سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: واسه این ایده راهنمایی میخوام
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
سلام عصر بخیر
مردم شهر من عاشق قرعه کشی هستند و هر جا قرعه کشی باشه بدون توجه به کیفیت خرید میکنند!! این شاید نقطه ضعفی باشه واسشون. واسه همین همیشه اقوامی که مغازه دارند میگم قرعه کشی ساده بذارند تا فروششون چند برابر بشه و همیشه این اتفاق میفته.
حالا یه فکری کردم:
کارت های قرعه کشی چاپ کنم به مغازه دارها با قیمتی منصفانه بفروشم و بگم مثلا هر ماه یک قرعه کشی برگزار میکنیم و شما هم به ازای مثلا هر 10 هزار تومن خرید یک کارت قرعه کشی به مشتری بدین. به نظر خودم اگه فرض بگیریم قیمت هر کارت هزار تومن باشه مغازه دار قبول کنه بخره. قرعه کشی هم میتونه با کمک شهرداری انجام بشه که فکر نکنم مشکلی باشه. اونجوری هم که من تحلیل !! کردم میشه چندتا اسپانسر پیدا کرد واسه جوایز و اگه اسپانسر پیدا نشد با همون پول کارت ها قرعه کشی را میندازیم.
حالا شما بگین:
معایبش؟
مزایاش؟
مشکلاتش؟
ببخشید که طولانی شد.
فکر خوبیه.ولی اگه به شهرداری بگی میگن نمیشه و فرداش خودشون انجام میدن.در مورد تقلب و ساخت برگه های تقلبی حواست باشه.
چون طرحت رو کامل گفتی همین فردا هم برای عملی کردنش دیره.
فکر نمیکنم واسه عملی کردنش دیر باشه اما میخوام بدونم ممکنه چه مشکلاتی پیش بیاد تا درست شروع کنم. واسه تقلب برگه های تقلبی هم یه فکرهایی دارم. البته اگه شما هم راه حل هایی بدید خیلی بهتر میشه
آقا رسول ببخشید من دقیقاً متوجه نشدم منظورتون اینه که چیزی شبیه بلیط بخت آزمایی مثل لاتاری و اینها چاپ کنید؟
فکر نمیکنم این کار قانونی باشه (البته اگر منظورتون این باشه)
حالا شما چه بلیط بخت آزمایی یا همان به قول شما کارت قرعه کشی را مستقیماً به مردم بفروشید و چه مغازه دار از شما برای مشتری هایش بخرد(اشانتیون) به هرحال این وسط نه چیزی فروخته اید و نه مسابقه ای چیزی برگزار کرده اید و این یعنی فروش بلیط بخت آزمایی که در قوانین کشور ممنوع است و جرم حساب میشود.
شما در صورتی میتوانید مبادرت به این کار کنید که این کارتها را همراه با محصول یا خدمت مشخص و مسجل، یا اینکه برای تبلیغ کالا یا خدمات خود یا دیگران به افراد اهدا کنید بدین معنی که کسی برای این کارتها پول نپرداخته بلکه برای دریافت کالا یا خدمت خاصی پول داده و این کارت نصیبش شده است یا شخص حقیقی یا حقوقی برای تبلیغ کالاو خدماتش به شما پول میدهد تا مراحل چاپ، توزیع و مراسم قرعه کشی را انجام دهید و طبیعتاً تأمین هدایا هم به عهده اوست.

البته اگر منظورتان را درست متوجه نشده ام لطفاً راهنمایی کنید.
موفق و خوش اقبال باشید.
شما مغازه دار
من میام ده کارت قرعه کشی میدم به شما بیست هزار تومن
یه بنر هم میدم بزنید رو در مغازه با عنوان "با خرید از این فروشگاه در قرعه کشی ویژه شرکت کنید"
شما هم به ازای خرید مشتریان مثلا هر ده هزار تومن خرید یک کارت قرعه کشی بهشون میدید
بعد از دو ماه طبق اعلام قبلی در یک محل خاص قرعه کشی برگزار میکنیم و به قید قرعه به کسانی که کارت دارند جایزه میدیم.
جایزه ها هم از پولی که شماها (کاسبان) دادن به اضافه اگه اسپانسری بود تامین میشه
فکر کنم کامل توضیح دادم
اگه اشکال قانونی ممکنه داشته باشه بگین فردا نیفتم زندان!!
بیشتر توضیح بدید من آی کیوم پایینه
(01-05-2013 10:00 PM)mahyar_delsuz نوشته شده توسط: [ -> ]بیشتر توضیح بدید من آی کیوم پایینه

دیگه بیشتر نمیشه توضیح داد از این ساده تر؟؟؟
(01-05-2013 09:14 PM)toofan245 نوشته شده توسط: [ -> ]شما مغازه دار
من میام ده کارت قرعه کشی میدم به شما بیست هزار تومن
یه بنر هم میدم بزنید رو در مغازه با عنوان "با خرید از این فروشگاه در قرعه کشی ویژه شرکت کنید"
شما هم به ازای خرید مشتریان مثلا هر ده هزار تومن خرید یک کارت قرعه کشی بهشون میدید
بعد از دو ماه طبق اعلام قبلی در یک محل خاص قرعه کشی برگزار میکنیم و به قید قرعه به کسانی که کارت دارند جایزه میدیم.
جایزه ها هم از پولی که شماها (کاسبان) دادن به اضافه اگه اسپانسری بود تامین میشه
فکر کنم کامل توضیح دادم
اگه اشکال قانونی ممکنه داشته باشه بگین فردا نیفتم زندان!!

سلام آقا رسول

اینطوری نمیشه ، الان کسی باهات کار نداره ولی فردا هزار تا پدر و مادر پیدا می کنه

قضیه رو طوری جمع کنید که جایزه دادن ها عمومی نباشه

جایزه ها رو همان مغازه هایی که کارت قرعه کشی رو دادن ، تحویل مردم بدن

(( قرعه کشی رو شما انجام میدی ، منتهی مغازه دار و شما به طرف اعلام میکنه که برید جایزتون رو بگیرید))

شما میتونی برای اینکه خودتون هم اطلاع رسانی کرده باشید ، اینکار رو توسط وبلاگ یا یک سایت ساده انجام بدید تا خدای نکرده مغازه دار دورتون نزنه

این پدر و مادر های عزیز هم میتونن از شهرداری عزیز و فرصت طلب باشه تا دارایی و مالیات و ..
درست
با سایت و وبلاگ نمیشه این که مغازه خودش هم بده نمیشه فکر نمیکنم
فکر میکنم یه ایده دیگه پیدا میکنم!!
ممنون
رسول جان
برادر!
عرض کردم این کار به معنی بخت آزمایی هست و ممنوع و حرام و غیرقانونی هست!!!
اون بالا هم کاملاً توضیح دادم
ببینید شما این وسط چیکاره اید؟ کارت قرعه کشی میفروشید و بعد مراسم و جایزه دادن... حالا فقط فروش کارتها غیر مستقیم باشه چیزی را تغییر نمیده؟
خوب اگر این کار آزاد بود و قانونی بود من از فردا سیستمی شبیه لوتو و لاتاری راه میندازم کارتی هزار تومن میفروشم اسپانسر جذب میکنم جایزه های عالی میدم مغازه دارها هم بعنوان اشانتیون برای هر 20تومن خرید یه کارت به مشتری بدن و...
چرا کسی انجام نمیده؟
چون این کار شبیه قمار هست و منع قانونی شده!
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع