سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: آینده انجمن میلیاردرهای جوان ......................می باشد.
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
تبدیل شدن انجمن به قطب بزرک صادرات و واردات تمامی کالاهای اساسی کشور و مرکز تمامی مبادلات کشور .
جهت دادن انجمن به سیاستهای تجاری کشور و صلاحدید مجلس جهت بستن بودجه سال از بزرگان انجمن .
تشکیل اتاق بازرگانی انجمن به موازات اتاق بازرگانی کشور جهت کنتر کردن صادرات و واردات.
انشالله همه اعضا بعد از آشنایی با سایت و کمک از مطالب مفید و کاربردی و ارزشمند آن و با برنامه ریزی و تلاش، به اهدافشون میرسن و انشالله بعد از مدتی، همه اعضای سایت (خانواده) میلیاردرهای آینده تجربیات و دانششون رو در زمینه تخصصی در اختیار بقیه اعضا قرار میدن و این یعنی یک حرکت عظیم در ایران که به همت آقای کاظمی و مساعدت دوستان و اساتید دیگر حاصل شده است.
با سلام و سپاس

سوالهای بزرگ ،چقدر زیبا و تاثیر گذار هستند.ممنونم از این سوال بزرگتان.

بنده به عنوان یک عضو کوچک این انجمن ،صراحتا و بدون هیچ شک و شبهه ای فریاد می کشم که به لطف ایزد منان و نیروی بیکران جوانان بزرگ کشورم ایران،این انجمن در آینده به عنوان یکی از مراکز اصلی ،بزرگ و تاثیر گذار در عرصه تجارت بین الملل خواهد بود.

Number one
به نظر من این انجمن در اینده ،دارای تجار با انصاف وگروه های فکری با اگاهی و معلومات بالا وشرکای تجاری در همه زمینه ها، واز همه مهمتر دوستان خوب و صمیمی که در حل مشکلات دوستان خود از هیچ کمکی دریغ نمی کنند. را پیش بینی میکنم.
واقعا تشکر می کنم از این همه مثبت اندیشی و مثل خود من نترس. امیدوارم که ایران عزیزمون یک روزی جای کشورها و شهرهای مهم جهان در زمینه های مختلف اقتصادی و فرهنگی رو بگیریم و بتونیم تصمیم ساز و تصمیم گیر باشیم همونجور که شما دوستان هم فرمودید.
به حقیقت پیوستن تمام آرزوها و اهداف بچه های انجمن
کمک به اعضای انجمن برای تبدیل آینده به حال جاری روز خود.
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع