سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: شغل دوم
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
باسلام
دوستان عزیز
من درحال حاضر کارمند بانکم و دنبال شغل دوم
خوشحال میشم راهنمائی بفرمائید.
با تشکر 29-9-91
سلام فرزاد جان
اگه به کار مغازه داری(مثلا پوشاک یا کفش فروشی یا ...) علاقه مند هستید، به نظر من مغازه گزینه خوبی هست. چون بعداظهر و شب را میتونید به این کارتون بپردازید.
کارمند بانک یعنی کسی که تهیه نقدینگی براش راحته ، جای ثابت داره
دسترسی به تمامی امکانات اداری و ...

پیشنهاد می کنم با بازار آتی سکه بورس ایران آشنا بشید و پس از آموزش های لازم و یکی دو ماهی معامله مجازی
سپس با سرمایه اصلی وارد شود ، با آربیراژ به راحتی ماهیانه 4 درصد به بالا سود خالص با ریسک 0 می گیرید.
و در صورت داشتن ریسک و سرمایه کافی سودهایی به مراتب بالاتر (البته در کنار ضرر های بعضا هنگفت !! )

پیشنهاد دوم ، به علت بافت کارمندی محیط بانک ، اقوام و مشتریان بانک ، پیشنهاد می کنم تشریف ببرید شمال، از تولید کنند چلتوک برنج درجه 1 با قیمت های مناسب تهیه کنید ، و بعد از پوست گیری (سفید کردن ) به صورت گونی های 30 40 کیلویی بین اقوام و همکاران توزیع کنید.

اگر به دنبال کاری هستید که بعد از ظهر ها مشغول بشید ، اون قضیه اش سواست ، کارهای حسابداری نیمه وقت برای شرکت ها و فروشگاه های زنجیره ای و بعضا مغازه ها هم خوبه ، علی الخصوص به واسطه شغل اصلیتون خیلی خوب می توانید مشغول بشید (یه جورایی اعتبار و تایید کارتون هست )

پیشنهاد می کنم به دنبال افتتاح مغازه هم نباشید ، چون به دلیل اینکه صبح ها کامل نمی توانید روی کار نظارت داشته باشید ، و همچنین زمان برای تهیه کالا ندارید ، معمولا موفقیتی به دنبال نداره

موفق باشید
ممنون از دوستان بخاطر راهنمائی هاشون
اقا مهدی خیلی درست پیشنهادات خوبی دادند و حرفی برای گفتن نگذاشتند.
تاکید من انجام دادن حسابداری چند تا مغازه هست که به راحتی میتوانید بعد از ظهر از پس اون بربیایید .
اگر شعبه تون اطراف بازار هست نیاز به حسابدار تو بازار خیلی زیاده.
سعی کرده ام تمام پستهای آقا مهدی 1 را مطالعه کنم. خوشحالم چنین عزیزی در این انجمن حضور دارد و با راهنمائیهای استادانه خود عزیزان انجمن را راهنمائی می کنند.
کار بیمه
سرویس مدرسه
فروشندگی
باتشکر از دوستان
کارهایی که پیشنهاد میشه به نظرم خوبه اما باید این رو هم درنظر داشت که این کارها برای یک کارمندی که بیشتر مواقع ساعت 4یا 5عصر به خونه میره کاری خسته کننده و طاقت فرسا باشه .
من در حال حاضر به کسب درآمدی فکر میکنم که هم براخودم کسب درآمد بشه هم یه نوع اشتغال زایی و کارآفرینی داشته باشه نه اینکه فقط خواسته باشم وقت آزادم رو پر کرده باشم مثلاً میشه وقت آزاد رو هم تو یه آژانس تاکسی تلفنی کار کرد (که شاید درآمدش هم بد نباشه ) که این برای یک عضو این سایت که شعارش میلیاردر شدنه به نظر من دور خود چرخیدنه
5/10/91
دوستان یکی از همکارای بنده نیز همین مشکل رو دارند
مغازه 17 متری در اختیار دارن سرمایه 10 میلیونی خودشم کارمند بانکه که تا 5 عصر سر کاره
حالا چکاری میتونه انجام بده که بقول آقا فرزاد هم اشتغالزایی باشه هم کارآفرینی

ممنون
استاد عزیز جناب قدسی عزیز بیان بگن کار بیمه ای چطوره؟ نمیشه؟ یا چی؟ رجوع میدم پست اول و پست قبل از خودم رو به جناب قدسی عزیز
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع