سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: اگه بدونی امروز تو گیلان چه خبر بود؟!!!!
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
(12-29-2012 01:59 AM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط: [ -> ]به جرئت می توانم عرض کنم این گروه عالی موفق می شود.
1- مدیدیت گروه مشخص شود.
2- امور مالی به بهترین وجه انجام شود.
3- بازاریابی مهمترین مسئله است.
4- مسئولیت هر فعالیتی از قبیل پوشاک - زمین و .... بعهده فردی گذاشته شود.
موفقیت شما نزدیک است.

باتشکر ازتقویت روحیه شما نسبت به شاگردان خود.
مدیریت گروه: فرهاد قربانی.2-امور مالی : فرهاد قربانی3-بازاریاب :اعم از خرید و فروش :فرهاد قربانی4-مسئولیت همه فعالیتها :فرهاد قربانی... سود حاصله از کار تقسیم بر 4.(12_002شوخی)

1-مسئولیت گروه و امور مالی : فرهاد قربانی
2- بازاریاب: اقا مسعود .و اقا محسن و اقا مهیار
3-مسئولیت هر کار با شخص در هر فعالیت.(اقا مسعود و اقا محسن در پوشاک) و اقا مهیار درمواد غذایی(البته در اینده نزدیک هر کدام از عزیزان به زیر شاخه هایی تبدیل میشن.)
و قسمت مالی هر کدوم از اعضا جداگانه و مختص به خودشان می باشد.
[b]آرزو داشتم در این انجمن چنین تشکلی را ببینم که خوشبختانه دیدم.
مجددا تقاضا دارم با دید باز فعالیتها ادامه پیدا کند.موفق هستید, موفقتر باشید.
اقای قربانی تبریک بخاطر این انرژی و پشتکار ،میشه گفت شما از بچه زرنگهای انجمن هستی که تونستی هم فکرات رو تو انجمن شناسایی کنی و یک بیزینس راه بندازی .برنامه ای دارم که بتونم چند تا محصول رو به پخش شما اضافه کنم ، محصولی که تولید خودم باشه و انحصارا پخشش رو تو شمال به شما بدم.البته این برنامم دراز مدته و فک کنم تو سال اینده عملی بشه.
موفق باشید گروه فرهاد و دارو دسته
واقعاً به آقا فرهاد و دیگر دوستان تبریک می گم انشاءالله که بین المللی بشید و خدا کمکتون بکنه.همیشه توکل تون به خدا باشه .

من هم تو تهران استارت کار پخش رو به امید خدا دارم می زنم دعام کنید که یک روزی مثل شما بچه های گیلان بتونم چنین اتحادی را با سایر بچه های پخش تو تهران ایجاد کنم.
موفق باشید دوستان
(12-29-2012 12:47 PM)mir abas نوشته شده توسط: [ -> ]اقای قربانی تبریک بخاطر این انرژی و پشتکار ،میشه گفت شما از بچه زرنگهای انجمن هستی که تونستی هم فکرات رو تو انجمن شناسایی کنی و یک بیزینس راه بندازی .برنامه ای دارم که بتونم چند تا محصول رو به پخش شما اضافه کنم ، محصولی که تولید خودم باشه و انحصارا پخشش رو تو شمال به شما بدم.البته این برنامم دراز مدته و فک کنم تو سال اینده عملی بشه.
موفق باشید گروه فرهاد و دارو دسته
میر عباس عزیز خیلی ممنوم.شما هم یکی از بهترین کسبه های بازار و یکی از بهترین کاسب های تو انجمن هستید. همکاری با شما، افتخار ماست.اگه خدا بخواد این هفته تهرانم.سعی میکنم برای عرض ادب خدمت برسم.موفق و پیروز باشید.
(12-29-2012 12:52 PM)mahdi77 نوشته شده توسط: [ -> ]واقعاً به آقا فرهاد و دیگر دوستان تبریک می گم انشاءالله که بین المللی بشید و خدا کمکتون بکنه.همیشه توکل تون به خدا باشه .

من هم تو تهران استارت کار پخش رو به امید خدا دارم می زنم دعام کنید که یک روزی مثل شما بچه های گیلان بتونم چنین اتحادی را با سایر بچه های پخش تو تهران ایجاد کنم.
موفق باشید دوستان
ممنونم مهدی جان. شما هم استارت رو بزن ،اگه روشن نشد بگو بیایم هلش بدیم ،روشنش کنیم363636
10_004سلام بر دوستان پخش برتر براتون آرزوی موفقیت و شادکامی در تمامی مراحل زندگی دارم .
موفقترین باشید
(12-30-2012 11:15 AM)mosafer bedar نوشته شده توسط: [ -> ]10_004سلام بر دوستان پخش برتر براتون آرزوی موفقیت و شادکامی در تمامی مراحل زندگی دارم .
موفقترین باشید
گروه برتر از تمامی عزیزان نهایت سپاس و تشکر را دارد.10_00410_00410_00410_004
سلام خدمت همه

اگه بدونین امروز گیلان چه خبر بود؟!!!Big Grin

امروز سه شنبه 10/11/91 دومین جلسه ویژه گروه برتر ( برتر از همه) برگزار شد که تو خونه ( قصر ) اقای فرهاد قربانی برگزار شد

با حضور اقا فرهاد قربانی، خودم مهیار ضیائی ، اقا مسعود نوری (کوچولو) و اقا محسن.

موضوع اصلی جلسه فعالیت های گروه برتر و ایده های جدید گروه بود
بالاتر بردن بیشتر فروش و راهکار های فروش بعضی محصولات
ایده هایی برای گسترش فعالیت های گروه برتر

همچنین اقا فرهاد عزیز کلاس حسابداری هم برامون گذاشتن و یک سری اصول رو برامون روشن کردن

جلسه بسیار عالی بود و پایه های امپراطوری گروه برتر در حال محکم تر شدن و محکم تر شدن است

ما ، موفق ترین ها می شویم

با سپاس از همه
از اینکه در روز تعطیل وقت شما رو گرفتم ،ببخشید.چون احساس میکنم که، در حال حاضر کار از همه واجبتره. مرسی از اینکه تشریف اوردین:10_00410_004
به اميد ديدن برند برتر در سطح جهاني
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
لینک مرجع