سلام به دوستانم-خصوصا عزیزانی که تو کار حبوبات و خشکبار هستند
می شه قیمت فروش کشمش بوجاری شده مرغوب و بادام با پوست را بفرمائید.مشتری خوبی برای فروش پیدا کرده ام ،لطفاً راهنمایی کنید.ممنون

آقا کسی نمی دونه یا نمی تونه راهنمایی کنه؟!
بفرمایید چه کشمشی (پلوئی،قلمی ،و.......) ایا مارک مشخصی داشته باشه یا نه؟
بادام هم پوست کاغذی باشه یا سنگ ؟و میزان باری که میخواهید چقدر باشه؟
(12-22-2012 01:54 PM)mir abas نوشته شده توسط: [ -> ]بفرمایید چه کشمشی (پلوئی،قلمی ،و.......) ایا مارک مشخصی داشته باشه یا نه؟
بادام هم پوست کاغذی باشه یا سنگ ؟و میزان باری که میخواهید چقدر باشه؟
من می تونم کشمش و بادام سنگی را با قیمت مناسب به شما بدم ،لطفاً اگر خواهانید پیام بدید.
ممنون
دوست عزیز توی پست اولتون فرمودید قیمت میخواهید چون مشتری خوبی پیدا کردید.
ولی توی پست بعدیتون زدید هر کسی میخواد من قیمت خوب بهش میدم
اگه امکانش هست اول مشخص کنید شما خریدارید یا فروشنده؟
(12-22-2012 04:03 PM)حامد نوشته شده توسط: [ -> ]دوست عزیز توی پست اولتون فرمودید قیمت میخواهید چون مشتری خوبی پیدا کردید.
ولی توی پست بعدیتون زدید هر کسی میخواد من قیمت خوب بهش میدم
اگه امکانش هست اول مشخص کنید شما خریدارید یا فروشنده؟
ببخشید شاید منظورم را بد رساندم.من با یکی از بستگان که مزرعه دار هست صحبت کردم ،می تونم کشمش و بادام سنگی را به قیمت مناسب در اختیارتان بگذارم هم جنسش مرغوبه و هم قیمتش مناسب.می خواستم بدونم تو بازار کسی مشتری برام می تونه جور کنه ؟ یا خودش خریدار هست؟
ممنون -منتظرم
(12-22-2012 12:39 PM)mahdi77 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام به دوستانم-خصوصا عزیزانی که تو کار حبوبات و خشکبار هستند
می شه قیمت فروش کشمش بوجاری شده مرغوب و بادام با پوست را بفرمائید.مشتری خوبی برای فروش پیدا کرده ام ،لطفاً راهنمایی کنید.ممنون
بادام 4000 الی 4500..مال امسال
کشمش هم باید برات قیمت بگیرم
من یکی از دوستام تو کار صادرات کشمش تاکستانه و در بسته بندی های شکیل و خیلی زیبا و سه کیلوئی میده 16000 هزار تومان کشمش هاش واقعا عالیه من خودم یکی از طرفداران پرو پا قرصش هستم کسانی هم که تو کار صادرات دست دارند میتونم با قیمت مناسب براشون خرید کنم.
سلام
الان تونستم سر قیمت با آشنایم به توافق برسم.
کشمش مرغوب بوجاری شده کیلویی 4200
بادام سنگی مرغوب و شیرین کیلویی 4000
کسی خریدار بود پیام بده-یا علی
من هم اشتباه برداشت کردم فکر کردم نیاز دارید(جهت خرید) خواستم براتون قیمت بگیرم جهت راهنماییتون.