تا 3 شهریور منتظر مقالات و مطالب جذابتان در زمینه موضوعات انجمن هستم تا در ماهنامه با نام خودتان قرار دهم.
ادرس ایمیل : kamiar3712@yahoo.com
یک گله بزرگ از دوستان عزیز دارم.این بار هم تمام زحمت ماهنامه روی دوش من بود و حتی کسانی که اعلام آمادگی کردند یک مطلب کوچک هم ارسال نکردند.آخر تنها لایک کردن و اعلام آمادگی مهم نیست و حمایت عملی هم احتیاج داریم.به هرحال هر جور شده به تنهایی شماره دوم ماهنامه را هم تولید میکنم.
کامیار جان باورت نمی شود من یکی فراموش کرده بودم..مقاله ام را تا آخر امشب برایت ایمیل می کنم.
کامیار جان برات فرستادم ایمیلتو چک کن.
آقا کامیار برای ارسال مطلب هر موضوعی میشه مطلب فرستاد
(08-26-2011 09:40 PM)mehdi098 نوشته شده توسط: [ -> ]آقا کامیار برای ارسال مطلب هر موضوعی میشه مطلب فرستاد
در چارچوب مطالب انجمن باشد مشکلی نیست!
(08-26-2011 06:49 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]یک گله بزرگ از دوستان عزیز دارم.این بار هم تمام زحمت ماهنامه روی دوش من بود و حتی کسانی که اعلام آمادگی کردند یک مطلب کوچک هم ارسال نکردند.آخر تنها لایک کردن و اعلام آمادگی مهم نیست و حمایت عملی هم احتیاج داریم.به هرحال هر جور شده به تنهایی شماره دوم ماهنامه را هم تولید میکنم.
قول می دم تا ماه دیگه صفحه کلیدم رو عوض کنم و شروع کنم به نوشتن
مرسی از دوستان.مقالات خوب چند نفر از دوستان امشب به دستم رسید.تشکر
آقا کامیار منتظر ماهنامه پربار این دوره هستیم.
از شما به خاطر زحمات بی دریغتان کمال تشکر را دارم.
دوستان برای شماره سوم ماهنامه منتظر مقالات و مطالب جذابتان در زمینه موضوعات انجمن هستم تا در ماهنامه با نام خودتان قرار دهم.
ادرس ایمیل : kamiar3712@yahoo.com
لطفا از اکنون برای ارسال مطالب دست بکار شوید.