بنده هم با اجازه جسارت کرده و نظرم را بیان می کنم:
چند نکته وجود دارد که امیدوارم بتوانم مختصر ومفید عارض شوم
1- با شناخت شما (دانستن نام شما) پیش فرضهایمان به روی میز می آید و شاید دیگر نتوانیم بی قضاوت و شفاف خیلی از مسایل را ببینیم و از دانسته هایتان بهره ببریم. همانطور که شما فرمودید , شخصی با چنین جایگاهی دوست و دشمن زیاد دارد و صادقانه بگویم با دانستن نام شما شاید خیلی ها بگویند فرد فلان و بهمانی هستید و برخی هم بگویند که فرد بسیار خوب و بزرگواری هستید. ولی خدا داند که ما در واقعیت کدام را شنیده و پذیرا شده ایم. و الباقی ...
2- همانطور که حضرتعالی مستحضر هستید , اقتصاد و کسب و کار در ایران بنا به مسایلی تا حدود زیادی از عرف کتب و نظریات اقتصادی خارج است. و خیلی از دوستان در خانواده های کارمندی , فرهنگی و غیر بازاری بزرگ شده اند و هم اکنون در جستجوی آن نگرش تجاری و بازاری هستند که در خارج از این انجمن به راحتی بدست نمی آورند.
3- با توجه به بند 2 بعید بدانم که کسی در انجمن از شما تقاضای نمایندگی , کالای زیر قیمت , رابط و پارتی و یا همچنین چیزی داشته باشد. ما تشنه شنیدن نصیحت های برادرانه و یادگیری راه و روش های عملی تجارت هستیم.
و همانگونه که حضرتعالی فرمودید تقاضای غیر عرف شما را به دیده تردید بنگریم , هر یک از دوستان نیز از شما تقاضایی این چنینی داشتند که خود دیگر می دانید ....
4- شخص بنده در همین مدت کوتاه از دل نوشته های شما بسیار آموخته ام و هر آنچه که از این انجمن می آموزم در دفتری یادداشت می کنم. و خواهشمندم که به نوشتن ادامه دهید که آموختنی برای بنده و دوستان بسیار است.
5- کتاب های بسیاری خوانده ایم از نویسندگان بزرگ و بنام :رابینز , تریسی , گواین و ....
اگر این در این کتاب ها نام نویسنده آ.ر , ب.ت درج می شد , نمیخواندیم؟
ایا این نویسندگان را می شناسیم؟
ایا موقعیت مالی آنها را می دانیم؟
....
پس مهم آنچه می گویید است و لاغیر
حرف بسیار است و یک دریا سخن ولی سخن کوتاه کرده و امیدوارم که عرایضم واضح و موجبات بهبودو پیشرفت انجمن باشد
در پایان از دوستان عزیز خواهشی دارم.
همیشه به ما گفته اند برای یافتن بهترین ها باید به کوه قاف و ته دریا برویم , حال که جناب کاظمی زحمت کشیده اند و شرایطی فراهم آورده اند که با ارزشترین گنج ها (استاد قربانیان , آقای نامی و سایر بزرگواران) را به منزلمان دعوت کرده اند پس میزبانی در خور شان عزیزان باشیم و قدرشان را بدانیم.

یا علی مدد