در معاملات احساساتی نباید باشیم به قول آقای نامی تا می فهمیم سود بالایی نصیب ما می شود خوشحال نشویم و زود معامله را جوش دهیم باید همه جوانب را بسنجیم.
عجله بی عجله....
سلام
ممنون از تاپيكهاي پربارتون
از اتفاق من تو اين چند روزه ميخوام برم واسه قرار داد با يه شركت
شرايط بايد خوب باشه
مطلبتون خيلي چيزا را برام روشن كرد
یه اتفاق جالب براتون تعریف می کنم
یه شب تلفن مغازه زنگ خورد و یه نفر گفت من از یه شرکت معتبر مثلا ناجا هستم و یه تعداد جنس می خوام،قیمتها را پرسید من هم طبق معمول از شروع به تعریف جنسها کردم او گفت بهتره برامون بهترینها را بذارید چون میخواهیم جایزه بدهیم جمع جنسها تقریبا 2 میلیون شد گفتم بیاد جنسها را ببینید گفتند مشکلی نداره و شما معروف هستید هرچی شما بگید قبوله نهایت خود پرسنل میان عوض می کنند،ما هم خوشحال شدیم .
قرار شد پول بریزن به حساب کارت ،تا 2 الی 3 روز دیگه جنسها را بهشون تحویل دهیم، نیم ساعت بعد زنگ زدن وگفتند ببیند پول به حساب ریخته شده یا نه ، وقتی نگاه کردیم دیدیم پول اضافه نشده،گفتند یه شماره کارت دیگه بدید شاید این کارت مشکل داره اگر میشه کارتی که یارانه میریزن شماره بدید و اول موجودی ببینید چند هست تا معلوم شود پول به حساب رفته یا نه گفتم این کارت 170 تومان به حسابم هست ،قرار شد دوباره به عابر بانک نگاه تا دوباره نگاه کنم بازم دیدم ریخته نشد گفت چون دولتی هست باید وقتی باجه می روید به جای اینکه فارسی بزنید انگلیسی بزنید بعد هم یه گزینه دیگه را بزنید تا جا بجا شود همین که گفت شماره رمز را بزن چون انگلیسی بلد بودم فهمیدم میخواهد حساب کارت را خالی کنه بهش گفتم گزینه ها را زدم انشاءالله میره به حساب ، و قطع کردم از اون روز دیگه فهمیدم که نبایداحساساتی عمل کرد و یا زیاد عجله کرد .
(12-20-2012 07:35 PM)nami نوشته شده توسط: [ -> ]...
(نتیجه گیری:هر وقت ، طرف مقابلتان سعی می کند با دادن وعده های سر خرمن و به آینده موکول کردن فرصت ها ،بدانید می خواهد کالایش را بزرگ جلوه دهد و با ایجاد چنین فضایی ،می خواهد امتیازات بیشتری از شما بگیرد و حس وسوسه تان را تقویت کند.
عزیزان هرگز اجازه ندهید وسوسه ها در تصمیم گیری هایتان دخیل شود و هرگز اجازه ندهید بحث های مذاکرات از موضوع اصلی خود خارج شود ،طرفهای مقابل شما سعی در از بین بردن تمرکز شما روی موضوع اصلی خواهند کرد،شما باید با قاطعیت بحث های حاشیه ای و اگر فلان شود فلان جور خواهد شد را یعنی اینکه تمام اگرها و خواهد شد را بدور بریزید ،تمرکزتان بر موضوع اصلی و زمان فعلی باشد)
...
چند سال پیش دقیقاً گرفتار چنین وضعیتی شدم و در طرحی سرمایه گذاری کردم که هرگز برایم سودی به بار نیاورد و در نهایت پس از 18 ماه به کمتر از اصل سرمایه ام رضایت دادم!
این امر باعث شد ضررهای زیادی متحمل شوم...
از استاد نامی بزرگ بینهایت ممنونم که این نکات ظریف و بسیار مهم را مطرح میفرمایند کاش سالها پیش این مسائل را فرا میگرفتیم...کاش...
کسانی که در انجام مذاکرات و قراردادهای فی مابین ضرر و یا به مشکل خورده اند بهتر نصایح اقای نامی را درک می کنند .
گرفتن وقت در آخر مذاکرات برای جوابگویی و بررسی دقیق همه جوانب از قسمت های مهم نوشته های آقای نامی است .
من در اوایل کارم در قرادادی با سپاه روی همین زود قرارداد بستن ، نکاتی را از قلم انداختم ( نکاتی فنی که گنجانده شده بود و من معنیش را نفهمیدم) ، و در آخر به ضرر من انجامید .
