"از میان کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها کسانی که با خود چتر می برند به کار خود ایمان دارند. (آنتوان چخوف) "
تصور میکنم جمله بسیار زیبای بالا همه چیزهایی که باید در این تاپیک گفته شود را در خود دارد. تنها سوال بنده این است که؛
تا کنون چه کارهایی انجام داده اید که نشان از ایمان شما به خود، اهداف و خواسته هایتان بوده است؟
با بهروز فروتن (بنیان گذار صنایع غذایی بهروز) که صحبت میکردم ایشان نکته جالب را گفتند، فرمودند برای شروع کارشان "حلقه ازدواج همسرشان" را فروختند تا با آن سرمایه ای کوچک را جمع کنند! این نشان دهنده ایمان این زن و شوهر به موفقیت خود است!
من هم حدود دو ماه پیش گوشی سامسونگم رو که خیلی دوست داشتم فروختم

(حدود 800 دادم رفت) تا مقدار پولی که برای رهن مغازه لازم بود جور شه. متاسفانه بعد از فروش شریکم کنار کشید و من دوباره بی پول گشتم و با این وضع قیمت ها دیگه نمیشه گوشی بخرم. واسه همین میخوام یه کار دیگه ای شروع کنم تا بتونم دوباره علاوه بر گوشی به چیزهای دیگه ای که دوست دارم برسم.

وقتی کسی پیاده میره تا مدرسه و پیاده بر میگرده تا پول تاکسیش جمع شه بره باش کتاب یا سی دی بخره و یا کلاس طراحی وب ثبت نام کنه ،
میشه گفت این فرد به موفقیتش از این راه ایمان داره ؟

من براي شروع كارم يه وام گرفتم
سود نداره
ايمان دارم كه بايد تجارتما از كوچيك و كم اغاز كنم تا به اونچه در اينده نظرمه برسم
من اخرین باری که پلهای پشت سرم را خراب کردم اول امسال بود و این باعث شد که رو به جلو بروم و به عقب برنگردم .
متاسفانه ، چون بنده سابقه کار تو شرکت رو داشتم و البته کسی از خانواده هم کار غیر شرکتی نداره ( دولتی و غیر دولتی)
همه که نه ولی خیلی ها با یک دید عاقل اندر سفیه نگاهم می کنند !!
من تا اینجا که کم نیاوردم
و به قول میر عباس هر چه بیشتر تو این وضعیت خودمم رو می بینم ،
بیشتر به رسیدن به اهدافم تلاش میکنم
""وقتی کسی پیاده میره تا مدرسه و پیاده بر میگرده تا پول تاکسیش جمع شه بره باش کتاب یا سی دی بخره و یا کلاس طراحی وب ثبت نام کنه ،
میشه گفت این فرد به موفقیتش از این راه ایمان داره ؟ Confused""
این دقیقا دقیقا کاری بود که آقای کیم ووچونگ رئیس شرکت دوو و نویسنده کتاب مشهور سنگ فرشهای خیابان از طلاست انجام می داده!
اگر واقعا اینقدر به هدفتون علاقه دارید مطمئن باشید که موفق می شید!
ماشین خودمو و پس انداز دوران مجردیمو و طلاهامو فروختم دادم و گذاشتم رو پول خونمون
من برای زسیدن به اهدافم برای خرج خانه آنزمان ماشین و فرش گران قیمت خانه را به قیمت بسیار پائین فروختم.
من هم یک بار برای رسیدن به اهدافم خیلی چیزها رو رها کردم و دقیقا تمام پل ها رو شکستم.