سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: نظرات دوستان درباره تاپیک اهدافمان چه اشکالی دارد
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
این تاپیک رو برای این باز کردم ک دوستان عزیز نظرات، پیشنهادات و سوالات خودشون رو درباره تاپیک " اهدافمان چ اشکالی دارد " در این قسمت قرار دهند.
استاد عزیز ممنون. هم مطالب عالی است و هم آهنگی که در ارتباط با مطالب قرار داده اید.
همه با هم : موفقتر باشیم.
وقتی داشتم تایپیک زیر را می خواندم افسوس خوردم .متوجه شدم که استاد یوسف عزیز چقدر زحمت کشیده اند تا این مطالب را برای ما بنویسند. متاسفانه چند نفری بیشتر استقبال نکرده اند.
مگر هدف ما از جمع شدن این نیست که به اهدافمان برسیم؟ خوب این نوشته ها کلید رسیدن به اهداف است .پس چرا کوتاهی میکنیم.
همه مطالب زیبا هستند.همه مطالب با ارزش هستند .ولی مگر نمی شود این مطالب را در روزنامه ها و سایتهای خبری و... بخوانیم؟
عزیزان اگر مطلبی را هم میخواهید از منابع دیگر در اینجا بنویسید ,بهتر نیست در رابطه با اهداف انجمن باشد؟
هر چه این مطالب بیشتر باشد من قول می دهم رسیدن به اهداف سریعتر انجام می شود.
بقول معروف : خود دانید . من فقط پیشنهاد دهنده هستم و بس .

http://forum.unc-co.ir/showthread.php?ti...6#pid55856
ممنون استاد عزيز و يوسف جان
من اين تاپيك را اشتراك شدم چون واقعا مفيده
بسیار تاپیک با ارزشی هست الحق که اقا یوسف عزیز زحمت زیادی کشیدند.
ممنون از اهنگ بسیار قشنگت خاطره ها برام زنده شد.
(12-13-2012 06:04 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]استاد عزیز ممنون. هم مطالب عالی است و هم آهنگی که در ارتباط با مطالب قرار داده اید.
همه با هم : موفقتر باشیم.

خواهش میشه استاد Blush

(12-13-2012 08:34 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]وقتی داشتم تایپیک زیر را می خواندم افسوس خوردم .متوجه شدم که استاد یوسف عزیز چقدر زحمت کشیده اند تا این مطالب را برای ما بنویسند. متاسفانه چند نفری بیشتر استقبال نکرده اند.
مگر هدف ما از جمع شدن این نیست که به اهدافمان برسیم؟ خوب این نوشته ها کلید رسیدن به اهداف است .پس چرا کوتاهی میکنیم.
همه مطالب زیبا هستند.همه مطالب با ارزش هستند .ولی مگر نمی شود این مطالب را در روزنامه ها و سایتهای خبری و... بخوانیم؟
عزیزان اگر مطلبی را هم میخواهید از منابع دیگر در اینجا بنویسید ,بهتر نیست در رابطه با اهداف انجمن باشد؟
هر چه این مطالب بیشتر باشد من قول می دهم رسیدن به اهداف سریعتر انجام می شود.
بقول معروف : خود دانید . من فقط پیشنهاد دهنده هستم و بس .

http://forum.unc-co.ir/showthread.php?ti...6#pid55856

استاد ما انجام وظیفه می کنیم. ما مامور به انجام وظیفه ایم نه نتیجه! انشاالله نتیجه هم حاصل شود!

(12-13-2012 10:55 PM)alimardaniyan نوشته شده توسط: [ -> ]ممنون استاد عزيز و يوسف جان
من اين تاپيك را اشتراك شدم چون واقعا مفيده

خواهش میکنم جناب علیمردانیان عزیز. امیدوارم ادامه مباحث هم مفید باشه.

(12-14-2012 01:49 AM)mir abas نوشته شده توسط: [ -> ]بسیار تاپیک با ارزشی هست الحق که اقا یوسف عزیز زحمت زیادی کشیدند.
ممنون از اهنگ بسیار قشنگت خاطره ها برام زنده شد.

انجام وظیفه است میرعباس عزیز. خواهش میکنم. راجع به اون موسیقی و خواننده اش حرف ها داریم حالا Yosef.gif برای خودم هم خیلی خاطرات زنده شد Yosef.gif
سلام آقا یوسف

تشکر میکنم از تایپیک عالیتان

یه درخواست : اگر امکان داره کلمه اشکال رو از عنوان تایپیک به نحوی بی اثر کنید

وقتی میخوانم اهدافمان چه اشکالی دارد ، ناخودآگاه احساس بدی به من دست می دهد ،اگر باشد : اهدافمان را کاملتر برنامه ریزی کنیم یا خطرات اهدافتان را بشناسید

شاید بهتر باشه

با تشکر
ممنون مهدی جان
واقعیت امر اینه که عمدا کلمه منفی استفاده کردم تا هرکسی ک می خونه دچار احساس بدی نسبت به اهدافش بشه تا تصمیم بگیره این مشکل رو حل کنه و از این حس بگذره. علت استفاده این بود Yosef.gif
اگر دوستان دیگری هم نظر مشابه داشتند چشم عوض می کنم، خواستم علت استفاده از کلمات منفی رو بگم Yosef.gif
ممنون از دقت نظرت مهدی گل
استاد دمت گرم خیلی مفید بوده است...
در ضمتن با خوندن مطالب خوبه شما یه خورده موتورم درونیم واسه حرکت بیشتر شده به امید اینکه به هدفم برسم...
خواهش می کنم کوروش جان. امیدوارم مطالب مفید باشه :-)
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع