سلام دوست عزیز جهان آگهی منم تو آریا دامین عضو هستم ولی تا حالی دامینی نخریدم راستش نمیدونم اینکار رو شروع کنم و با چقدر شروع کنم بهتره البته میدونم که باید دامین بخرم که 50000 هزار تومنه ولی نمیدونم چقدر طول میکشه که سود کنم اصلا قایده داره روی اینکار تمرکز کرد یانه
آقا مهدی عزیز بستگی به این دارد تا چه اندازه میتوانی ریسک کنی. این بورس است. لطفا از اول تایپیک مجددا مطالعه فرمائید. نوشتم که من عجله ای برای فروش ندارم از چند روز یا چند ماه و حتی چند سال. من دامنه ای خریده ام 53هزار تومان والان قیمت من 5میلیون تومان است.مدت فروش مشخص نیست.
سلام
دوست عزیز آقای جهان آگهی اگه میشه اسم واقعی تون رو بنویسید تا راحت تر بشه سوال پرسید من یه دامنه تو آریان دامین خریدم چه قیمتی رو میتونم برای دامنه بذارم حداکثری هست یا نه
(08-28-2011 02:04 AM)mehdi098 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
دوست عزیز آقای جهان آگهی اگه میشه اسم واقعی تون رو بنویسید تا راحت تر بشه سوال پرسید من یه دامنه تو آریان دامین خریدم چه قیمتی رو میتونم برای دامنه بذارم حداکثری هست یا نه
عزیز من , باید اسم دامنه را بدانم تا قیمت گذاری کنم.
اسمش دانشگاه جامع علمی کاربردی هستش البته به انگلیسی
مخفف است یا کامل. لطف کنید برای قیمت گذاری خوب دقیق اسم دامنه را یا در اینجا و یا پیام خصوصی بنویسید.قیمت گذاری دامنه بستگی به مسائل اشاره شده دارد.
(08-28-2011 02:54 PM)mehdi098 نوشته شده توسط: [ -> ]اسمش دانشگاه جامع علمی کاربردی هستش البته به انگلیسی
آقا مهدی عزیز , دامنه های فارسی ارزش پیدا میکند. این دامنه را دیدم مربوط دانشگاه است و خود آنان دامنه خود را دارند.نمی شود زیاد در مورد آن قیمت گذاشت. نهایت 100هزارتومان.دامنه هر چه کوتاه تر , بهتر و قیمت بالاتر است.
آقای قربانیان من یه دامنه دیگه هم دارم به اسم savap.ir
به نظر شما این دامنه چقدر می ارزه
(08-31-2011 04:22 PM)mehdi098 نوشته شده توسط: [ -> ]آقای قربانیان من یه دامنه دیگه هم دارم به اسم savap.ir
به نظر شما این دامنه چقدر می ارزه
مربوط به کجا است؟ مخفف چیست؟