با سلام خدمت تمامی اعضای عزیز
من می خواستم فروشگاه اینترنتی راه بیاندازم
سرمایه اولیه 250 هزار تومان
هاست دارم
دامین دارم
اسکریپت و برنامه از چی استفاده کنم که کامل و جامع باشد
در مرحله اول راه اندازی از چه لوازمی برای فروش در فروشگاه خودم استفاده نمایم.
لطفا من را راهنمایی فکری نمایید.
می خواهم تبدیل به شغل اول خودم شود.
با تشکر از اعضای انجمن و مدیران و جناب آقای مهندس کاظمی و استاد گرامی جناب آقای قربانیان
منتظر راهنمایی هایتان هستم.
سلام
آرزوی موفقیت
اسکریپت مارکت ساز
سیدی بفروش با تیشرت
http://www.hamvar.ir
از اینجا هم استفاده کن برای استارت خوبه
موفق باشی
سلام
به نظر بنده ، از اسکریپت های اپن سورس استفاده کنید
خودتون قابلیت های فروشگاه ساز های پولی را به این اپن سورسها مقایسه کنید ، کاملا متوجه میشید
متاسفانه در این زمینه تجربه ناموفقی داشتم. اساتیدی در انجمن حضور دارند که شما را راهنمائی فرمایند.
با درود
سرمایه تون را بزارید برای تهیه اجناس
اسکریپت را نال شده یا اپن سورس استفاده کن ، زیاد هست کمی تو فروم ها سرچ کنی اسکریپت های زیادی هست ، دیگه باید وقت بزارید روش و با سلیقه خودتون درستش کنید.
بهترین و پرسودترین کالا هم همان دی وی دی هست ، عناوینش بستگی به خودتون داره ، می توانید تخصصی آموزشی کار کنید یا نرم افزار که ریسک ف/ی/ل/ت/ر شدن و دردسر و ... نداره ولی مشتریش کمتره ولی باید سئوی بسیار قوی داشته باشید ، فیلم و موزیک و بازی ... هم بد نیست ولی رقابت خیلی زیاده و باید مشتری گیر بشید.
هر از گاهی هم یک کالایی مد می شه ، چند وقت پاوربالانس بود و .... تو این زمان ها اون کالا را هم به بخشی از سایت اضافه کنید و روش تو سایت ها و فروم ها بنر و آگهی و تبلیغ بدید.
توی این مدت هم که دارید روی فروشگاه کار می کنید ، روزانه یکی دو ساعت وقت بزارید برای آموزش ترجیحا تقویت زبان انگلیسی و با درامدتون هم برید دنبال یادگیری زبان های برنامه نویسی تحت وب . توی محیط تجاری نت کسی موفق می شه که این دو مورد را فول بلد باشه
آرزوی موفقیت

(12-19-2012 12:22 AM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]با درود
سرمایه تون را بزارید برای تهیه اجناس
اسکریپت را نال شده یا اپن سورس استفاده کن ، زیاد هست کمی تو فروم ها سرچ کنی اسکریپت های زیادی هست ، دیگه باید وقت بزارید روش و با سلیقه خودتون درستش کنید.
بهترین و پرسودترین کالا هم همان دی وی دی هست ، عناوینش بستگی به خودتون داره ، می توانید تخصصی آموزشی کار کنید یا نرم افزار که ریسک ف/ی/ل/ت/ر شدن و دردسر و ... نداره ولی مشتریش کمتره ولی باید سئوی بسیار قوی داشته باشید ، فیلم و موزیک و بازی ... هم بد نیست ولی رقابت خیلی زیاده و باید مشتری گیر بشید.
هر از گاهی هم یک کالایی مد می شه ، چند وقت پاوربالانس بود و .... تو این زمان ها اون کالا را هم به بخشی از سایت اضافه کنید و روش تو سایت ها و فروم ها بنر و آگهی و تبلیغ بدید.
توی این مدت هم که دارید روی فروشگاه کار می کنید ، روزانه یکی دو ساعت وقت بزارید برای آموزش ترجیحا تقویت زبان انگلیسی و با درامدتون هم برید دنبال یادگیری زبان های برنامه نویسی تحت وب . توی محیط تجاری نت کسی موفق می شه که این دو مورد را فول بلد باشه
آرزوی موفقیت 
منظورتان ازبرنامه نویسی نت برنامه نویسی برای بستر اینترنت است
مارکت ساز هم نال شدش موجوده
(12-19-2012 01:10 AM)Milad Tala نوشته شده توسط: [ -> ]مارکت ساز هم نال شدش موجوده
متشکرم از راهنمایی های جالب تان
من تعریف هموار رو زیاد شنیدم . ( خودم با ایران مارکت کار کردم بد نیست ولی قیمتهاش خیلی زیاده = برای همین پیشنهاد نمی کنم )
*********** اسکربیت های نال شده رو اصلا پیشنهاد نمی کنم ***********
برای شروع کار همون هموار برای شما خوبه چون نه نیازی به دامنه داری نه هاست ( خودش میده و فقط پول همکاری رو می گیره )
فروتل هم خوبه ولی چند تا از بازاریابهاش رو می شناسم که از تصفیه حساب فروتل با اونا واقعا ناراضی بودن .
پایگان رو هم خودت تحقیق کن .
هموار=فروتل=پایگان و .... نیازی به دامنه و هاست ندارن
الان اکثرا سی دی های رایتی می فروشن ولی به نظر من ارزش نداره چون نه می تونی نماد اعتماد رو باهاش بگیری نه هر جایی سایتت رو معرفی کنی .
جنس اروجینال بفروش .
و یه چیز دیگه :
اگه می خوای سایت جدید برات بنوین حتما حتما با یه شرکت کار کن چون یه فردی که بگه من می تونم برات سایت طراحی کنم فردا روز صد تا بامبول سرت در میاره ( همینو من دارم تجربه می کنم )