سلام دوستان
در نظر دارم جهت تولید محصولی که فروش زیادی دارم دستگاهی بسازم و خودم اقدام به تولید ان بکنم .
از دوستانی که دستی تو کار فنی دارند و دستگاههای صنعتی تولید میکنند درخواست میکنم اگر خودشون میتونند یا جایی را سراغ دارن که بتونه همچنین دستگاهی را برام بسازه ممنون میشم راهنماییم بکنند.
جهت راهنمایی عرض میکنم که کشک اول بصورت خمیر سفت هست و باید داخل دستگاه بصورت گرد دربیاد بعد بیاد داخل گرمخانه و خشک بشه .
از دستگاه تولید سفید آب (روشور ) استفاده کن ، یک شرکت مشهدی بود خط مکانیزه تولید سفیداب می ساخت که مطمئتم همون دستگاه یا نهایتا با کمی تغییرات رطوبت جواب کارتون را می ده . تو نت بگرد اگه پیدا نکردید بفرمایید کاتالوگش را تو ارشیوم دارم بگردم پیدا کنم و خدمتتون تقدیم کنم
موفق باشید
از دستگاه تولید سفید آب (روشور ) استفاده کن ، یک شرکت مشهدی بود خط مکانیزه تولید سفیداب می ساخت که مطمئتم همون دستگاه یا نهایتا با کمی تغییرات رطوبت جواب کارتون را می ده . تو نت بگرد اگه پیدا نکردید بفرمایید کاتالوگش را تو ارشیوم دارم بگردم پیدا کنم و خدمتتون تقدیم کنم.
[/quote]
سلام اقا مهدی
چند ماهی هست که دنبال همچنین دستگاهی هستم و به خیلی جاها هم مراجعه کردم واقعا اصلا ذهنم به سمت دستگاه روشور نرفته بود .ممنون از لطفت حتما برام کاتالوگش رو زحمت بکش به ایمیلم بفرست .تو اینترنت هم سرچ میکنم.
یک دنیا ممنون
از اقا مهدی عزیز بابت راهنمایی ای که به بنده کردند بینهایت سپاسگذارم .
ایشان راهی را به من نشان دادند که چندین ماه وقت من را گرفته بود و در نهایت داشتم ناامید میشدم از بابت این مورد.
موفق و پایدار باشند
(12-09-2012 12:29 AM)mir abas نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان
در نظر دارم جهت تولید محصولی که فروش زیادی دارم دستگاهی بسازم و خودم اقدام به تولید ان بکنم .
از دوستانی که دستی تو کار فنی دارند و دستگاههای صنعتی تولید میکنند درخواست میکنم اگر خودشون میتونند یا جایی را سراغ دارن که بتونه همچنین دستگاهی را برام بسازه ممنون میشم راهنماییم بکنند.
جهت راهنمایی عرض میکنم که کشک اول بصورت خمیر سفت هست و باید داخل دستگاه بصورت گرد دربیاد بعد بیاد داخل گرمخانه و خشک بشه .
با سلام و سپاس
به به!!!
هر بار که جوان فعالی را در انجمن میبینم که هر روز بهتر از دیروز ،فکر و حرکت میکند بسیار خوشحال می شوم.شما جناب میرعباس ،خداوند را شکر که بجای (چه کنم ؟ )،(کار نیست) ، (نمی شود)،(اتلاف وقت با بهانه های مختلف و توجیهات به ظاهر منطقی ولی خود فریبی) و در کل چنین فضاهای منفی و ضعیف که واقعا در شان یک انسان نیست ،خود را خلاص کرده اید و در جهت پیشرفت قدم برمیدارید ،تبریک های یک دوست که شاهد پیشرفت دوستش می باشد را پذیرا باشید.
عزیز بزرگوارم موفق ترین باشی.
سلام جناب نامی
ممنونم بابت اظهار لطفی که به بنده فرمودین .
با وجود اساتید محترمی همچون جنابعالی و جناب قربانیان و دیگر استادان محترم من خودم را تازه در این انجمن پیدا کرده ام و احساس میکنم کارهای زیادی را میتوانم همگام با هم به پیش ببرم و خود را در حصار یک کار با در امد محدود حبس نکرده ام .واین چیزی نیست جز درس پس دادن پیش شما بزرگان محترم.
در اینجا جا دارد که از مشارکتهای فوق عالی جناب مهدی 1 قدردانی شود. من شخصا سپاسگزار ایشان هستم.
اگه از لحاظ فنی مشکلی دارید با من تماس بگیرید .
09133040793
09133040793
آقا ميرعباس سلام ، طرح پيشنهادي تان را امروز ديدم ، از اينكه ديدم بالاخره كسي پيدا شد كه به دنبال نو آوري در اين انجمن باشد واقعا از ته دل خوشحال شدم موفق باشيد .
(01-11-2013 11:38 AM)پدرام نوشته شده توسط: [ -> ]اگه از لحاظ فنی مشکلی دارید با من تماس بگیرید .
09133040793
09133040793
سلام قربان
حتما تلفنی مزاحمتون میشم.
متشکرم
(01-11-2013 01:02 PM)zoofanoon نوشته شده توسط: [ -> ]آقا ميرعباس سلام ، طرح پيشنهادي تان را امروز ديدم ، از اينكه ديدم بالاخره كسي پيدا شد كه به دنبال نو آوري در اين انجمن باشد واقعا از ته دل خوشحال شدم موفق باشيد .
سلام
ممنون از لطفتون به بنده.
در حال رایزنی با جناب اقای قربانی (گروه برتر)جهت فروش محصولات در شمال هستم ،مزاحم شما هم میشم.
موفق باشید