به نظر بنده یک نسخه واحد نمی شه برای همه معاملات تجویز کرد. یا به قولی همه را با یک چوب نباید زد .
ذهن انسان در لحظه معامله باید تمامی این جوانب را در نظر بگیره و تجزیه و تحلیل کنه و براوردش را بر زبان بیاره .
هر معامله و قراردادی شرایط خاص خودش را داره و مطابق همون شرایط باید رفتار و صحبت کرد.
به امید روزی که تک تک اعضا هم 10 میلیارد نقد و بیکار تو حسابشون داشته باشن و بهشون پیشنهادات اینچنینی و اون چنینی بشه و ما هم بهشون بگیم ، "برو اونور پیف پیف بو می دی "
ممنون جناب نامی

آقای نامی مطالبتون واقعا ارزنده و گهر بار بود ممنون از اینکه لطف کردید و این مطالب ارزنده رو در انجمن قرار دادید لطف کنید من بعد هم تجربیات شخصی و کاریتان را در اختیار دوستان قرار دهید ما به کمک ها و تجربیات شما بزرگواران محتاجیم.
با تشکر از مطالب مفید و ارزنده جناب نامی و اقعا بکار بردن این مطالب برای تک تک افراد در معاملات و کسب و کار روزانه ضروری میباشد تک تک مطالبتان از رمزهای موفقیت در کسب و کار میباشد .
من خودم ایرادی که دارم احساساتی شدن در جاییکه میبینم سود خوبی دارد و این خصوصیت خیلی مواقع به ضررم تمام میشه .
(12-21-2012 11:25 AM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]به نظر بنده یک نسخه واحد نمی شه برای همه معاملات تجویز کرد. یا به قولی همه را با یک چوب نباید زد .
ذهن انسان در لحظه معامله باید تمامی این جوانب را در نظر بگیره و تجزیه و تحلیل کنه و براوردش را بر زبان بیاره .
هر معامله و قراردادی شرایط خاص خودش را داره و مطابق همون شرایط باید رفتار و صحبت کرد.
به امید روزی که تک تک اعضا هم 10 میلیارد نقد و بیکار تو حسابشون داشته باشن و بهشون پیشنهادات اینچنینی و اون چنینی بشه و ما هم بهشون بگیم ، "برو اونور پیف پیف بو می دی " 
ممنون جناب نامی 
با سلام و سپاس
بلی موافق فرمایشات جنابعالی هستم.
هدف بنده نیز از نوشتن این جلسه،صرفا به چالش کشیدن افکار شما جوانان می باشد تا خودتان را برای هر جلسه ای اماده کنید،راه و چاه را ببینید،به دل بازار بروید و از هر جلسه ،نکات کلیدی را برداشت کنید و برای جلسات بعدی پربار تر و اماده تر حاضر شوید.
به دل بازار بروید ولی با دید جدید و متفاوت!!!
به همه مسایل دقت کنید و راههایی که شما را به هدفتان نزدیک میکند را ارزیابی کنید.
بروید و از فتوحات و شکست هایتان برایمان تعریف کنید و هر چه را که با تمام وجودتان درک کردید برای دیگر اعضا نیز بازگو کنید تا همه،کمک حال هم باشیم و با کوله باری از دانش و فنون به جنگ برویم.
البته یک نکته را نیز یاداوری کنم که بزرگترین سرمایه شما همین جوانی و قدرت اندیشیدن می باشد.پس شما بسیار قدرتمندید و خود را هرگز دست کم نگیرید.
با قدرت قدم بردارید،نگاههای نافذ و زرنگی داشته باشید،حتی اگر ریالی در جیب نداشته باشید.برای یکبار هم که شده این حس قدرتمندی را با خودتان به جلسه ببرید،فکر میکنم ارزش یکبار امتحان را داشته باشد.
هر چقدر نگاهتان به خودتان مثبت تر و تصویر ذهنی از خودتان قوی تر باشد ،یقین داشته باشید که این امواج قدرت بی نهایت و بی انتها ،در کلام و تصمیم گیری هاتون تاثیر بسیار بزرگی خواهد گذاشت.
شما جانشین خدا در زمین هستید پس نشانه ای از وجود ضعف در انسان نباید وجود داشته باشد.کمال و در سمت کمال رفتن حق شماست نه ضعف و ترس و ...
انسان متشکل از فکر،عمل و قدرت می باشد پس تمامی ابزار پیروزی در درونتان نهفته هست ،خوشا به حال کسانی که خود را باور کردند.
