از لابلاي دفتر يادگيريها
در دوران سربازي و چند وقت بعد هركتابي ميخوندم نت برداري ميكردم
سخنان بزرگان ضرب المثل ملل و...
تصميم دارم اينها را در اين تاپيك بازنويسي كنم
هيچكس به تو نگفته كه بايد زندگي ات را اينقدر دشوار سازي!اگر ميبيني كه خيلي فاصله داري،همواره در اين انديشه باش كه ميتواني جلوتر بروي
قانون حق انتخاب به ما مياموزد كه تصميمات ما صرفا با گفتن جملاتي ساده تحقق نمي يابند،بلكه بايد بدانها عمل كرد
انتخاب يعني: رها ساختن چيزي كه ميخواهي،به نفع چيزي ديگري كه بيشتر ميخواهي
با همه مهربان باش!زيرا هر انساني كه با وي ملاقات ميكنيد، مشغول انجام دادن نبردي بسيار سخت و دشوار مي باشد (افلاطون)
تنها زماني ممكن است كه انسان تا ابد در سعادت و نيكبختي زندگي كند كه بداند ماجرا صرفا بر پايه ي يك برنامه لحظه به لحظه است... (مارگارت بونانو)
اينكه گرسنگان را سير كنم،اهانتي را ببخشايم و به دشمنم محبت كنم،به راستي صفتي نيكوست اما چنانچه كشف كنم كه فقيرترين،مستمندترين و بدترين اهانت كنندگان همه اندرون خود من جاي دارند،و اينكه من به همه ي ياري و شفقت موجود در باطنم بيشترين نيازمندم و اينكه من خود ،دشمني هستم كه بايد مورد عشق و محبت قرار گيرد ،ان وقت چه ...؟
كارل يونگ
چنانچه با دقت بيشتري به موفقيتهاي يك شبه بنگري،مشاهده خواهي كرد كه انها معمولا مستلزم تلاشي حدودا ده ساله بوده اند.
كمي بينديش!در عرض ده سال تو ميتواني تقريبا همه كاري را به انجام رساني و مي تواني يك پزشك يا يك دانشمند شوي.در واقع ميتواني در هر كاري به تخصص عالي دست يابي!
با نگاه كردن به مقابلت ده سال،زمان زيادي است اما با نگاه كردن به عقب،مشاهده ميكني كه قرنها مانند يك حركت انگشت يا تكان خوردن مژه گذشته اند.
روياهايي دست نيافتني و عجيب و غريب براي اينده اي دور دست،وزنه ايي بسيار سنگين و دشوار است كه به سختي مي توان بر دوش كشيد. بهترين اهداف مي توانند همان هايي باشند كه ميتوانيد در طول هفته بعد،روز و يا ساعت يا در برداشتن قدم بعدي به انجام رسانيد
رنج و مصيبت ،چهره هاي گوناگوني دارد. حتي انسانهاي ثروتمند نيز با درد و رنج اشنا هستند تنها كاري كه انسانها ميتوانند انجام دهند اين است كه بهترين انتخاب هاي ممكن را كه در شرايط بخصوصي از زمان،در دسترشان قرار گرفته است بكنند
ازادي اختيار به اين معناست كه تو ميتواني به نداي قوانيني كه در عميق ترين قسمت وجود تو ساكن هستند،گوش فرا دهي و مطيع انها باشي يا انكه اجازه دهي غريزه هاي مهار نشده ،ترسها و عادات ناپسندت تعيين كننده ي سرنوشتت باشند و عنان اختيار تو را در دست گيرند.
ما به كمك پله اي مارپيچي ميتوانيم به ارتفاعي بسيار بلند صعود كنيم
فرانسيس بيكن
[undefined=undefined]
جملات بسیار زیبا و کارآمدی را نوشته اید من یک جمله را که یادم نیست در کجا خواندم ولی در دفترم نوشتم و الان در اینجا می نویسم
«نعمت های کائنات بی شمار هستند،از این رو همواره احساس وفور نعمت کرده و می دانم که به تمامی خواسته های بر حق خود می رسم»
از راه شگفت خدا , آرامش و آسایش زیادی در خود احساس میکنم.
هنوز هم این جمله را تکرار میکنم:
از راه شگفت خدا روز بروز زندگی من بهتر و بهتر می شود.
از ---راه---شگفت --- خدا --- روز یه روز --- زندگی --- من --- بهنر --- و --- بهتر --- می شود
جند بار کلمه به کلمه و چند بار تند تند .
تنها زماني ممكن است كه انسان تا ابد در سعادت و نيكبختي زندگي كند كه بداند ماجرا صرفا بر پايه ي يك برنامه لحظه به لحظه است... (مارگارت بونانو)
كاناي:يعني پيشرفت روز به روز ،مداوم و بي پايان
نتيجه آن افزايش ژرف و عميق در كيفيت زندگيست
كاناي يك علم است و مشكلات موجود بر سر راه پيشرفت را تشخيص ميدهد و روشي براي حل مسائل قبل از اينكه بوجود بيايند ارائه مي دهد
پيشرفت مستمر هر چند كوچك در نهايت يك افزايش بسيار چشمگير در سطح كيفيت بوجود مي اورد
تكرار نيروي خاصي را بوجود مياورد به شرطي كه تكرار با (كاناي)باشد
كاناي استادي و مهارت ايجاد ميكند
چنانچه با دقت بيشتري به موفقيتهاي يك شبه بنگري،مشاهده خواهي كرد كه انها معمولا مستلزم تلاشي حدودا ده ساله بوده اند.
كمي بينديش!در عرض ده سال تو ميتواني تقريبا همه كاري را به انجام رساني و مي تواني يك پزشك يا يك دانشمند شوي.در واقع ميتواني در هر كاري به تخصص عالي دست يابي!
با نگاه كردن به مقابلت ده سال،زمان زيادي است اما با نگاه كردن به عقب،مشاهده ميكني كه قرنها مانند يك حركت انگشت يا تكان خوردن مژه گذشته اند
.
(05-18-2013 12:46 AM)بيلا بالا نوشته شده توسط: [ -> ]كاناي:يعني پيشرفت روز به روز ،مداوم و بي پايان
نتيجه آن افزايش ژرف و عميق در كيفيت زندگيست
كاناي يك علم است و مشكلات موجود بر سر راه پيشرفت را تشخيص ميدهد و روشي براي حل مسائل قبل از اينكه بوجود بيايند ارائه مي دهد
پيشرفت مستمر هر چند كوچك در نهايت يك افزايش بسيار چشمگير در سطح كيفيت بوجود مي اورد
تكرار نيروي خاصي را بوجود مياورد به شرطي كه تكرار با (كاناي)باشد
كاناي استادي و مهارت ايجاد ميكند
من نفهمیدم یعنی چی؟ کانای ؟
جناب بیلا بالای عزیز :
لطفا توضیحی در مورد کانای بنویسید. ممنون.