درود بیکران به مرد موفق هر روز
متن شما : روش این کار برای هر شخصی متفاوت است. آیا روش درخواست برای هر کس متفاوت است؟
جواب = آیا من به بجای شما میتوانم فکر کنم ؟ احساس کنم ؟ تصمیم بگیرم ؟ جواب منفی است . افکار هر کس مختص خود همان فرد است . این در حالی است که قانون جذب با افکار و احساسات شما ارتباط مستقیم داره .
جمله ی شما را تصحیح میکنم : ( روش فکر کردن برای هر شخصی متفاوت است نه روش کار )
زیرا روند کارکرد قانون همیشه ثابت است ولی این افکار ماست که رخدادی را پدیدار میکند . قانون برای همه یکسان است از زمان پیدایش تا آینده ی بیکران . یه عزیزی به مدت 1 سال با ما تمرین روند خلق رو دنبال میکرد ولی معجزه یا خواسته ای برایش خلق نمیشد خوب که دقت کردیم دیدیم مشکل از نوع افکار اوست و در اصل او روزانه در حال نوشتن و گفتن عبارات تاکیدی بیهوده است زیرا باورش در سطح پایین است .
روند کارکرد قانون جذب :
خواسته یا هدف یا آرزو >>> تفکر کردن >>> توجه و تمرکز کردن روی آن >>> مراقبه ی تجسمی ( داشتن خواسته به زمان حال ) >>> تکرار عبارات تاکیدی مثبت ویژه ی هدف با ارتعاش احساسات بالا >>> شکرگذاری عمیق >>> اقدام کردن >>> رها کردن ( نداشتن وابستگی به هدف ) و تسلیم حکم خالق بودن >>> دریافت کردن ( به عینیت تبدیل شدن آرزو ) >>> تصدیق قانون جذب و شکرگذاری بعد از رخ دادن خواسته
به همین سادگی - باز هم این را بطور جدی اعلام میکنم برای بارگذاری و پاکسازی ضمیر ناخودآگاه با ایمانی قوی باید حدود 2 سال وقت بگذارید تا عبارات تاکیدی جایگزین شود . دلیل علمی این مسئله این است که اگر 30 سال از عمرتان گذشته باورهای شما توسط محرکهای محیطی ( خانواده - دوست - همکار - هم کلاسی - دبیران - اساتید و ... ) ساخته شده است درست است برای قانون جذب زمان صرفا یک عدد است اما پاکسازی ناخودآگاه ربطی به قانون جذب نداره و یک مقوله ی جداست . پس نباید انتظار داشته باشیم اگر دو روز یا دوماه یا ده ماه وارد روند خلق شده اید و تمارین رو انجام میدهید فردا معجزه ای رخ دهد چون باور ذهنی شما هنوز بر مبنای 30 سال تنظیم هستش . ابتدا باور ذهنی تان را بسازید بعد وارد روند خلق شوید تا هدف را به عینیت تبدیل کنید .
خود من مدت 4 سال تحقیق و بکارگیری اکثر علوم و اخیرا بمدت 2 سال و نیم هستش که تمارین روزانه ام را منظم و بموقع انجام میدهم که چیزهای عجیب سر از زندگی من در اورده است . یک روزه که به اینجا نرسیدم اینقدر شکست خوردم و مایوس شدم و دوباره برگشتم تا متوجه شدم قضیه ی کارم کجا گیر داره . درست ایمانم ضعیف بود / علوم بیهوده مثل NLP و ... را دنبال میکردم / دنبال مفاهیم پیچیده بودم و .........
اما همه چیز ساده تر از این حرفها بود که حتی تصورش را میکردم - موفقیت در سادگی نهفته است نه پیچیدگی
1
- تا هدفت رو ننویسی بهش نمی رسی
2 - تا برای هدفت شکرگذاری برای داشتنش در زمان حال نکنی ( حتی به دروغ برای فریب ناخودآگاه ) بهش نمی رسی
3 - تا در راستای هدفت نبخشی بهش نخواهی رسید
4 - تا تصویر یا عکس هدفت رو هر روز به چشم نبینی بهش نخواهی رسید
5 - تا در تجسم آرزویت را نبینی بهش نخواهی رسید
6 - تا عبارات تاکیدی رو به تعداد 1 میلیون بار در هفته تکرار نکنی ( اگر تازه کار هستید ) بهش نخواهی رسید
7 - تا در زمان حال شاد نباشی ( بمب انرژی مثبت در حال ترکیدن ) بهش نمی رسی
8 - تا به دیگران بدون چشمداشت کمک نکنی بهش نخواهی رسید
9 - تا به کائنات ( به هر چیز به غیر از خودت و خدای خودت ) عشق بی ریا و بدون چشمداشت اهدا نکنی بهش نخواهی رسید
10 - در آخر ...... تا مهر تایید صلاحیتت برای داشتن خواسته ات را خدا نزنه بهش نخواهی رسید
نتیجه ی قانون به ما ربطی نداره وظیفه ی ما تلاشه - تلاشه - تلاش سالمه
در جیبتان چقدر پول دارید ؟ هر قدر که دارید آیا 80 درصد آنرا بدون چشمداشت بمن می بخشید ؟ جواب 95 % مردم منفی است ولی جواب کسانیکه جذب را دنبال میکنند مثبت است . بخشش یعنی همین .
آیا این موارد را انجام داده اید و به نتیجه نرسیده اید ؟!!
اگر جواب منفی است که هیچ امروز علت را متوجه شده اید که چرا نتوانستید پول را جذب و به عینیت تبدیل کنید و اگر جواب مثبت است که باید به شما تبریک بگویم زیرا شما همین الان هم ثروتمند هستید و هم فردی موفق اگر به پول به عینیت ندارید باید نکته سنجانه موضوع را از ابتدا برسی کنیم البته قابل ذکر است که شاید پول در راه باشد و بزودی به شما برسد نیاز به بخشش یا باوری قویتر نسبت به ان دارد .
..................................................................................................................................
متن شما : یکی از دوستان من هم همین اعتقاد را دارد.
جواب = به اندازه اعتقاد یا باورتان و میزان درک شما از قانون به شما خواهند داد نه بیشتر نه کمتر
......................................................................................................................................
متن شما : البته با عقل جور در نمیاد!
جواب = معجزه در مقام منطقی اصلا ظاهر نمیشود بلکه در حوزه ی غیر منطقی ( متافیزیک ) بیشتر نمایان میشود
..............................................................................................................................................
متن شما : چگونه درخواست میکنید تا به خواسته هایتان برسید؟
جواب = مدتی است که تاپیک مسائل کاربردی قانون جذب را برای اولین بار در ایران به تحریر در اورده ام و عزیزانی که به این مبحث علاقه مند هستند تا دست به عمل بزنند با اینکه تعداد کمی هستند اما حتی یک نفر هم کافی است مرا حمایت کرده اند را راه اندازی کرده ام . که در مراحل انتهایی خود به سر می برد و به زودی به پایان خواهد رسید و توصیه میکنم اگر خواستار دریافت و عینیت آرزوهایتان و معجزات روزانه هستید انرا مطالعه کنید و در حد و اندازه های خودم بعد از تحقیقات و بکار بستن مواردی که آموخته ام در پاسخ گویی در خدمتم .
تاپیک جذب =
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=3630
میخندی یا بخندم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای ما فرقی نمیکنه چون همیشه خندانیم و این سوال را گفتم که شما بخندید
با سپاس