با سلام و سپاس
عزیزان عنایت فرمایند که به متن زیاد توجه نکنند بلکه به محتوا بیندیشند.
از کل مطالبی که نوشتم فقط قسمت (نتیجه گیری ها )را به یاد داشته باشید.اینکه بنده چقدر پول دارم یا ندارم ،تاثیری در این اصول ندارد.
این اصول در هر جلسه ای صادق است:
1- خود را در جلسات ،حریص و پول پرست نشان ندهید.
2- خود را در بازار فردی دل رحم و نرم نشان ندهید.
3-هرگز در جلسات ،حتی اگر کاملا به سود شما باشد،رغبت و تمایل خود را نشان ندهید،دستپاچه نشوید،خونسرد باشید.
4-هرگز در جلسات ورق خود را رو نکنید و هرگز چهارچوب تفکرات خود را افشا نکنید که اگر چنین بکنید ،طرفهای مقابل سعی میکنند خودشان را همرنگ شما کنند و در انصورت کمی سخت می شود تا به شخصیتشان پی ببرید.
5-هر وقت ، طرف مقابلتان سعی می کند با دادن وعده های سر خرمن و به آینده موکول کردن فرصت ها ،بدانید می خواهد کالایش را بزرگ جلوه دهد و با ایجاد چنین فضایی ،می خواهد امتیازات بیشتری از شما بگیرد و حس وسوسه تان را تقویت کند.
عزیزان هرگز اجازه ندهید وسوسه ها در تصمیم گیری هایتان دخیل شود و هرگز اجازه ندهید بحث های مذاکرات از موضوع اصلی خود خارج شود ،طرفهای مقابل شما سعی در از بین بردن تمرکز شما روی موضوع اصلی خواهند کرد،شما باید با قاطعیت بحث های حاشیه ای و اگر فلان شود فلان جور خواهد شد را یعنی اینکه تمام اگرها و خواهد شد را بدور بریزید ،تمرکزتان بر موضوع اصلی و زمان فعلی باشد.
6-مطرح کردن اشخاص خاص سیاسی چند تا پیغام دارد:
1- نقطه ضعفشان را سعی می کنند در زیر پرچم دروغین آن فرد پوشش داده و قدرت نمایی کنندکه مطمئنا آن فرد پرنفوذ سیاسی اصلا یکبار هم این مدعیان را ندیده است .
2- سعی می کنند با مطرح کردن رابطه داشتن با یک فرد بزرگ،بصورت غیر مستقیم تهدیدتان کنند و شما را وادار به عقب نشینی کنند.
عزیزانم هرگز حتی اگر چاقو را در حلقومتان گذاشتند نترسید ،نترسید و نترسید.
قدرتی بالاتر از خدا وجود ندارد ،تکیه تان به خود خدا باشد.
با خونسردی کامل و با سیاست ورزی ، هرگونه تهدید و قدرت نمایی را بصورت غیر مستقیم خنثی کنید و هر قدر طرف مقابلتان سعی در بزرگ جلوه دادن تهدید کرد شما نیز به همان مقدار تهدیدشان را کوچک نمایی کنید.و بدانید که هر چقدر عقب نشینی کنید آنها بیشتر جرات وارد شدن به حریمتان را خواهند یافت.پس اجازه ندهید
7-همیشه کالاهایی را بخرید که سهل الفروش هستند و خواستگار زیاد دارند.
8-مهم ترین اصل هر کاری ،داشتن گردش مالی با سود معقول و حتی کم می باشد.
9-هر گاه دیدید در این دنیایی که همه چیز روی محور منفعت طلبی و پول می چرخد ،یهو کسی از اسمان اومد پایین و به شما جنسی خیلی ارزان تر معرفی کرد(البته تخفیف گرفتن و خرید مناسب همیشه در راس امورتان باشد ولی تخفیف و هرچیزی هم یک عرفی دارد)
هرگاه دیدید ،طرف مقابل شما ،خیلی در معامله و دادن جنس لطف میکند ،شک نکنید که کلاه بزرگی برایتان دوخته است.
10-در کارهای تولیدی ،مهم تر از سرمایه ثابت ،سرمایه در گردش می باشد.
11-فهمیدم اهل کار و فکر اصولی نیستند،آدمهای توخالی هستند.در حالی که برای من کار اولویت دارد.
12-شما و من باید زیر بنای فکری خودمان را با اصول بسازیم و شک نکنیم اگر با تفکر و اصول پیش برویم پیشرفتمان حتمی و مهم تر از آن پایدار خواهد بود.