سلام خدمت همه اساتید...
تو زمینه دلالی یکمی راهنمایی میخوام ،اگه کسیم دستی تو بازار داره بی زحمت بگه الان تو چی سود بیشتره؟

واقعآ نیاز ب کمک دارم امیدوارم با راهنمایی قشنگون مشکلم حل شه.
اگه اینجا دلال داریم حاضرم رایگان باش کار کنم تا یکمی راه بیفتم ، اگه کسی مایل بود با این شماره تماس بگیره :09381015115
ما فامیلمون تو کار خرید فروش خونه هست. می گه هیچی به اندازه خرید فروش یا همون دلالی سود نداره. وضعشم خوبه. اتفاقا من دنبال خرید خونه هستم. هیچی هم نمی دونم. پولم هم کمه. 15-20 ملیون + 20 ملیون هم فکر کنم وام میدن. فعلا استارت فکرش تو مخم زده شده.
منظورتون از دلالی تو چه زمینه ای هست دقیقا بفرمایید تا دوستان بهتر بتونن راهنماییتون بکنند.
منظور شما از دلالی :
واسطه گری است؟
ویزیتوری است ؟
بازاریابی است ؟
تایپیکهای زیادی در رابطه با درخواست شما وجود دارد. مطالعه فرمائید.
مرسی از توجهاتتون
نه همون دلالی منظورمه ، فقط چون به ریسک معتقد نیستم نمیتونم از چیزای بزرگ(خونه ،زمین...) شرو کنم ، پوشاک ، میوه و...
جوابتون هرچیم باشه به دیده یه کمک بزرگ میخونمش
نرو دنبال دلالی
1.از زندگی زده میشی
2.طمع رسیدن به پول
3.از هر 1000 تا کار شاید یکیش بگیره
4.پشت سرت خیلی حرف ها درمیارن و و جهه آدم خراب میشه
5.اعتماد به دلال کم هست
6.وقت گیر اعصاب خرد کن هست
و ...
و بر عکس این ها هم ممک هست ولی 1 درصد
هر واسطه گری یا دلالی مستلزم این هست که دو طرف چه خریدار و چه فروشنده به شما اعتماد کامل داشته باشند.مثلا تو همین بازار پسته هیچ کسی بدون واسطه خرید نمیکنه حتی تاجرهای گنده مثل اقای عسگراولادی که خودم میدونم حداقل سه تا واسطه براش پسته تو بازار خرید میکنند.
از دلایل اینک به واسطه ها اعتماد بیشتر هست اینه که هیچوقت واسطه یا دلال خودش رو خراب نمیکنه و قیمت روز جنس دستش هست بی طرف (نه به نفع خریدار و نه به نفع فروشنده)جنس رو به قیمت روز به فروش میرسونه و فقط سود واسطه گری که معمولا یک درصد هست برمیداره و از دلایل مهمی که واسطه ها هوای دوطرف را دارند اینه که اونا دنبال یک درصد سود خودشونند و سعی میکنند به یک نحوی معامله رو جوش بدهند.
معنی دلال هم برعکس لال هست یعنی پرحرف ،ایا شما در خودتون این خصیصه رو میبینید که وارد این عرصه بشید.
البته منظور من بیشتر روی دلال های بزرگ بود شما میتونید از کم شروع کنید و تا چه حوضه ای مد نظرتون باشه.
موفق یاشید.
سلام دوست عزیز شما بهتره قبل از هر کاری آموزش اون کار رو به بینید بعد از در آمد ان صحبت کنید و از همه مهمتر توان شخصی خودتان می باشد . که حتما دارید . موفق باشید