سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: خرید چغندر قند عمده
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
(12-23-2012 10:21 PM)kimyya نوشته شده توسط: [ -> ]
(12-21-2012 01:51 PM)mir abas نوشته شده توسط: [ -> ]با عرض سلام خدمت تمام دوستان
چند وقت بود روی یک فراوری جدید از چغندر قند کار میکردم و به این نتیجه رسیدم که این محصول میتونه تو بازار جایگاه خوبی به لحاظ فروش باز کنه به نوعی این محصول توانست از تست اولیه که همون فامیل و دوستان نزدیک بودند امتیاز لازم رو کسب کنه و در مرحله دوم بر آنم که این محصول جدید رو در بازار واقعی نیز یک ازمایشی بکنم .
به همین دلیل از کسانی که در محلشون چغندر قند کشت میشود و با قیمت مناسب عرضه میشود خواهش میکنم با من تماس گرفته تا برای شروع دو تن خریداری بکنم .

سلام دوست عزیز اینجا (کرمان) معدن چغندر هست. ولی شما مطمئن هستید چغندر قند میخواهید؟
منظورتون چغندر رسمی هست که با اون لبو درست میکنن یا چغندر قند که میره کارخونه تولید قند میشه؟
سلام

می بخشید ، مگر لبو رو از همین چغندر قند درست نمی کنن ؟
نه مهدی جان فرق می کنه ، دو تا گیاه متفاوتن
سلام دوست عزیز اینجا (کرمان) معدن چغندر هست. ولی شما مطمئن هستید چغندر قند میخواهید؟
منظورتون چغندر رسمی هست که با اون لبو درست میکنن یا چغندر قند که میره کارخونه تولید قند میشه؟
[/quote]
سلام
منظورم چغندر قند هست که میره کارخونه و قند ازش درست میکنند .
اگر موجود بود قیمت بگیرید هماهنگ کنم برام زحمتش رو بکشید.
متشکرم.
(12-23-2012 11:25 PM)M3HDI نوشته شده توسط: [ -> ]
(12-23-2012 10:21 PM)kimyya نوشته شده توسط: [ -> ]
(12-21-2012 01:51 PM)mir abas نوشته شده توسط: [ -> ]با عرض سلام خدمت تمام دوستان
چند وقت بود روی یک فراوری جدید از چغندر قند کار میکردم و به این نتیجه رسیدم که این محصول میتونه تو بازار جایگاه خوبی به لحاظ فروش باز کنه به نوعی این محصول توانست از تست اولیه که همون فامیل و دوستان نزدیک بودند امتیاز لازم رو کسب کنه و در مرحله دوم بر آنم که این محصول جدید رو در بازار واقعی نیز یک ازمایشی بکنم .
به همین دلیل از کسانی که در محلشون چغندر قند کشت میشود و با قیمت مناسب عرضه میشود خواهش میکنم با من تماس گرفته تا برای شروع دو تن خریداری بکنم .

سلام

می بخشید ، مگر لبو رو از همین چغندر قند درست نمی کنن ؟
نه اسم اون چغندری که ازش قند تولید میشه که چغندر قنده ولی چغندری که با اون لبو درست میشه و قرمزه چغندر رسمی یا لبو میگن
(12-24-2012 12:12 AM)mir abas نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوست عزیز اینجا (کرمان) معدن چغندر هست. ولی شما مطمئن هستید چغندر قند میخواهید؟
سلام
منظورم چغندر قند هست که میره کارخونه و قند ازش درست میکنند .
اگر موجود بود قیمت بگیرید هماهنگ کنم برام زحمتش رو بکشید.
متشکرم.

[/quote]

سلام
سپردم برام قیمت بگیرن ولی منظور شمارو از تضمینی متوجه نشدم
منظورتون چغندر بزرگ و کامل شیره داره دیگه؟ که اماده برای بردن به کارخانه باشه؟من تا اخر هفته میتونم قیمت بگیرم
سلام
من تضمینی تو مطالبم ننوشتم .
بله منظورم همونه .لطف میکنید.
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع