01-09-2013, 02:08 AM
(01-08-2013 03:18 PM)بهداد نوشته شده توسط: [ -> ]سپاسگذارم از استاد بزرگ ، جناب قربانیان عزیز
این فرمول نتیجه ی حدودا 5 الی 6 سال تحقیقاتم بوده که همیشه ناقص بود و انگار چیزی کم داشت . اما باید تکمیل میشد و آن زمانی بود که به نتیجه ( عینیت خواسته ) می رسیدم . مایوس نشدم با دنده مستقیم جلو میرفتم تا نتیجه را بیابم . همه ی اساتید و افراد موفقیت داخل ایران بمن دروغ میگفتند به غیر از دکتر آزمندیان . همه به نوعی راز موفقیتشان را مخفی میکردند و منو سراغ نخود سیاه می فرستادند و فریبم می دادند تا اینکه تصمیم گرفتم خودم پیدایش کنم . در این راستا متوجه ی ناگفته های عجیبی شدم مانند مرحله ی رها کردن / تسلیم شدن / تصدیق قانون جذب که تا به حال از دهان این افراد نشنیده بودم و فقط از مقالات جدید که به دلار میخریدم ترجمه میکردم و بکار می بستم .
هفته ی قبل دو مدیر موسسه ی موفقیت با من جلسه ی حضوری مبنی بر تدریس داشتند . جملاتشون این بود :
شما برای موسسه ما میتوانید پول زیادی بیاورید و حاضریم با X مبلغ با شما ماهیانه به مذاکره بنشینیم .
خیلی بهم بر خورد . عصبی شدم و با سیستم اخلاقی تند خودم بهشون گفتم :
شخصیت و تحقیقاتم را نمی فروشم شما دنبال اساتیدی باشید که دقیقه ها رو با پول می سنجند نه عشق . بهداد فروشی نیست بلکه عمومی است . من دنبال رسالت خودم هستم که باید به پایان برسانمش . اگر میخواستم برای پول کار کنم هیچگاه اقدام بدون چشمداشت را به عزیزانم تدریس نمیکردم . شعر اخرم که عاشقش هستم
عاشق زندگی باش ، زندگی شغل و پول نیست
تو امتحان بودن ، برده بودن قبول نیست
ویژن برای عمومه اما عموم برای ویژن نیستند . ویژن یک ایده ی همیشه در جریان در ذهنمه که باید همه گیرش کنم
ویژن انرژی شفابخشه / انرژی شادیه / انرژی عشقه در حال رشده
تدریس افتخاری هم رسالت منه هم عشق من . آرزوی من داشتن یک تیم بزرگ در قالب موفقیت کاربردیه و برای رسیدن بهش از هیچ تلاش و کوششی فرو گذار نیستم
ادعا و خودخواهی را کنار بگذاریم دگرخواهی را آغاز کنیم - بیاموزیم و کمک کنیم تا زنجیره ی موفقیت و باورمان را تکمیل کنیم . ترسی ندارم تا زمانیکه خدا را دارم همه چیز زیر نظرش مانند نگاه عاشقانه به گل هستش
با سپاس
با سلام و عرض ادب خدمت تمام عزیزان
دوستان گرامی همانطور که همه میدانیم این جا عرصه اینترنت است و هر سخن و کلمه ای که مینویسیم برای فارسی زبانان در سراسر جهان قابل رؤیت و مطالعه است پس سزاوار است نسبت به هر کلمه ای که بر زبان میرانیم مسئولیت پذیر باشیم.
با خواندن این مطلب سئوالات و ابهاماتی در رابطه با برخی مفاهیم برایم پیش آمده که از استاد بهداد تمنا دارم آن را رفع نمایند!
ضمناً پیشاپیش عرض میکنم که قاعدتاً قصد به چالش کشیدن نگارنده محترم را ندارم(و در در مقام به چالش کشیدن ایشان نیستم) بلکه میخواهیم مطالب را برای قوام بیشتر و متبلور شدن جوهره به بحث بکشانیم.
1- با تمام احترام و تشکر از زحمات 6ساله شما باید عرض کنم که بنده هیچ چیز جدیدی در این فرمول که نیاز به این همه مطالعه و تحقیق داشته باشد نمیبینم و این فرمول بارها به انحاء مختلف توسط نویسندگان و بزرگان موفقیت مطرح شده است!
2- شما به راحتی عامه اساتید و نویسندگان کشور (در زمینه موفقیت) را متهم به دروغگویی و "بدنبال نخود سیاه فرستادن" میکنید!!! و اظهار میفرمایید که با تلاش و هزینه های شخصی به نوشته های نویسندگان خارجی دست پیدا کرده اید. سئوال اینجاست که آیا شما بهتر و قویتر از استاد فرهیخته ای مانند خانم نفیسه معتکف، جناب آقای مجید پزشکی، مجتبی حورایی و محمد رضا آل یاسین و استاد آرام که خودشان دستی در تدریس دارند یا خانم گیتی خوشدل که به اندازه عمر من و شما به کار مطالعه و ترجمه در وادی روانشناسی و موفقیت گام برمیدارند و بسیاری اساتید دیگر ترجمه میکنید؟
یا میفرمایید این مترجمین محترم با خوانندگان خویش روراست نبوده و عمداً چیزهایی را از کتابهای اصلی سانسور میکنند؟
یا شما به منابعی دست یافته اید که آنها به آن دسترسی ندارند؟
3- حتماً اطلاع دارید که آنتونی رابینز، وین دایر، راندا برن و برایان تریسی و بسیاری از بزرگان جهان موفقیت با برگزاری کلاس، سمینار و نوشتن کتاب، ثروتمند شده اند و هیچ کس هم آنها را به خاطر رایگان نبودن آموزشهایشان به بدی یاد نمیکند!
آیا آنها شخصیت خود را فروخته اند؟
لطفاً بفرمائید که ارائه آموزش های مفید به دیگران در مقابل دریافت پول چه اشکالی دارد که شما چنین در برابر پیشنهاد فرستادگان مؤسسه موفقیت(احتمالاً منظورتان مجله موفقیت بوده) به تندی پاسخ گفته اید؟
4- از این مسئله متعجبم که میفرمایید ""دو مقوله را تا به حال جایی ندیده ام که اساتید بزرگ موفقیت در موردش چیزی بگویند : 1 - رها سازی 2 - مرحله تصدیق""
شما را به هیچ کتابی ارجاع نمیدهم کافی است به اولین فیلم راز دوباره نگاه کنید!
خود خانم راندا برن و چند شخصیت دیگر بارها این جمله را تکرار کرده اند! "رهایش کنید!"
در مورد تصدیق هم که همان باور و تایید است در جای جای فیلم سخن گفته میشود.
پس به قول استاد قربانیان رسالت و سخنمایه تمام کتابهای موفقیت یکی است و تفاوتی در اصل وجود ندارد بلکه طرز بیان متفاوت است.
اصلاً چیزی شبیه همین فرمول شما را استاد قربانیان در تاپیکی در بخش VIP مطرح کرده و تدریس فرموده اند! اگر دسترسی دارید میتوانید به آنجا مراجعه کرده و شباهت آن را ببینید!
از جناب بهداد و تمام عزیزان به خاطر صراحتم پوزش میخواهم اما صلاح را بر این دیدم که این مسائل را مطرح کنم.
متشکرم
ارادتمند همه شما سروران بزرگوار