سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: خرید و فروش سیب زمینی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
معمولا 10 تن، البته کمتر هم می دن. مثلا 3 تن ، 5 تن.
(02-23-2013 11:35 PM)سعید یوسفی نوشته شده توسط: [ -> ]معمولا 10 تن، البته کمتر هم می دن. مثلا 3 تن ، 5 تن.

سلام .
آقای یوسفی عزیز یا بقیه دوستان آیا امکان تامین 20 الی 30 تن سیب زمینی یا پیاز درجه یک و کاملا لوکس (کیسه توری 20 کیلویی -صادراتی) را دارید؟تحویل در خرمشهر. لطفا قیمت را هم ذکر کنید.

با تشکر.
(02-26-2013 12:12 PM)ali zobeid نوشته شده توسط: [ -> ]
(02-23-2013 11:35 PM)سعید یوسفی نوشته شده توسط: [ -> ]معمولا 10 تن، البته کمتر هم می دن. مثلا 3 تن ، 5 تن.

سلام .
آقای یوسفی عزیز یا بقیه دوستان آیا امکان تامین 20 الی 30 تن سیب زمینی یا پیاز درجه یک و کاملا لوکس (کیسه توری 20 کیلویی -صادراتی) را دارید؟تحویل در خرمشهر. لطفا قیمت را هم ذکر کنید.

با تشکر.
سلام
متاسفانه ما خودمون الان سیب نداریم، ولی قیمت تو همدان قیمتهایی بود که گفتم، فکر کنم درجه 1 سورت شده داخل توری 540 باشه، اما معمولی داخل گونی 350 به بالا.(البته برای خوراکی نه بذر) متاسفانه من تو این کار نیستم، ولی اگه تو اینترنت در مورد سیب زمینی همدان سرچ کنید، دلالهایی پیدا می شن که اینکاره هستند. مثلا آقای مارانی: 09189117975، البته من ایشون رو از اینترنت پیدا کردم، فقط تو رو خدا مواظب خودتون باشید، کلا پیش فرضتون تو تجارت ایران، این باشه، همه کلاه بردارن مگر اینکه خلافش ثابت بشه.
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع