سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: نوشته بسیار زیبا درمورد دوستی از سروش صحت
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
دوستی انتخاب است. انتخابی دو طرفه که حد و مرز و نوع آن به وسیله همان دو نفری که این انتخاب را کرده اند تعریف می شود.
با دوستانمان می توانیم از همه چیز حرف بزنیم و مهم تر آنکه می توانیم از هیچ چیز حرف نزنیم و سکوت کنیم. با دوستانمان می توانیم درد دل کنیم و مهم تر آنکه می شود درد دل هم نکرد و بدانیم که می داند.

از دوستانمان می توانیم پول قرض بگیریم و اگر مدتی بعد او پول خواست و نداشتیم با خیال راحت بگوییم نداریم. و اگر مدتی بعد تر دوباره پول احتیاج داشتیم و او داشت دوباره قرض بگیریم.
با دوستانمان می توانیم بگوییم: امشب بیا خونه ما دلم گرفته. و اگر شبی دیگر زنگ زد و خواست به خانه مان بیاید و حوصله نداشتیم بگوییم : امشب نیا حوصله ندارم.

با دوستانمان می توانیم بخندیم، می توانیم گریه کنیم، می توانیم رستوران برویم و غذا بخوریم، می توانیم بی غذا بمانیم و گرسنگی بکشیم، می توانیم شادی کنیم، می توانیم غمگین شویم، می توانیم دعوا کنیم.
می توانیم در عروسی خواهر و برادرش لباس های خوبمان را بپوشیم و فکر کنیم عروسی خواهر و برادر خودمان است و اگر عزیزی از عزیزان دوستانمان مرد لباس سیاه بپوشیم و خودمان را صاحب عزا بدانیم.

با دوستانمان میتوانیم قدم بزنیم می توانیم نصف شب زنگ بزنیم و بگوییم : پاشو بیا اینجا و اگر دوستمان پرسید چی شده؟ بگوییم:حرف نزن فقط بیا. و وقتی دوستمان بی هیچ حرفی آمد خیالمان راحت باشد که در این دنیا تنها نیستیم.
با دوستانمان می توانیم حرف نزنیم کاری نکنیم جایی نرویم و فقط از اینکه هستند خوشحال و خوشبخت باشیم.

گردآوری: گروه سرگرمی سیمرغ
والا چنین دوستی از همسر هم عزیز تره
دوستانی که داری و آنان را آزموده ای با قلابهای فولادین به جان و دل خود متصل نگهدار

شکسپیر
پیدا کردن همچین دوستایی از پیدا کردن یک مارمولک پرنده ی سخن گوی سرخابی تو اقیانوس آرام سخت تره !!
جناب قدسی ایا همچین دوستایی هم هستند....
این مطلب رو دو جا نوشتم جهت امتحان کردن دوستانی مثل جناب قدسی.....
(01-03-2013 11:33 AM)mir abas نوشته شده توسط: [ -> ]پیدا کردن همچین دوستایی از پیدا کردن یک مارمولک پرنده ی سخن گوی سرخابی تو اقیانوس آرام سخت تره !!

اگر جوینده باشی قطعا دوستانی پیدا خواهی کرد که تا دیروز کیمیا بودن برات
فقط کافی هست جوینده باشی
قبل از شروع کردن به جستجو از خودت بپرس تو چطور دوستی هستی برای دیگران؟
(01-03-2013 07:43 PM)goldmen نوشته شده توسط: [ -> ]
(01-03-2013 11:33 AM)mir abas نوشته شده توسط: [ -> ]پیدا کردن همچین دوستایی از پیدا کردن یک مارمولک پرنده ی سخن گوی سرخابی تو اقیانوس آرام سخت تره !!

اگر جوینده باشی قطعا دوستانی پیدا خواهی کرد که تا دیروز کیمیا بودن برات
فقط کافی هست جوینده باشی

سلام
من عين اين دوستا دارم
زماني كه خيلي دستم خالي بود و بدهكار بودم زنگم زد كه بيا بريم بيرون
وقتي رفتيم بيرون و گشت و گذارمونا زديم موقع خداحافظي دس كرد جيبش و 4 تا تراول 100 هزاري گذاشت كف دستماو گفت هر وقت داشتي بهم بده غمتا نبينم رفيق
6 سال پيش والا 400 هزار پول بود
یک داستان که برای خودم اتفاق افتاده رو براتون مینویسم .
پیامکی اومد از یکی از دوستان با این مضمون که :سلام من تو بد وضعیتی گرفتار شدم خواهش میکنم اگه پول داری یک مقدار بهم قرض بده سعی میکنم چند وقت دیگه بهت برگردونم، به اخر این پیام که خارج از صفحه موبایل بود که می رسیدی نوشته بود درخواست یک نفر از دستگاه خودپرداز بانک .بعد از کلی خندیدن اینرو برای چند نفر از دوستان فرستادم ،یک ربع نگذشته بود دو سه نفرشون تماس گرفتند که چقدر میخوای ؟ تا کی میخوای؟و.. چون اونها پایین صفحه گوشی رو ندیده بودند جایی که نوشته بود درخواست یک نفر از از دستگاه خوپرداز .
به دوستان یکرنگ بهتر از عصای شاهنشاهی میشود تکیه کرد (کورش کبیر)
ممنونم جناب قدسی دقیقا درسته .
منم یه دوستی دارم که اینطور هست، با همه دنیا عوضش نمی کنم،
ئه کی دنبال یه همچین دوستی می گرده؟؟؟
یکی جلوتونه و نمی بینید؟؟؟
پس معاونت اینجا چکارست Yosef.gif
دوستی مهربان، از خود گذشته، فداکار و...
اصا اشک تو چشام جمع شد از این همه خوبیYosef.gif Yosef.gif
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع