونه باشه که برای خودتان رقیب درست کرده اید.
(01-10-2013 12:43 AM)mrghafoory نوشته شده توسط: [ -> ]درود به همگی
مدتی پیس در یک سایت امنیت رایانه عضو شدم این سایت یه بخش داشت که تو قسمت اعلام کرده بودند اموزش حضوری امنیت میدن با شرایط زیر
حق عضویت در کلاس ها سیصدهزارتومن
حداکثر سی عضو
دو روز در تهران
با نهار و میان وعده
خوب من یه حساب کردم اینا با این کار نه میلیون تو دو روز بدست میارن فرض میکنیم یک ملیونش رو هم خرج نهار و غیره کنند که نمیکنند میشه هشت میلیون(واسه دو روز)
یه روز که داشتم به این موضوع فکر میکردم یه فکر توپ به ذهنم رسید
فکر من:
افرادی که یه کار خوب دارند مثل مزرعه پرورش قارچ میتونند این رو تو یه دوره یک روزه یا دو روزه به افرادی که میخواند اموزش بدهند سودش خیلی خوب هست مثلا اگه مثل سایت بالا سی نفر هم بگیرند با سیصد هزارتومن خودش میشه نه میلیون که این رو در کنار کار اصلیشون و به ازای اموزش کارشون دریافت میکنند
موفق باشید
سلام.
این سایتی که شما در آن عضو هستید به احتمال فراوان دارای اعتبار و رتبه خاصی در فضای وب هست. یعنی در واقع نان اعتبارش را می خورد. در ثانی شخصا اعتقاد دارم که مبلغ دریافتی کمی سنگین است ولی با این حال شما غیر از هزینه پذیرایی باید هزینه های جانبی مثل اسکان و دستمزد استادها هم محاسبه کنید.
با این حال اگه بازاریابی خوبی داشته باشید و در کارتان هم نخبه باشید می توانید موفق شوید.