سلام دوستان.من سوپر مارکت دارم و شیر محلی که خیلی طرفدار داره یه مدت آوردم خوب هم فروش داشت اما چون نامنظم شد آوردنم دیگه مشتریا کمتر اومدن.اما حالا که منظم دارم هر روز صبح میارم مشتریام کم شدن و بعضی روزا اصلا مشتری ندارم.شما بگید چکار کنم.البته یه برگه آچار چسبونم که شیر محلی موجود میباشد
مطمئن باش خوب می شود . توی خیابان ما دو تا مغازه هست که فقط شیر،ماست،خامه ،کشک،سرشیر، دوغ ،روغن گوسفند و عسلی محلی داره همیشه شلوغ هست چون نیاز اصلی مردم هست .
(01-05-2013 04:10 PM)soltan_sal نوشته شده توسط: [ -> ]مطمئن باش خوب می شود . توی خیابان ما دو تا مغازه هست که فقط شیر،ماست،خامه ،کشک،سرشیر، دوغ ،روغن گوسفند و عسلی محلی داره همیشه شلوغ هست چون نیاز اصلی مردم هست .
اون چه کاری انجام میده که منم اگه انجام بدم فروشم بالا میره.دوستان نظر بدن.بدحوری دارم ضرر میدم
باید مغازه تا دیر وقت باز باشه مخصوصا شبها مردم وقتی میخوان برن خونه حتما برای صبحانه شیر و ... میخرند. زمستان بهتر از تابستان است چون دیرتر لبنیات خراب می شود.
(01-05-2013 04:23 PM)soltan_sal نوشته شده توسط: [ -> ]باید مغازه تا دیر وقت باز باشه مخصوصا شبها مردم وقتی میخوان برن خونه حتما برای صبحانه شیر و ... میخرند. زمستان بهتر از تابستان است چون دیرتر لبنیات خراب می شود.
8 صبح تا 11 یکسره بازه مغازه.طفلی خودم تازه دس تنها هم هستم.از اون بدتر ترم آخرم هستم
حالا دوستان دلشون میاد راهکار ندن